Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir yeni ulaşım düzeni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cacodemon said:

Aynı b.kun lacivertini Akaydın'ın CHP Antalya Büyükşehir belediyesi yemişti.

aaa ahahaha aklıma şu geldi

olduğu zaman chp merkezde kağıt kalmamış şikayetlerin spamından asdıadhasduı
Mesaj tarihi:
yılların 169'unun icine etmişler. 607'yi iptal edip tek otobüsle gidilen ayakkabıcılara 3 otobüs koymuşlar. bu nedir aga? sadece bu uygulama cehepeye izmiri kaybettirir.
Mesaj tarihi:
Llama said:

demela aptal :(
dededen chpliyiz biz

aptal izmirliler yine verir dedim abi ben.

buna rağmen oy veriyorsan ya da bunun için gidip başkanın ümüğünü sıkmıyorsan sen de aptalsındır ben de
Mesaj tarihi:
zaten odunu aday yapsak secilir mantigiyla icine etmislerdi, simdi de AMA ALISINCA SEVECEKSINIZ adi altinda ki 5 gun icinde dayatma olarak yaptiklari degisiklikler.

bi daha oy moy basini alir chp.
Mesaj tarihi:
seçtiği başkanın yanlış uygulamalarını eleştirmek neden aptallık olsun ki? ha dönmez bu yanlıştan sonra akpliler gibi gözü kara tekrar oy verirler o zaman haklısınız.
Mesaj tarihi:
bunun basligini acacaktim sabah ama paticik'te kufretmek yasak. bugun vizem vardi, bindigim 970'le okuluma 35 dakikada geldim. simdi en erken bir saat, belki daha fazla olacak.
Mesaj tarihi:
totemic said:

seçtiği başkanın yanlış uygulamalarını eleştirmek neden aptallık olsun ki? ha dönmez bu yanlıştan sonra akpliler gibi gözü kara tekrar oy verirler o zaman haklısınız.

izmir'de yaşamıyorsun sanırım
Mesaj tarihi:
bu zihniyetle kimi seçerseniz seçin
bu ne lan ?
değişiklik yapıyorsa bi yazın bi yapmayın diyin belediyeye
belki senden cok bu sekilde olmasını isteyen var belki de tepki direkt gelmediği için iyi oldu sanıyorlar nereden bileceksin ki
barzo akp olmasından iyidir, gitsen adama şikayet etsen yörü gardeşim falan derler anca sdf
Mesaj tarihi:
Theridone said:

ne kadar geri zekalı olduklarını metronun geliş dakikasını bilemediklerinde anlamıştık zaten.

abi şu
ege üniversitesinde %95 2 dakika yazıyor. 15-20 dakika beklediğimi biliyorum. kapalı istasyonlarda klimaları da kapadı herifler 2-3 senedir zaten
Mesaj tarihi:
valla bir ayağım izmir'de zaten ama çok yakından takip etmiyorum belediye işlerini metro konusu vardı bir ama bu güzergah işleri benım bile sabrımı taşırdı. benım ananem 74 yaşında direk 607'ye binip balçova - ayakkabıcılar arasında gidip gelebiliyordu şimdi kadın 3 araç değiştirmek zorunda kalacak. bu kadar saçmalık olmaz. (kadın inat edip otobüse biniyor tüm araç tekliflerimize ragmen ama artık reddemez heralde)
Mesaj tarihi:
tek otobusle gidilen yerler hep 2 otobus hatta 2otobus + tren e cevirmişler. lan zaten en uzak yer 1 saat anasını satim normalde 20dk da gittiğim yere şimdi otobus falan değiştirerek 30-60 dk arasında gidicem böle saçmalık mı olur AMK!!

uygulama cidden iğrenç ötesi 20 yılı aşkın izmirde toplu taşıma kullanan birisi olarak böle bişi görmedim ben.

neyse belediyeye bi döşiyeyim ben de.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bu zihniyetle kimi seçerseniz seçin
bu ne lan ?
değişiklik yapıyorsa bi yazın bi yapmayın diyin belediyeye
belki senden cok bu sekilde olmasını isteyen var belki de tepki direkt gelmediği için iyi oldu sanıyorlar nereden bileceksin ki
barzo akp olmasından iyidir, gitsen adama şikayet etsen yörü gardeşim falan derler anca sdf

+1 , rahatsızlığı olanlar

[email protected]

gömülün pls.
Mesaj tarihi:
İstanbul'da metrobüs yapıldıktan sonra E5 üzeri otobüs hatlarının iptal edilmesi gibi bir şey olmuş bu. Uzun yol giden tramvay ve metrolar sıkıntılı değilse işe yarar yoksa GG.
Mesaj tarihi:
Adamların düşündüğü mantık, tek hat ile gidilebilen mesafeleri kısaltarak vatandaşları aktarmaya yöneltmek. Böylelikle, seferlerin sıklaşarak bekleme sürelerinin azalacağını ve bir seferde taşınacak yolcunun optimize edilebileceğini sanıyorlar. Tabi aktarmadan elde edilecek tatlı gelir de işin güzel tarafı.
Mesaj tarihi:
seferlerin siklasma gibi bir durumu yok, butun otobus hatlarini kaldiriyor adam benim alsancaga gitmek icin karatastan 6 farkli yontemim vardi simdi 1.
kac dakkada 1 gelebilir ki 12?
kac dakika yani?
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

Adamların düşündüğü mantık, tek hat ile gidilebilen mesafeleri kısaltarak vatandaşları aktarmaya yöneltmek. Böylelikle, seferlerin sıklaşarak bekleme sürelerinin azalacağını ve bir seferde taşınacak yolcunun optimize edilebileceğini sanıyorlar. Tabi aktarmadan elde edilecek tatlı gelir de işin güzel tarafı.

izmir'de böyle bir şey yok, seferler sıklaşamaz. aktarma da 90 dakika boyunca ücretsiz zaten.
  • Yeni Oluştur...