bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 cacodemon said: Aynı b.kun lacivertini Akaydın'ın CHP Antalya Büyükşehir belediyesi yemişti. aaa ahahaha aklıma şu geldi olduğu zaman chp merkezde kağıt kalmamış şikayetlerin spamından asdıadhasduı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bari gerizekalılar metro seferlerini 3 kat falan artırsa. anca kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yılların 169'unun icine etmişler. 607'yi iptal edip tek otobüsle gidilen ayakkabıcılara 3 otobüs koymuşlar. bu nedir aga? sadece bu uygulama cehepeye izmiri kaybettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 aptal izmirliler yine verirler chp ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 demela aptal :( dededen chpliyiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 forumda kızacağınıza belediyeye mail falan atsanıza derdiniz ne ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 zaaa chp belediyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 [email protected] atın gençler ben attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Llama said: demela aptal :( dededen chpliyiz biz aptal izmirliler yine verir dedim abi ben. buna rağmen oy veriyorsan ya da bunun için gidip başkanın ümüğünü sıkmıyorsan sen de aptalsındır ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 zaten odunu aday yapsak secilir mantigiyla icine etmislerdi, simdi de AMA ALISINCA SEVECEKSINIZ adi altinda ki 5 gun icinde dayatma olarak yaptiklari degisiklikler. bi daha oy moy basini alir chp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 seçtiği başkanın yanlış uygulamalarını eleştirmek neden aptallık olsun ki? ha dönmez bu yanlıştan sonra akpliler gibi gözü kara tekrar oy verirler o zaman haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bunun basligini acacaktim sabah ama paticik'te kufretmek yasak. bugun vizem vardi, bindigim 970'le okuluma 35 dakikada geldim. simdi en erken bir saat, belki daha fazla olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 totemic said: seçtiği başkanın yanlış uygulamalarını eleştirmek neden aptallık olsun ki? ha dönmez bu yanlıştan sonra akpliler gibi gözü kara tekrar oy verirler o zaman haklısınız. izmir'de yaşamıyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu zihniyetle kimi seçerseniz seçin bu ne lan ? değişiklik yapıyorsa bi yazın bi yapmayın diyin belediyeye belki senden cok bu sekilde olmasını isteyen var belki de tepki direkt gelmediği için iyi oldu sanıyorlar nereden bileceksin ki barzo akp olmasından iyidir, gitsen adama şikayet etsen yörü gardeşim falan derler anca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Theridone said: ne kadar geri zekalı olduklarını metronun geliş dakikasını bilemediklerinde anlamıştık zaten. abi şu ege üniversitesinde %95 2 dakika yazıyor. 15-20 dakika beklediğimi biliyorum. kapalı istasyonlarda klimaları da kapadı herifler 2-3 senedir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 valla bir ayağım izmir'de zaten ama çok yakından takip etmiyorum belediye işlerini metro konusu vardı bir ama bu güzergah işleri benım bile sabrımı taşırdı. benım ananem 74 yaşında direk 607'ye binip balçova - ayakkabıcılar arasında gidip gelebiliyordu şimdi kadın 3 araç değiştirmek zorunda kalacak. bu kadar saçmalık olmaz. (kadın inat edip otobüse biniyor tüm araç tekliflerimize ragmen ama artık reddemez heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 tek otobusle gidilen yerler hep 2 otobus hatta 2otobus + tren e cevirmişler. lan zaten en uzak yer 1 saat anasını satim normalde 20dk da gittiğim yere şimdi otobus falan değiştirerek 30-60 dk arasında gidicem böle saçmalık mı olur AMK!! uygulama cidden iğrenç ötesi 20 yılı aşkın izmirde toplu taşıma kullanan birisi olarak böle bişi görmedim ben. neyse belediyeye bi döşiyeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Fistan said: bu zihniyetle kimi seçerseniz seçin bu ne lan ? değişiklik yapıyorsa bi yazın bi yapmayın diyin belediyeye belki senden cok bu sekilde olmasını isteyen var belki de tepki direkt gelmediği için iyi oldu sanıyorlar nereden bileceksin ki barzo akp olmasından iyidir, gitsen adama şikayet etsen yörü gardeşim falan derler anca sdf +1 , rahatsızlığı olanlar [email protected] gömülün pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 İstanbul'da metrobüs yapıldıktan sonra E5 üzeri otobüs hatlarının iptal edilmesi gibi bir şey olmuş bu. Uzun yol giden tramvay ve metrolar sıkıntılı değilse işe yarar yoksa GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 off mailden söveyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Adamların düşündüğü mantık, tek hat ile gidilebilen mesafeleri kısaltarak vatandaşları aktarmaya yöneltmek. Böylelikle, seferlerin sıklaşarak bekleme sürelerinin azalacağını ve bir seferde taşınacak yolcunun optimize edilebileceğini sanıyorlar. Tabi aktarmadan elde edilecek tatlı gelir de işin güzel tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 seferlerin siklasma gibi bir durumu yok, butun otobus hatlarini kaldiriyor adam benim alsancaga gitmek icin karatastan 6 farkli yontemim vardi simdi 1. kac dakkada 1 gelebilir ki 12? kac dakika yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 cacodemon said: Adamların düşündüğü mantık, tek hat ile gidilebilen mesafeleri kısaltarak vatandaşları aktarmaya yöneltmek. Böylelikle, seferlerin sıklaşarak bekleme sürelerinin azalacağını ve bir seferde taşınacak yolcunun optimize edilebileceğini sanıyorlar. Tabi aktarmadan elde edilecek tatlı gelir de işin güzel tarafı. izmir'de böyle bir şey yok, seferler sıklaşamaz. aktarma da 90 dakika boyunca ücretsiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bi amacı bişeyi vardır bu değişikliklerin Belki de rahatlayacak ulaşım, değişikik zordur. Traleybüsler kalkıyor diye de isyan etmiştik yıllar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 normalden 5dk geç gidiyim molotofu basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar