Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kaptan barizlik yapiyorum sanirim ama cakallik kismi hemen secmezsen gidecek olan joker indirimi bahanesiyle restoranin kendini one cikarmasi degil mi ? indirim yok, belese reklam, kotusunden belki ama tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hemen seç ne yahu 15dakika süre veriyor sdf 2saniyede tıkla demiyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 mubalaga secmezsen nanay olmuyor mu ayrica, jokeri kapayip geri suratima ciktigi olmadi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 e heralde reklam. niye yapsın restoranlar yoksa, gerizekalılar mı? ashdfuhasuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 restoran sahipleri yemeksepetinden baya baya şikayetçi. joker indirim konusunda da sürekli zarar ettiklerini söylüyorlar. çünkü joker olunca restoran bi de ek%5 mi ne alıyormuş zaten %10 alıyor , üstüne bir de joker var oooh. edit : restoran istemiyor işte jokeri, joker bize giriyor, girmesin, yemeksepetinin dayatması bu diyor. edit2: şu an girdim little ceasers da kampanya birleşiyor. 6 pizzaya 47 lira çekti. 72 den düşme. yemem burdan ama denemek amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Telefonla siparişte yemeksepetindekinden daha düşük fiyat kullanan restoranları seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 İki tür firma var işte, kimisi komisyonu (en azından bir kısmını) da müşteriye kitliyor, kimisi fiyat değiştirmeyip ağlıyor. Bu kadar şikayet edip her siparişte sinsi sinsi kutuya magnet tıkıştıracaksan arttır 2 TL de kafamızı dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 peki madem joker indirimi restoran değil de yemeksepeti istiyor, niye hep çiğ köfteci çıkıyor? benim sipariş verdiğim hiçbir yerde telefon/yemeksepeti fiyatları farklı değil bu arada. yakın yerler özellikle, sipariş verdiğimde "abi yemeksepetinden söylemeyin" ayağı çekiyolar sık sipariş veriyosam. e fiyatı düşür söylemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 burger king direk olarak daha pahalı mesela yemeksepeti'nde. mcdonald's da muhtemelen öledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 yeni yemeksepetleri lazım böyle tekel olmuyo 0 kampanya, dandik dundik jokerleri saymaz isek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Evet hiçbir zaman atıyorum bir Papa John's, bir McDonalds çıkmamıştır jokerde. Varsa yoksa kebapçı, çiğ köfteci, nadiren Little Caesars. Yemeksepeti'nin rızası olmayan mağazaya "bugün 40 tutan şeye 25 alacaksın" diye bir emir/diretme hakkı olacağına ben inanmıyorum, ortaklık mı kuruyor satın mı alıyor akü. O kadar sömürtücü bir sözleşme imzaladılarsa da imzalarken düşüneceklerdi. Reklam olsun ama reklamın maliyeti olmasın istiyor bütün uyanık mağazalar, tam çakal Türk esnaf kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bk aragelsin,tıkla gelsin falan da pahalı direkt paket ücreti alıyorlar aç herifler umarım batarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Joler hiç denk gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hic yemedin di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Baggio said: Evet hiçbir zaman atıyorum bir Papa John's, bir McDonalds çıkmamıştır jokerde. Varsa yoksa kebapçı, çiğ köfteci, nadiren Little Caesars. Yemeksepeti'nin rızası olmayan mağazaya "bugün 40 tutan şeye 25 alacaksın" diye bir emir/diretme hakkı olacağına ben inanmıyorum, ortaklık mı kuruyor satın mı alıyor akü. O kadar sömürtücü bir sözleşme imzaladılarsa da imzalarken düşüneceklerdi. Reklam olsun ama reklamın maliyeti olmasın istiyor bütün uyanık mağazalar, tam çakal Türk esnaf kafası. http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1792758/yemeksepeticom-joker-indirimi sanırım amaç satışı az olan ya da senin az yediğin/hiç yemediğin restoranları sana kitlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Arada sipariş veriyorum da Baya komisyon kesmiyormuş bu ys ona uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 said: Ben 2013 kuruluşlu bir restorant sahibiyim. Benim de Yemeksepeti'nden şikayetim var. Yemek sepeti kullanıcıları muhtemeldir ki bilmiyorlardır. Yemek sepeti 2013 de restorantların, büfelerin verdiği hizmette yemek sepeti üyeliği olanların "Joker" e mecburi olarak katılmalarını dayatmıştır. Sizlere %40 %50 indirim sağlarken sizlerin her joker kullanımında biz restorantlardan yüzde %10 daha kesmektedir ve ayrıca yüzde %5 de joker kullanımı için kesilmektedir. Bizlerden zararına ürün vermemizi istemektedir. Umarım en kısa zamanda alternatifi çıkar ve dayatmalarına son verilmiş olur. Güzel bir şey değil mi bu, müşteri açısından yani? Joker nasıl işliyor, aylık minimumu var mı yoksa tamamen rasgele ve limitsiz mi oluyor bilmiyorum. Ama aylık bir tane ya da iki tane "zararına" sipariş verdi diye mızmızlanıyorlarsa komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Kalitr düşüyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 tükkanın sınırı yoktur sanmıyorum, iyi bi dükkansa adam %15 niye zarar etsin ? gel al satabildiği şeyi ? bu sefer adamlar fiyatı yüksek koyuyor yemeksepetine, veya siparişi getirdiğinde durumu anlatıyor ordan alacağınıza arayın sipariş verin diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 küçükyalıdayım yemeksepetini ayda ort 3-4 sefer kullanırım. joker indirim şeyi ilk çıktığında yemek saatinde baya güzel şeyler denk geliyordu. ama şuan yemek saati ise 7-8 gibi açarsan joker indirim çıkma ihtimali yok gibi birşey. çıkarsa da çiğköfteci işte. şimdi açtım güzel iki restaurant çıktı. biri köfteci ötekisi ranchero mexicano işte böyle abuk saatlerde açmak lazım yoksa yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar