miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bjk ile ts napıyor belli değil,niye ba yı çıkardı biliç anlamak mumkun degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bjk attığı gol ofsaytmış pieroda , eskişehirinki buz gibi gol. ertuğrul tebrik etti futbolcularını 2-0 kazandıkları için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 o sahada top oynanmaz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 sıra akhisar da zaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 eskisehirin emekleri calinmis cok iyi olmus insallah duserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 zaa bile diyemiyoruz ya lig o kadar boktan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bu çağatay'ın bu maçtan sonra maça falan verilmemesi ya da ikinci ligden ötesini görmemesi gerekiyor... en azından şu kamera yönünden sağ yarı sahada kalan yan hakemin lisansının vs. yırtılması gerekiyor. İY Eskişehir'in golü, ikinci yarıda BJK'nin iki pozisyonunda olmayan ofsaytı çaldı. Dibinde çizgiyi geçen topa taç bayrağı kaldırmadı ilk yarı vs... Hakemler net rezildi. Hele Çağatay'ın Ba'ya çıkardığı sarı kart falan rezalet ötesiydi. Veli'nin 2-3 kere sarı görmesi gerekiyordu hiçbirine çıkarmadı vs. vs. gider de gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 sorsalar besiktasi hakemler mahvediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Eskişehirin gol ofsayt mı değil mi ben anlayamadım ya özette çizgi de yoktu. O kadar hassas osfaytta hata olabilir. Ama adamların penaltısı verilmemiş net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 nerede verilmedi? hangi pozisyon? golde ofsayt falan yoktu. çizgi çekmelerine gerek yok yarım metre geride resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ohahahahaah o verilmeyen penaltı ne lan, çekmiş çekmiş düşürememiş adamı sonra çift dalmış indirmiş yere. hakemin umru bile değil sdasdafdsa ismail herhalde yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 33 maç doğranan Beşiktaş'a bir maç hakem lehte hata yapmıs. her maçı hakemle kazananlar hemen doluşmuş, top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 lan biz sen miyiz olm, " her maç fenere hakemler yardım ediyo böhüüüü" diye mi ağladık? geldik pozisyonu söyledik sustuk. emziklik durum yok, her fenerin lehine hatada horoz gibi kabarıp aleyhte olunca zaaaaaaaaaaaa yazan sen gibi değiliz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 he veli'nin pozisyonu diyor. net olmasa da penaltı verirdim ben de hakem olsam. yine hani dengelemeye kalksak bize maç boyu yaptıklarıyla kafa kafaya geliyor zaten de neyse... zaten adamın ne kadar kötü olduğunu devre arasında da diyorduk sonrasında da biz de geldik kötü diyip geçtik, pozisyon öncesinde devre arasında da adama kötü dedik sonrasında da dedik. olsun ama, hakemle maç kazanmaya başladığımız günleri sonunda görebilirsek biz de o zaman gelip hakem diye ciddi ciddi ağlamaya başlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 applev0dka said: 33 maç doğranan Beşiktaş'a bir maç hakem lehte hata yapmıs. her maçı hakemle kazananlar hemen doluşmuş, top lel ne yani sizin hakkınız yeniyor diye eskişehir in de mi yensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 DarKRideR said: he veli'nin pozisyonu diyor. net olmasa da penaltı verirdim ben de hakem olsam. yine hani dengelemeye kalksak bize maç boyu yaptıklarıyla kafa kafaya geliyor zaten de neyse... zaten adamın ne kadar kötü olduğunu devre arasında da diyorduk sonrasında da biz de geldik kötü diyip geçtik, pozisyon öncesinde devre arasında da adama kötü dedik sonrasında da dedik. olsun ama, hakemle maç kazanmaya başladığımız günleri sonunda görebilirsek biz de o zaman gelip hakem diye ciddi ciddi ağlamaya başlarsınız. hakem sayesinde 1 puan kazandınız abi işte yetmooor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Rerore said: applev0dka said: 33 maç doğranan Beşiktaş'a bir maç hakem lehte hata yapmıs. her maçı hakemle kazananlar hemen doluşmuş, top lel ne yani sizin hakkınız yeniyor diye eskişehir in de mi yensin EVET KANA KAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 <Çok da geziyorsunuz tabii. Kaç ülke gördünüz? Hiç bilmiyorum. Ben otelden sahaya, sahadan otele giderim. Zaten malzemeleri başıboş bırakmıyoruz, çalınır çünkü. Eskiden maç sırasında da soyunma odasında duruyordunuz güvenlik amacıyla, değil mi? Tabii. Güvenlik, polis yok. Kapıyı kırıp eşyaları çalarlardı. Küçük bir radyom vardı, maçın kaç kaç olduğunu oradan öğreniyordum. Sonradan güvenlik gelince maçları izlemeye başladık. Benim işim soyunma odasında, sahada değil. Futbolcuların takıları var, telefonu var, pasaportu var... http://www.radikal.com.tr/spor/besiktastan_once_hayatimin_amaci_yoktu-1215266?scenario_id=ilgilihaberradikal&action=click&label=haberdetay1&widget_id=3895847308449447 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 said: Bir taraftar bir ayağını kulübeye atmış diğeri tribünde, elinde bayrak bağırıyor. Tam yanımızda. Tigana’ya bağırıyor “Değişiklik yap” diye. Tayfur Havutçu’ya “Yaşlandın. Gençlere bırak artık” diyor. Okan Buruk’a “Git Galatasaray’da oyna” diye bağırıyor. Sergen’e “At yarışı oyna” diyor. Sergen’in yanında Murat Şahin var. O “Abi sıra sana geliyor” dedi. Ben de kalktım, “Herkes rahatsız oluyor. Sus. Polis çağıracağım yoksa” dedim. Şöyle bir baktı, adımı da bilmiyor herhalde, “Ulan bıyıklı” dedi, “15 senedir maçlara geliyorum, hep yedeksin. Ne oynadığın bile belli değil. Sağda mı oynuyorsun solda mı? Kiralık da mı vermiyorlar?” Yedek kulübesi dağıldı gülmekten. çok iyi ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 dünyanın en tatlı, en alcak gönüllü insanı olabilir ya. basket maçlarına geliyor, foto çektirmekten maçı izleyemiyor adam, fubolculardan cok ilgi görüyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 said: Evliliğinizde destek oldu mu? 1991-92 sezonuydu. Cumartesi şampiyon olduk, pazar gününe düğün salonu tuttu Rıza (Çalımbay) Beşiktaş’ta. Ben de iş olsun diye Başkan’a, “Başkanım evleneceğim ama takım elbisem yok. Bir maaş ikramiye ver de elbise alayım” dedim. “Süreyya daha üç aylığımı almadım” dedi. “Ama” dedi sonra, “Benim mağazam var, oraya git. Beş taksit de, yedi taksit de yaparlar.” Ben de “Başkanım ne taksiti, daire mi alıyoruz” dedim. Beşiktaş’ın parasından vermezdi, kendi parasından verirdi. said: "OĞLUM 2.5 AY İSİMSİZ KALDI" Sene 1991. Eşim hamile. Biz de Kıbrıs’a kampa gittik. Gittiğimizin ikinci günü çocuğum dünyaya geliyor. Hanım aradı “Adını ne koyalım?” dedi. Ben de “Maçlar başlasın da ilk gol atan futbolcunun adını veririz” dedim. Elbet Metin, Ali, Feyyaz’dan biri gol atacak. 23 gün kampta geçti. Sonra iki hafta da lig başlayana kadar geçti. Lig başladı. Bursa’ya gittik, gol olmadı. Trabzonspor geldi. Maç yine golsüz... Araya milli takım maçı girdi. 2-2.5 ay gitti böyle. Kocaelispor maçı geldi. “5-6 gol atarız” diyoruz. Maç başladı. İyi oynuyoruz. İngiliz Walsh (Alan Walsh) bir vurdu gol oldu. Devre arasında “Artık bir gol atın da kurtulalım” dedim. “Tamam Süreyya, merak etme” diyorlar. Son dakikalar... Walsh yine girdi ceza sahasına. Metin ile Feyyaz ortada boşta. Walsh kaleye vurdu. Yine gol. “Aradım evi. Çocuğun adını ne koyuyorsanız koyun” dedim. İkinci daha efsane asdfasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 TRT1′de yayınlanan Stadyum programına konuşan Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş taraftarının hevesini kursağında bırakacak açıklamalar yaptı. Gümüşdağ, ”Başkan Fikret Orman’la 20-25 gün önce telefonda stat hakkında görüştük. Fakat sezon boyunca stadı Beşiktaş’la paylaşmamız mümkün değil. Daha önce Kasımpaşa ile stadımızı paylaştık. Ancak saha zemininde problemler oldu. Bu yüzden Fatih Terim Stadı iki takıma ev sahipliği yapacak durumda değil. Beşiktaş ile stadı paylaşmamız mümkün değil” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Ya Güngören stadı var. Ne bileyim Tepecik'in stadı var. Oynayacak onca yer var 10k üstü kişi kaldıracak. Niye inatla bir de modern olsun isteniyor ki? Olimpiyat'tan çıkılması gerektiğini fazlasıyla gördüler. Kâr değil zarar ediyorlar her maç, sportif başarı da o stadda sağlanacak değil. Stad ve ortam boktan olunca uzun top oynamak zorunda kalıyorsun. Bu takım uzun topta sıçıyor bir kere maç alması zorlanıyor. Doğayı bile kendi takımımıza düşman ettiriyoruz... Bu yönetim cidden aşırı derecede beceriksiz, bir bok olmaz bunlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 3 maç için başakşehir diyorlardı zaten adamda aynısını demiş sorun yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar