Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 abi o doktor gelmeden öncede sakatlıklar olyuordu ki böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 1974 bjk soyunma odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Sosa da sakatlanmış Bi de uefa'dan 250k enayi parası geliyormuş gazetelere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BxVJndXIAAAjnWd.jpg MAL MAL ZIPLARSANIZ TABİİ SAKATLANIRSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Biraz önce Midtjylland-Odense maçını izledim, bitti zaten de asdfasd Solda Igboun diye bir eleman vardı. Tipini vs. tanıyorum diyorum, nereden tanıdığımı çıkaramadım. Herif mükemmel oynadı, hat-trick ile bitirdi maçı işte Midtjyland 3-2 kazandı. Tam BJK'lik kanat oyuncusu vs. diyorum. Maç sonu bi aratayım dedim tam ismi Slyvester Igboun çıktı. O zaman dank etti asdfasd http://www.ntvmsnbc.com/id/25372248 Biz o dönem onu hep Sly diye biliyorduk. Soyadı da aklımdan çıkmış lel görünce şaşırdım. Adam harbi iyi, halen alınabilir aslında 24 yaşında sağlam teknik vs.. Evet bu da böyle anım oldu. Bir de 2 gece önce Figueirense - Fluminense maçında Figu'nun forveti Clayton diye bir çocuk vardı 18 yaşında, o da 2-3 seneye Avrupa'ya gelir ortalığı dağıtır. En kötü yine gelir çok sağlam görev adamı olur. Tam BJK'lik çocuk o da lel Hayat işte, böyle anılarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Beşiktaş'ta Ersan Gülüm'ün sol kasığında yırtık tespit edilirken, Cenk Tosun'un da sağ omuz bağında yırtık olduğu açıklandı. http://www.youtube.com/watch?v=A9B3TbWUgGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dedik dar kadro özellike bize yetmez diye. Görende nadiren sakatlık yaşayan takımız zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Atiba'nın da kalçasında ağrı varmış. Gerçi ciddi değil demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 o zaman hep bir ağızdan daha fazla bağırıyoruz ki daha fazla ceza gelsin Hırsız Hüseyin Göçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ben bağırdım annem gelip kafama vurdu mal mısın ne bağırıyon diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 dünki maçtan birşey öğrendiysem frei ofansif ortasaha olarak başlasa, mustafa da tek forvet olsa ilk yarı en azından 2 tane yaslamıştık. bi de motta gece hayatına mı verdi kendini bilmiyorum da bu sezon gidişi gidiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 OOO YATIRIP SELFİELETMİŞLER afsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 neyse link burada amcamın :) http://inci.sozlukspot.com/e/153114773/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 koy abi, niye saklıyorsun. Bunları ortaya çıkarmak her sorumlu taraftarın görevi, yaymakta gerek. Gerçi zaten Tuğrul itini kimse sevmiyordu. Kimle konuşsam adama saydırıyor, sövüyor. Ona rağmen kulüpte iş yapıyor olması... bir de şuan danışman olarak maaş alıyor yanılmıyorsam. BJK TV başından alınmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 öeh anasını satiyim halen yönetimde olup maaş alıyorsa bu herif meh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 çebi'nin yancısı diye biliyorum o eleman. atıf keçeci'nin o mevzu ile ilgili çok ciddi ithamları vardı. kongrede falan yeniledi yönetim cevap veremedi, demek ki doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 fikinho yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 dingonun ahırı olmus bjk tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 adama helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 adamın özel hayatından bize ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Daemir said: dingonun ahırı olmus bjk tv bok gibi kanal zaten, son 3 sene de bi altyapı maçı verirlerse 40 yılında başında bir onları izledim bir de önder özen çıktığında izliyordum. Açık ara en kötü yönetilen kulüp kanalı, kulübe gereksiz yük şu haliyle... hakan gündoğar gelip iyi şeyler yapmaya çalıştı ama o yüzden kovdular adamı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 orada hoplattığı bayanlara iş verdiği iddia edilmiş. yoksa özel hayatından kime ne. bu adamın ayda 20 bin lira aldığı iddia edildiğinde çebi çıkıp da hayır yok öyle birşey diyemedi. asıl mesele o. bjktv'de yazdan itibaren iyi yönde gelişme var. hala kötü ama en azından gelişme var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Adam black couch yapmış yahu, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bjktv logosuyla casting couch montajları bugün nete düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar