Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce Midtjylland-Odense maçını izledim, bitti zaten de asdfasd

Solda Igboun diye bir eleman vardı. Tipini vs. tanıyorum diyorum, nereden tanıdığımı çıkaramadım. Herif mükemmel oynadı, hat-trick ile bitirdi maçı işte Midtjyland 3-2 kazandı. Tam BJK'lik kanat oyuncusu vs. diyorum.

Maç sonu bi aratayım dedim tam ismi Slyvester Igboun çıktı. O zaman dank etti asdfasd

http://www.ntvmsnbc.com/id/25372248

Biz o dönem onu hep Sly diye biliyorduk. Soyadı da aklımdan çıkmış lel görünce şaşırdım. Adam harbi iyi, halen alınabilir aslında 24 yaşında sağlam teknik vs..

Evet bu da böyle anım oldu.

Bir de 2 gece önce Figueirense - Fluminense maçında Figu'nun forveti Clayton diye bir çocuk vardı 18 yaşında, o da 2-3 seneye Avrupa'ya gelir ortalığı dağıtır. En kötü yine gelir çok sağlam görev adamı olur. Tam BJK'lik çocuk o da lel

Hayat işte, böyle anılarla dolu
Sosyal ağlarda paylaş

koy abi, niye saklıyorsun. Bunları ortaya çıkarmak her sorumlu taraftarın görevi, yaymakta gerek.

Gerçi zaten Tuğrul itini kimse sevmiyordu. Kimle konuşsam adama saydırıyor, sövüyor. Ona rağmen kulüpte iş yapıyor olması...

bir de şuan danışman olarak maaş alıyor yanılmıyorsam. BJK TV başından alınmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

dingonun ahırı olmus bjk tv

bok gibi kanal zaten, son 3 sene de bi altyapı maçı verirlerse 40 yılında başında bir onları izledim bir de önder özen çıktığında izliyordum.

Açık ara en kötü yönetilen kulüp kanalı, kulübe gereksiz yük şu haliyle...

hakan gündoğar gelip iyi şeyler yapmaya çalıştı ama o yüzden kovdular adamı da
Sosyal ağlarda paylaş

orada hoplattığı bayanlara iş verdiği iddia edilmiş. yoksa özel hayatından kime ne.

bu adamın ayda 20 bin lira aldığı iddia edildiğinde çebi çıkıp da hayır yok öyle birşey diyemedi. asıl mesele o.

bjktv'de yazdan itibaren iyi yönde gelişme var. hala kötü ama en azından gelişme var sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...