applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 üzülme tayyip CB balosu yapar 2 tane toki arenada neşeniz yerine gelir. 10 ay sonra bir seçim daha varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Başbakanı boşuna yaladı o zaman başganınız sfdsg. Cepte kuruş olsa stad bitecek doğru. İnş 2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 devlet desteği gidince sizin gögüs sponsoru noldu ? sdsfs yoksa siz de şike yaptınız da ondan mı kimse sponsor olmuyor :(:(:( stad biter ya rahat ol. IMG-Doğuş var Vodafone var. Kendi paramızla 2 senede yaparız 5 senede yaparız yine yaparız. napak hem tayyibi yalayıp hem de dağ başına mı atılalım sizin gibi ? :(:( renklerimiz sarı-kırmızı mabedimiz M2 metrosu seyrantepe dsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Sizin avrupaya gittiğinizi görünce göğüs sponsoruna gerek kalmadı. Nasılsa arsenal tıklar geçer paralar bize gelir. Alıştık biz başarısız takım parası yemeye sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 de stad konusunda bir gslinin dalaşması harbi çok saçma lan asdf ki stad inşaatı zaten sorunsuz devam ediyor. Fiko yaparız, biz inşaatçıyız diyip erken tarih çakmasa bu algı da olmazdı. Para sıkıntısı desen zaten Vodafone'un rekor anlaşmasının ilk kısmı direkt stad inşaatına gidiyor vs vs. konuşmaya değmez asdf her barzoluk yapan cons gibi yapsa keşke, olmadı seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 seagle hic beceremiyo zaten ya, bakmayin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 seagle kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Bursali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 görükle'de kafa dağıtsın gelsin birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Esh said: Bursali nasıl bursalı içinden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bursa dediğin içi dışı bir zaten sdsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Ramsey'i iyi tutun ya sizin maçlarda. Adam yine gol attı 1 gün rötarlı Robin Williams öldü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 kombine alan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Ben aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Ben de aldım, 430 blok sıra 12 no 26 Olimpiyata gideceğimi sanmıyorum ama, ilerisi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 abi hala kimseyi almadılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 robinho geliyor abi için raad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Raze said: Ben de aldım, 430 blok sıra 12 no 26 Olimpiyata gideceğimi sanmıyorum ama, ilerisi için Ben bir yan tribündeyim 429, 430 da doğru dürüst yer kalmamıştı 2 hafta evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Ben çıktığı saat almak için uğraştım, kazma sistemleri düzgün çalışmadığı için 2 saat gecikme ile anca burayı alabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 430 iyi ya, kavga gürültüde olmaz inşallah :) Kapalıda aynı yerleri almak yemedi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Aynen :-) Kapalı bayaa bi süre boştu bu arada, hala öylemi bilmiyorum. Çarşının tepkisi var, almıyor, çarşı dışıda cesaret edip alamıyor ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 almayın abi zaten bilet falan pasolig olayına hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Kapalı ben alırkende boştu , hatta bizim arkadaşlar oradan alsak mı acaba dedilerde aynı fiyata niye durup dururken risk alalım herifler toplu getirip oturacak bütün sene sürüneceğiz dedimde almadık. Passolig iptal olursa kombine kart gönderirler önemli değilki. Aslında seneye almayı düşünüyorsanız şimdiden almamak enayilik oluyor, zira voda açılana kadar bedava zaten. İsterlerse seneye yetiştiremesinler çok önemli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Bu sene sizin seneniz. Turkucu kilikli Iso'dan da, Prandelli'den de bir cacik cikmaz. BU SENE O SENE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Abi gaza getirmeyin adamları, 4. haftadan yine sahaya girecekler. Underdog takılmadıkça BJK şampiyon olamaz, sessiz sedasız işlesin Bilic mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar