Tori Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Almeida ne frikik atarmış lan. http://www.uefa.com/60-years/videoid=2115206.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 acil 10 numara bulamazsak fena patlayacağız. sağ kanat ve sağ beki saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 bu tur neyse de şampiyonlar ligini görmek istiyorsak transfer yapmamız lazım edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 sağ bek mağ bek bişiler alamadık mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Sanırım türk bi sağ bek alacaz ama isim bilmiyorum. Onun dışında 10 numara transfere olmayabilir bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 haftaya netleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Ersan, Frnaco, Sivok mu var stoper olarak sadece BJKda? Çok kötüymüş ya, Sivok zaten Bjk defterini kapattı zoraki duruyor, Franco hala Avrupa futbolunu öğrenecek, Ersanın sağı solu belli değil. Mutlaka Avrupalı disiplinli orayı idare edecek biri lazım defansa sizin. Hatta bir de genç yedek Türk belki. Sağbekte Tarık Çamdalı GSye kaptırmayın mesela, 3m eder o adam 10 sene oynar daha altyapısı da Almanya. Töre ve 10 numara da gelmeli daha. Toraman, Sezer, Uğurboral gibi gereksizleri de sallamalı Fikred Tolga Tarık-Ersan-XXX-Motta Veli-Atiba Töre-bryan ruiz-Olcay Dembaba Bu arada Byran Ruiz bitti yazıyor bazı yerler, olmazsa MarkoMarin diyordu dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 hangi yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Valla şu anda en çok Belhanda ismi geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JJHxA-DxGw0 beşiktaşlılar, özlüyor musunuz sergen'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ozluyosaniz kibrisa gelin gecen gun arkamda craps oynuyodu hatta nihatta burda icip icip bayiliyo besiktasli durusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ahaha sonunu nereye bağlamış tam bir cons dsfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Beşiktaş'ın gündeminde olan Younes Belhanda'nın menajerinin İstanbul'da olduğu iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Molde'nin sağ beki Linnes'i alacağız deniyor. O adam bayağı iyiydi ya, hani buraya sekmesini hiç beklemezdim ama alırsak harbi bu sezon ikinci iyi işlerini yapmış olacaklar. 4. stoper olarakta Atınç kalacak. Gayet yeterli demiş Bilic, zaten potansiyeli hep konuşuluyordu senelerdir de sürede vereceğim demiş. Tahminen kupa ve rotasyon maçlarında Sivok ile takılacaklar. Sivok kötü değil bu arada, Franco ve Ersan ondan çok daha iyiler sdfsdf Hazırlık maçlarını seyredenler anlar zaten asdf Sivok'u çok severim ama bu oyun düzeninde iş yapmaz. 3. stoperi bırak yedek olarak bu sistemde ona güveneceğimize Escude'yi tutsak daha iyiydi. Tahminen bu sezon bizi yakacağı maçlar olur. Satıp, yerine en azından kaliteli bir adam almak gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Cons said: ozluyosaniz kibrisa gelin gecen gun arkamda craps oynuyodu hatta nihatta burda icip icip bayiliyo besiktasli durusu kratosçu mu bunlar yoksa eskici mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kratosta gördüm ben nihat devamlı kratosta ama sergen rocksta genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Beşiktaş, golcü oyuncularından Ömer Şişmanoğlu'nu 1 yıllığına Eskişehirspor'a kiraladı. Golcü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 dakika/skor oranı yüksek onun baya sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Sivasspor, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve teknik direktör Slaven Bilic tarafından affedilmeyen İbrahim Toraman ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 iyi olmuş ya zaten sivaslıydı herhalde. memleketinde top koştursun. bizim de bir sorunumuz çözülmüş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Kaç senedir oynamamış çirkef ortam bozan adamı almak çok zekice olmuş lol Sivas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 toramanın sivas taraftarıyla arası açıktı diye biliyorum, neyse bana ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Ömer, İbo, Messi Muhammed, Güvenç(Genç kaleci) gitti. Büyük ihtimal Sezer de gider. Bu kadar yabancı sınırında ısrar eden yönetim ne yapacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 abi öyle bir söylüyorsun ki sanki gidenler Beşiktaş'ın as oyuncusu. bizim yerli kalitemizi, Tolga,Oguzhan,Olcay,Töre,Cenk tosun,Ersan oluşturuyor. ceyhun,sabri gidince gs ne kadar güç kaybettiyse o kadar kaybettik su gidenler ile, zaten oynamayan sezonda 1 maça cıkan adamlar. gerçi ceyhun banko 11 adamıydı mancini'nin sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 İyi de toplasan zaten 3-5 tane kaliteli yerli var. Sakatlık vs. yerine kimi koyacaklar. GS FB içinde aynı şey geçerli. Benim derdim neyin felsefesine dayanarak yabancı sınırı için yırtındılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar