aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ne alaka birader, boyle aptal taraftar olmayin ya. guncel transfer her yerde konusulucak tabi ki. mesela biz yarin almeidayi alsak, onu konusucaz hep, rakipler korktugundan mi, yoo dalga gecmek icin.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Almeida yalnız GS de BJK'kinden 10 kat daha iyi iş yapar. Gol kaçırmaysa zaten Burak'ta kaçırıyordu ama sistemde yine bir şekilde yine 15 tane atıyordu. Almeida da Olcan-Sneijder'la falan fazlasıyla atar. Hatta Ferdi'ye rağmen uyum yakalayınca o kadar efektif olan Almeida, formda Sneijder ile çok daha üst düzey iş yapar.
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bu gururlan tişörtünü nereden bulabiliyoruz?
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bebe gelmişti beşiktaş'a, sakatlanmıştı 6 to 8 months. inşallah kaderi ona benzemez.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 O çocukta potansiyel vardı. Hani yıldız olmazdı da rahat baş altı aranan bir forvet olurdu. Bizden sonra belini doğrultamadı resmen :(
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Lanzini'nin River Plate forması ile son maçı; http://t.co/5rSD8fSs4R buradan izlenebiliyor. Dortmund da talip olmuş deniyor. Bakalım ne olacak. edit: üye olmak gerekiyor. asdf
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Almeida iyi adam da ne isteniyor ona bakmak lazım. Almeidanın arkasında 3 tane seri ve bitirici adamlarla oynadığında bizim ligde çok iş yapar. Belki 5-10 gol arasında kalır ama sırtı dönük oyunuyla, rakibi yıpratmasıyla arkasındaki 2 kanat ve 10 numaraya çok da gol attırır. Tabi Almeida'dan bu özelliğine artı Sow gibi bitiricilik bekliyorsanız yanlış adamdasınız.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Almeida geçen sene ve bir önceki senede ligin ilk yarılarının en iyi forvetiydi açık ara, ama adam 2. devrelerde sakatlık nedeni ile patladı Herkes bir 4. yıldız tutturmuş bizde sanki geçen sene bu ihtimal yokmuş gibi. CL'yi konuşan yok. Demek hedef bu, ligi tanıyan amacına yönelik forvet lazım benim bakış açım bu diyorsa yönetim alsın Almeida'yı Bruma,Olcan,Sneijder her türlü attırsın gol. Beşiktaş'ta da gayet yararlı olduğunu düşünmekle beraber bize gelirse daha iyi performans göstereceğini de düşünüyorum Ama burada yazılanların aksine Almeida'nın fiziğinin güçlü gözükmesi sebebi ile topu ileride tutan, dağıtan bir adam olduğunu düşünmüyorum. Hem forvet hem pas merkezi oyuncu gerekli bize. Gerçi bu tanıma uyan Ibra, Drogba, Lewa falan var.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Biyik said: bebe gelmişti beşiktaş'a, sakatlanmıştı 6 to 8 months. inşallah kaderi ona benzemez. Gelmişti derken bizde sakatlanmadı adam, bizde doğru düzgün daha oynamadan milli takımda sakatlandı U21 de. Almeida geçen sene 2. yarı full rölantide oynadı, aman dünya kupasına gitmeden birşey olmasın diye adam gitti 1 hazırlık maçı oynadı , ilk grup maçında 30. dakikada sakatlandı çıktı. 2. devrelerde göçme problemi 1 değil 2 değil sürekli oluyor, o yüzden fazla ümitli olmayın derim. 1 devre içinde 2.5m verilmez, zaten adam bobo gibi ben kralım ayağına sözleşme felan imzalamadı sonra patladı, o kadar para veren çıkmıyor tabi. Tr de kimse almazsa 1m ye felan anca oynar vergilerle vs 600-700 anca alır.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 BulletRide said: benim bakış açım bu diyorsa yönetim alsın Almeida'yı Bruma,Olcan,Sneijder her türlü attırsın gol. Beşiktaş'ta da gayet yararlı olduğunu düşünmekle beraber bize gelirse daha iyi performans göstereceğini de düşünüyorum Katılmıyorum hocam, Almeyda bu çağın değil 80lerin 90ların kuzeyli santraforları gibi. Hatta bi HŞükür gibi pres yapıp kafa bile vuramıyor, driblingi hızı zaten sıfır. Aynı Bobo gibi görüntü var icraat yok, Portekizde yer bulmasnın sebebi hala Nuno Gomesle falan uğraşmaları, santrafor çıkmaması BR milli takımından beterler o konuda. Ayrıca Şınayder gidiyor ve Brumada futbol beyni yok, Sabrinin az fazlası zeka olarak, fiziğine neyine bişey demiyorum ama koşar durur öyle, basit pas atabileceği yeri de kapatırsan auta kadar koşar. Olcan en önemli transfer GS için, ama oyun stili hep fit olmasını gerektirirken o Sergen gibi şişiyor artık, ayrıca TS çetesi böyle genişlerlen GSden bi cacık olmaz.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 'Moussa Sow, buraya gelmeden önce bana çok olumlu şeyler söyledi. Müslüman bir ülkede oynamak çok önemli.' Kenkesi Sow'un büyük katkısı vardır kesin transferde diyorduk. Normal yani başka türlü Katar falan atardı bu zihniyete göre transfer oluyorsa. Bak Gyan kaç yaşında gitti asdf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Olmazsa seneye Stochlan takaslarız hele alışsın sakatlanmasında sdf
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 BulletRide said: Almeida geçen sene ve bir önceki senede ligin ilk yarılarının en iyi forvetiydi açık ara, ama adam 2. devrelerde sakatlık nedeni ile patladı Herkes bir 4. yıldız tutturmuş bizde sanki geçen sene bu ihtimal yokmuş gibi. CL'yi konuşan yok. Demek hedef bu, ligi tanıyan amacına yönelik forvet lazım benim bakış açım bu diyorsa yönetim alsın Almeida'yı Bruma,Olcan,Sneijder her türlü attırsın gol. Beşiktaş'ta da gayet yararlı olduğunu düşünmekle beraber bize gelirse daha iyi performans göstereceğini de düşünüyorum Ama burada yazılanların aksine Almeida'nın fiziğinin güçlü gözükmesi sebebi ile topu ileride tutan, dağıtan bir adam olduğunu düşünmüyorum. Hem forvet hem pas merkezi oyuncu gerekli bize. Gerçi bu tanıma uyan Ibra, Drogba, Lewa falan var. O tanıma uyan Nonda vardı. Asdf. Devre arası Kewell duygusal nedenlerden gönderilmeyip, yerine Nonda gönderilince takım ne sıçmıştı ama.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 kewell gonderilir mi ya, adam stoper bile oynadi on numara.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Öyle ama sezon sonuna kadar oynamayacağı halde tutmuştuk sevdiğimizden. http://www.transfermarkt.com.tr/harry-kewell/leistungsdatendetails/spieler/3241/plus//saison/2009 Devre arası 1 puan geriyken, sezon sonu şampiyon Bursa'dan 11 puan fark yemiştik. Neyse, Bjk basligini hijack etmeyelim daha fazla.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 -1.500.000 Avro peşin, -1.500.000 Avro 31.12.2014 tarihinde, -1.000.000 Avro 30.06.2015 tarihinde, -1.000.000 Avro 31.12.2015 tarihinde, -1.000.000 Avro 30.06.2016 tarihinde olmak üzere baba ya verilicek para..
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 baba'ya değil chelsea'ye ödenecek para o.. bonservisiyle almamız çok iyi oldu. babanın kafası da rahat olur hem böylece. ödeme planını da beğendim. 1.5m gitti ne kadar kaldı şimdi transfer paramızdan? 11m euro muydu?
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Yıllık 3.2 m Euro + maçbaşı, 6 m bonservis.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 senede 30 maç oynasa 300 bin euro da ordan alacak. yıllık 3.5 mio 4 yılda 14 milyon euro yapar. chelsea'ye de 6 milyon euro dedin mi total de 20 milyon euro yapar. euro bugün 2,880 2,880 x 20 mio = 57,6 milyon lira İŞTE ÇILGIN MALİYET
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 fiko feda demiş. vodafonedan gelen parayı babaya gömmüş. yakışır. iyi topçu izleriz bare.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ya fikonun taktiği var zaten bakıyorsun çok oynamış hemen kadro dışı bıraktırıyor sorun yok : ) o dengelenir zaten bir çaprazları yırtılsın altı ay öyle yok
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ulan almeida'nın gs'ye gitme ihtimali olunca ligin en iyi santrafor'u falan olmuş ya lan ahahaha
Öne çıkan mesajlar