Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 said: burdaki adamda aynısını uzun uzun yazarak demiş https://eksisozluk.com/entry/44223141 "paramız yok diye ağlayan adam hiçbir işe yaramayan scout ekibini direkt kulüpten siktir eder. "abi demba ba diye bir futbolcu keşfettim nefis" diye rapor sunan scout ekibi mi olur anasını avradını sikeyim ya? bütün dünya'nın bildiği adamı sen nasıl keşfediyorsun be orospu çocuğu? hiç mi futbol izlemiyor, hiç mi dünya liglerini takip etmiyorsun?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 "14 yıl önce "ahmet dursun, seba gitsin" diyen ne kadar adam varsa hepsinin ağzını yüzünü sikeyim. bugünün sorumlusu sizlersiniz amına koduklarım. götünüze kına yakın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kes lan.jpg fiko fiko diyip duruyordunuz alın işte sonuç. görünen yolun bile kılavuz isteyeceği bir taraftar profili var. sonumuz hayrolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bizim taraftarın sorunu ne biliyormusun. 2 haftadır transfer yok, yönetim transfer yapmıyor, CL elemesi geldi transfer yok, Kapla ilgili türlü espiriler yapan hesaplar. Bugun ; Demba ba transferi olanların üzerini kapatmak için yapılıyor yazıyor. ulan şerefsiz sen değilmiydin ağlayan transfer yok diye, yapılıyor yine ağlıyorsun. türk solu gibi oldu iyice, herşeye muhalefet ama boş muhalefet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Demba ba icin scout ekibine mi ihtiyac var abi isyan ona. Mk Ben fikonun stad yaptirmasini sevdim baska da bi olayi yok zaten Duzdugu kari kizdan banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 La geçen sene başarısız olan takımdan giden oyuncu kadar gelen oyuncu yok? Ki takım başarısız olduysa üstüne koymak lazım, elindekini de verdiğinde geçen sene 3. olan takım bu sene 5. olacak. İstiyorsa Messi'yi getirsin. Tek başına giden her kademenin yerini dolduracak mı? Hayır şu dönemde takımı eleştirene laf etmek komik. Ben BJK'yı hiç bu kadar çelimsiz görmedim hayatımda. Bana elle tutulur bir yan ver yahu? FB ve GS ile rekabet etme yetimizi kaybettik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Elin zencisine acılı menemen yedirmeyin hemen, yavaş yavaş alıştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Önder Özen: Yılın en kısa süre yüksekten uçan kartalı ödülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Oıh bu senede bu kafayla giderse bjk nin şamp. Katılım primini alırız 10 milyon avromu alıoduk totalde? Asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bunlar lanziniyi filanda almazlar artık.. defans transferide yatar.. defansa toraman 10 numara da sezer var mis gibi işte orman 'ın prensleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Esh said: Demba ba icin scout ekibine mi ihtiyac var abi isyan ona. Mk Ben fikonun stad yaptirmasini sevdim baska da bi olayi yok zaten Duzdugu kari kizdan banane onu da ağustosa bitireceğiz de bitireceğiz diye diye kandırmaya çalıştı. Baktı artık yenmiyor, çatıdan dolayı uzayacak :( ulan 1 ay kaldı ağustosa şu hali 1 ayda biter mi? RTE'nin organizasyonundan sonra şu tüm saygımı da sevgimi de bitirdi başkana. Tükürüğümü yalayıp kombine alacaktım ondan da vazgeçtim. LigTV'yi de yenilemem süresi bitince. Boşuna para vermem. Netten filan izlerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Siz niye bu kadar inandınız ki ben onu anlamadım. Demirören 100 milyon bağışladım diyince de yığınla adam inanmıştı hemen. Seçim zamanı Fikret Orman neler neler söyledi hiç biri tutmadı, bende sırf şu stadı bekliyorum başka bir beklentim yok bu adamdan. Umarım bir dahaki seçimde adam akıllı birisi çıkar, 10 tane aday çıkarsada oylar bölünür bu adam yine seçilir. Demirören seçildiği zaman 4 tane aday vardı. Ormanın para mara verdiği de yok zaten o yüzden Altınsay bile başkan olabilir benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 parali baskan olayi bitsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Umudun adı Serdal Adalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Eto'o bitmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 BA geliyor diye haber çıktı millet hava alanına gitmiş hatta heuahe. KAP da birşey yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 çelsi demba bayı satacakta beşiktaş alamayacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 İnternetten forma alıcaksanız http://www.kartalyuvasi.com.tr/catinfo.asp?cid=3249 ama haftalar sonra gönderdikleri de oluyordu sanırım :P Sezon açılışına anca yetişir herhalde haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Haydi hayırlı olsun :D 16.07.2014 12:18:53 BJKAS BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ÖDA Özel Durum Açıklaması (Genel) Demba Ba'nın transferine ilişkin olarak Chelsea kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. - - - http://www.youtube.com/watch?v=KEgBbvKxlRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hofenaymda ibiseviçle oynarlarken estiriyolardıda sonradan mala bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 234 maç 110 gol İlhan Mansız ve John Carew'den sonra golcü diyebileceğimiz bir golcü aldık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Örnek golcü ya Demba Ba. 45 günde ücretinde indirim yaptı ve kronik sakatlıklarını aştı. Ben demiyorum, Fiko diyor. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/108188/orman-kronik-sakatlik-problemleri-var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ee dembaba iyi de, sonrası? lanzini nolcak mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 http://www.transfermarkt.com.tr/demba-ba/verletzungen/spieler/40205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar