Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

said:

burdaki adamda aynısını uzun uzun yazarak demiş
https://eksisozluk.com/entry/44223141

"paramız yok diye ağlayan adam hiçbir işe yaramayan scout ekibini direkt kulüpten siktir eder. "abi demba ba diye bir futbolcu keşfettim nefis" diye rapor sunan scout ekibi mi olur anasını avradını sikeyim ya? bütün dünya'nın bildiği adamı sen nasıl keşfediyorsun be orospu çocuğu? hiç mi futbol izlemiyor, hiç mi dünya liglerini takip etmiyorsun?"
Sosyal ağlarda paylaş

bizim taraftarın sorunu ne biliyormusun.

2 haftadır transfer yok, yönetim transfer yapmıyor, CL elemesi geldi transfer yok, Kapla ilgili türlü espiriler yapan hesaplar.

Bugun ; Demba ba transferi olanların üzerini kapatmak için yapılıyor yazıyor.

ulan şerefsiz sen değilmiydin ağlayan transfer yok diye, yapılıyor yine ağlıyorsun.

türk solu gibi oldu iyice, herşeye muhalefet ama boş muhalefet
Sosyal ağlarda paylaş

La geçen sene başarısız olan takımdan giden oyuncu kadar gelen oyuncu yok? Ki takım başarısız olduysa üstüne koymak lazım, elindekini de verdiğinde geçen sene 3. olan takım bu sene 5. olacak. İstiyorsa Messi'yi getirsin. Tek başına giden her kademenin yerini dolduracak mı? Hayır şu dönemde takımı eleştirene laf etmek komik. Ben BJK'yı hiç bu kadar çelimsiz görmedim hayatımda.

Bana elle tutulur bir yan ver yahu? FB ve GS ile rekabet etme yetimizi kaybettik resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Demba ba icin scout ekibine mi ihtiyac var abi isyan ona.

Mk

Ben fikonun stad yaptirmasini sevdim baska da bi olayi yok zaten

Duzdugu kari kizdan banane

onu da ağustosa bitireceğiz de bitireceğiz diye diye kandırmaya çalıştı. Baktı artık yenmiyor, çatıdan dolayı uzayacak :(

ulan 1 ay kaldı ağustosa şu hali 1 ayda biter mi?

RTE'nin organizasyonundan sonra şu tüm saygımı da sevgimi de bitirdi başkana. Tükürüğümü yalayıp kombine alacaktım ondan da vazgeçtim. LigTV'yi de yenilemem süresi bitince. Boşuna para vermem. Netten filan izlerim daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz niye bu kadar inandınız ki ben onu anlamadım. Demirören 100 milyon bağışladım diyince de yığınla adam inanmıştı hemen.

Seçim zamanı Fikret Orman neler neler söyledi hiç biri tutmadı, bende sırf şu stadı bekliyorum başka bir beklentim yok bu adamdan. Umarım bir dahaki seçimde adam akıllı birisi çıkar, 10 tane aday çıkarsada oylar bölünür bu adam yine seçilir. Demirören seçildiği zaman 4 tane aday vardı.

Ormanın para mara verdiği de yok zaten o yüzden Altınsay bile başkan olabilir benim gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...