2. sayfada söylemiştik biz abi onu zaten. repost :/
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
bi içimi dökeyim...
niye gidemiyosun abi bi de onu anlamadım ben ama?
1- tarih geçmiş :)
2- olm siz söyleyebilir misiniz lan ciddi? ben söyleyemem mesela.
Hayatım ben hırvatistan da festivale gidiyorum 3 gün pompala-coş beni rahatsız etme.
2- olm siz söyleyebilir misiniz lan ciddi? ben söyleyemem mesela.
Hayatım ben hırvatistan da festivale gidiyorum 3 gün pompala-coş beni rahatsız etme.
aga sevmedigin kizin neden günahini aliyorsun. kiz ne umutlarla senden evlenme teklifi bekliyor. az biraz kendinize sayginiz olsun.
abi evlenmeyi düşünmüyorsak birlikte olmayalım mı? zira her kız (istisnalar kaideyi bozmaz) ciddi ilişki düşünüyor genelde.
edit; op yerine konuştum şu an sajdlkasj
edit; op yerine konuştum şu an sajdlkasj
ciddi ilişki düşünmeyen de bizi düşünmüo anasını satıyım :)
hayir abi tabiki olursun. ama belliki kizin bekletisi var ve bir sekilde belli etmis. Sende delikanlica karsisina cikip ben evlenmeyi düsünmüyorum dersin. Karsindakide ona göre düsünür tasinir karar verir. Kimse kimseyi oyalamya kalbini kirmaya hakki yok.
olan oluyo
siz merak etmeyin
siz merak etmeyin
aga sevmedigin kizin neden günahini aliyorsun. kiz ne umutlarla senden evlenme teklifi bekliyor. az biraz kendinize sayginiz olsun.
Sen çok uç düşünmüşsün.
çıkmak = evlilik diye bir şey yok.
Seviyorum sevmesem niye bu kadar paralıyım kendimi 28 yaşındayım bir sürü insan girip çıkıyor insanın hayatına
sevmediğine tabi ki yol veriyor.
ben şu an sadece bu insan benimle evlenmek istiyor peki ya ben? sorusuyla meşgulüm.
bir erkek olarak da bunun cevabını bulmak çok kolay olmuyor. Haydii çıktım her şey güzel gidiyor olm manyak mıyım neden evlenmiyorum o halde
diye düşünemiyor insan yani.
bence sen bırak o ilişkiyi bir yerden sonra kendinle ilgili sıkıntıları da kıza yüklemeye başlayıp "senin yüzünden"lere başlarsın hem kendi farkındalığının önüne beton döküyorsun hem de kızı darlıyorsun
çadırı basıp kızı kaçırsın değil mi?
çadırda yaşıyan kızı napıyım
fakirdir kesin
fakirdir kesin
Öne çıkan mesajlar