Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi içimi dökeyim...

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

fede said:

bütün forum aynı anda 27 yaş krizine girmeyeydi iyiydi. eskilerden andorpozdan çıkmış olan varsa gelsin bi el atsın foruma

ee forumun büyük çoğunluğu 83-87 yaş aralığı =)

Eski nick ile kişisele açtığım topiclere bakıyorum kız arkadaşım terk etmiş ona yazılar yazmışım, babamla tartışmışım babama yazılar yazmışım ahaha

paticik hala olursa 40 yaşında da girdiğim andropoz evresini sizlerle paylaşacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

La evde tekim canım sıkılıyor. Yarın misafir falan da yok. İki bira kapıp gelsenize şöyle bikaçınız.

Bu arada ben de hatundan ayrılınca yeni aşklara dümen kırma peşindeyim dün ve bugün birer tane kızla buluştum. Arada takıl bana belki arkadaşı, kuzeni filan otlanırsın.

edit notu: sarışınlara kerkinirsen siyanür marifetiyle zehirlerim yalnız. sarışınlar benim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yine ben.

lan olm bugün bi baktım facebook ta 2 arkadaş ultra europe diye bir festivale gidiyor.

kendisi şu oluyor;

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Rq_KorKljqw?feature=oembed" width="459">

içime öküz oturdu adeta, müthiş bir hüzün çöktü.
O an dedim ki,

keşke kız arkadaşım olmasaydı da ben de gitseydim. Neyse ki bu bir hayıflanmaydı çünkü zaten festival yarın başlıyor ben bugün öğrendim :)

ama seneye gitmek için kolları sıvadım.

yine de "kız arkadaşım olmasaydı da gitseydim" i düşününce demek ki ben bu kızı sevmiyorum :(

çok kötüyüm lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

aga sevmedigin kizin neden günahini aliyorsun. kiz ne umutlarla senden evlenme teklifi bekliyor. az biraz kendinize sayginiz olsun.

Sen çok uç düşünmüşsün.

çıkmak = evlilik diye bir şey yok.

Seviyorum sevmesem niye bu kadar paralıyım kendimi 28 yaşındayım bir sürü insan girip çıkıyor insanın hayatına
sevmediğine tabi ki yol veriyor.

ben şu an sadece bu insan benimle evlenmek istiyor peki ya ben? sorusuyla meşgulüm.

bir erkek olarak da bunun cevabını bulmak çok kolay olmuyor. Haydii çıktım her şey güzel gidiyor olm manyak mıyım neden evlenmiyorum o halde

diye düşünemiyor insan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...