Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Miraul said: karakterin gotu buyuk diye silip yeni aciyim dedim, ayni isimde karakter acamiorum cildir karakterin tipini vs. sonra değiştirirdin ya :p. 15-20golda. db ler laglıdır, bir kaç dakika sonra anca açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bingildak said: pve'de girdim birkaç kere, asıl karakterler oradaymış. iki kişi giriyoruz, arkadaş f2p ile başladı, 3k sıralar görüyor aynı servarda, ben basıyorum çat diye giriyor. anlamadım Queue Bypass'ın Priority access işte oyunu satın aldığın için direk giriyosun oyuna, aylık ödeme yapanlara da, sana süresiz oluyor sanırım mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 oyunu bende almistim ama sira bekletio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bilmiyorum o zaman onda öyle mi kalmış ne olmuş? dediği gibi olması için oyuna giriş önceliği olması lazım başka türlü olmaz çünkü. mantıken oyuna alanlarada vermeleri lazım, aylık ödeme yapanlara veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 şu mountu gördüm demin birinde http://41.media.tumblr.com/d26086afeb0575611971a59a3610219f/tumblr_nmvff3VsK21tdddxno2_1280.png üzerine dj seti fln koymuş baya iyi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 la olm nerde oynuyosunuz, yazsaniza, kiracam kafanizi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ben pvp serverındayım abi, default olan işte. tek başımayım ama. diğerleri pve'de. jabbit1 mi ne işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 benim isim olayi cozulurse jabbit 1 de acacam dominion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 niye pvp serverına girdiysek, f2p öncesi o kadar terk edilmiş ki ah rezalet durumda. bir sik yok tabii kriz demek fırsat demek, güzel para kırılır bu halinde de kim uğraşacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 cavite gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 cavitte eski karakterler var onla gelirim yanınıza, burada hayatında mmo oynamamış cs'li bir arkadaşla sırf pvp yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Pvede de yaparsin pvp yi. Zaten themepark oyunlarda world pvp boktan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Pvp server zor iş (karakter raid seviyesine gelene kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Biz erkek adam PvP serverda oynar mottosuyla açtık karakterleri. PvE'de açsam nasılsa patideki herkes 1 aya bırakmış olacak hype bitince, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Hayat jabbit-2 de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 jabbit'de öğlen vakti 400 kişi sıra var lan, çekilecek çile değil pvp e basıyorsun giriyor 24 saat, en kötü parasını verir migrate ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Girince creed alıp basacağım.. Umarım sıra sorunu da çözülür. Bide o 400 kişilik sıra satın almış olanlara. F2p lerin sırasını bilmiyoruz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ooo jabbit 2de de sıra varmış. Biran evvel millettin gazı geçse de rahatlasa ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bu mega server dedikleri kaç kişilik oluyor bilen varmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Sıra normalde böyle olmayacaktı ama server problemleri yüzünden limiti düşürdüler.. Bi ara limiti komple kaldırmışlardı fakat zırt pırt bakıma alıyoralrdı. Geçici olarak böyle yaptılar. Bir de bugün pazar bunu unutmamak gerekiyor. ek: oyunu sevipte parası olan 1 aylık sub alsın bence. Zaten gelecek olan %25 bonus rep olayı vs. çok işinize yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Karmasa renk cumbusu cok yoruyor beni yaslanmisim. 2 saat anca dayaniyorum ara vermem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Dün girdim de karakterlerim yok... Credd falan vardı onlar duruyor mu acaba? Çok bunaldım 15 dakikada kör etti oyun beni. Kanuniye katılıyorum yaşlılık herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ya hype neden lan? ne değiştide oynuyorsunuz? hepiniz fakir miydiniz? noldu bizde bilmek istiyoruz asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Hunger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 explorer missions'ları yaptıkca yenisi çıkıyor hep böyle çıkacak mı yoksa bitiyormu bir süre sonra başka bölgeye mi geçmek gerekicek?? Yani bir bölgedeki missions'ları bitirmek gibi bir olay varmı çıkacak mı devamlı yaptıkca yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar