Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

biri range biri meele .. oradan seç işte..

kolay bişey istiyorsan stalker git. Pve de problemler yaşarsın meele olarak ama yapacak birşey yok. Her oyun böyle.

Bende 2 side var. Açıkcası stalkerim yüksek lvl olmasa, dominion tarafında bir ss daha açmıştım. Fakat yemedi kasması 11 level da bıraktım. Stalker 40 geçmişti diye onunla takılıyorum. Yoksa ikinci spellslingerı kasacaktım :D (exile da var bir tane)

not: iyi oyuncu değilsen ss e bulaşma. Tam verim alamazsın.

not2: LOL düşen bir eşya ile 1 aylık sub olabiliyorum neredeyse :D
Sosyal ağlarda paylaş

O aylık ödeme yapmış bizim gibi beleşci değil :) giriyor o yüzden direk

Bu gidişle ben de alıcam ama düzelir 1 haftaya kadar diye düşünüyorum bu kadar yoğun olmaz..

hızlı level atlama falan istemediğim için gerek duymuyorum ama bu bekleme işi için alınır..
Sosyal ağlarda paylaş

Önceden satın almışlara 12 karakter slotu, biraz öncelik vs.. var
geri kalan herşeye oyun içi 15$ harcama yaparak sahip olabiliyorsunuz yanılmıyorsam.

bu saatden sonra ucuz yollu ilk paket bulunmaz herhalde.

Gerçi g2a.com da 60 tl imiş. içerisinde yanılmıyorsam 15$ değerindeki 1 aylık premium da var. daha bilgili birisi yazsın, değer gibi duruyor. 1 ay premium baya op. (tabi şu da önemli.. kodu f2p öncesi mi girmek gerekiyordu?)
Sosyal ağlarda paylaş

şuan canlı yayın var orada anlatıyorlar problemleri vs.

http://www.twitch.tv/wildstar

bitmek üzere gerçi. Fakat transfer işi şuan kapalı. Bir soruna yol açıyormuş, düzeltiliyormuş şuan. Yeni karakter açacaklar yeni yerde açabiliyorda, transfer edecekler geceyi bekleyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...