bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 stalker baya eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 biri range biri meele .. oradan seç işte.. kolay bişey istiyorsan stalker git. Pve de problemler yaşarsın meele olarak ama yapacak birşey yok. Her oyun böyle. Bende 2 side var. Açıkcası stalkerim yüksek lvl olmasa, dominion tarafında bir ss daha açmıştım. Fakat yemedi kasması 11 level da bıraktım. Stalker 40 geçmişti diye onunla takılıyorum. Yoksa ikinci spellslingerı kasacaktım :D (exile da var bir tane) not: iyi oyuncu değilsen ss e bulaşma. Tam verim alamazsın. not2: LOL düşen bir eşya ile 1 aylık sub olabiliyorum neredeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Oyuna ilk seferde girdi bu sefer ve şu anda pek lag varmış gibi gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Bu ne lan :D güvenlik riski olabilir. Olay op imiş ama. Oyun parasına poker. http://media-curse.cursecdn.com/attachments/164/148/fc545e6c3cc4f772d0277f18e7cffda6.jpg http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/236594-lui-holdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ahah iyimiş atarım ben arada :) lag falan yok bugün hiç düzelmiş her şey gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ben de yüklüyorum tekrardan. Önceden satın almışlara ne veriyorlar? Ve nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 1 saattir sıradayım herkes nasıl giriyor oyuna direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 öğlen girmiştim ben öğlenden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 10 dk önce bastım girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 sen pvp serverında değil misin bingildak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 O aylık ödeme yapmış bizim gibi beleşci değil :) giriyor o yüzden direk Bu gidişle ben de alıcam ama düzelir 1 haftaya kadar diye düşünüyorum bu kadar yoğun olmaz.. hızlı level atlama falan istemediğim için gerek duymuyorum ama bu bekleme işi için alınır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 aylık ödeme fln yapmadım yahu oyunu satın almış olduğumuz içn sıralarda öncelikliyiz evet pvp serverındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 O daha iyiymiş, kalıcı premium hesap gibi olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 barbu said: Ben de yüklüyorum tekrardan. Önceden satın almışlara ne veriyorlar? Ve nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Önceden satın almışlara 12 karakter slotu, biraz öncelik vs.. var geri kalan herşeye oyun içi 15$ harcama yaparak sahip olabiliyorsunuz yanılmıyorsam. bu saatden sonra ucuz yollu ilk paket bulunmaz herhalde. Gerçi g2a.com da 60 tl imiş. içerisinde yanılmıyorsam 15$ değerindeki 1 aylık premium da var. daha bilgili birisi yazsın, değer gibi duruyor. 1 ay premium baya op. (tabi şu da önemli.. kodu f2p öncesi mi girmek gerekiyordu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Pve serveri kalabalik pvp den bende almistim oynamistim onceden, pve serverinde 3k sira gordum yani.. Beklmeme iki saat mi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 iki yeni server açıldı hemen oraya geçip rahat bir şekilde oynaya bilicez sanırım. transfer falan yapılabiliyor, bakıcam bir nasıl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Yeni açılan server'ları ilerde tekrar birleştirceklermiş tek server olcakmış, trasfer edin rahat rahat oynayın sıra yok lag yok. Tabi araştırın önce bir emin olun olaydn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Araştıracak birşey yok dediğin doğru. Megaserver problemi düzeltilene kadar böyle bir şey yaptılar. Tek problem gold kasma olabilir bu işte. Başka bir sorun yaşamazsınız. (ki market ortak bile olabilir emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 eee loading doluyor. sonra girmiyor oyuna ve karakter secme ekranına atıyor? ne boktan şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 patladı yine server düzelince yeni server'a geçir hemen char'ı sorun çıkmaz orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 şuan canlı yayın var orada anlatıyorlar problemleri vs. http://www.twitch.tv/wildstar bitmek üzere gerçi. Fakat transfer işi şuan kapalı. Bir soruna yol açıyormuş, düzeltiliyormuş şuan. Yeni karakter açacaklar yeni yerde açabiliyorda, transfer edecekler geceyi bekleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Şu sorunları halletseler bir an önce güzel olcak. Oyun daha önce dikkatimi çekmemişti bilseydim alırdım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ilk aydan 9 credd kalmis accountta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 50 lvl olduktan sonra ekstra ability ve amp power'ları nereden topluyoruz? buildlere bakıyorum; bende 41 ability 47 amp var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar