Yeni baslayacak, tekrar deneyecek patiler söylesinde ekleşelim toplaşalım.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Wildstar #3
ben bi ara 1 ay açtırmıştım ama oynamaya fırsat olmadı şimdi deneyecez bakalım.
Jabbitte başlayın.
evet aynı yerde başlasın herkes bakarsın hoşumuza falan gider raid falan uğraşmayalım sonra..
pve de başlayın beyler. Pvp ye geçersiniz ilerde.. Zaten open world pvp, pve ağırlık bir oyunda ızdırap olabilir. Farm yapmaya gidersiniz pve setle, herifler gelir pvp setleriyle üstünüzden geçerler. Uğraşılmaz.
Bide tek bir tarafta oynayın isterseniz. Zindanlar ne kadar nerflendi bilmiyorum ama zor yerler.. Uğraşılmaz dışardan adam bulmayla.
Şunu da not düşeyim: Kesinlikle son seviyeye ulaşmak için xp ağırlıklı oynamayın. Seviyeniz geldiğinde grup yapın zindanlarda akın, advanture lara girin.. Oyunda son seviyeye ulaşana kadarki içeriği es geçip, yardırırsanız. Son seviyede karşınıza çıkan şey "yine farm" olacak.. O yüzden bari level kasarken eğlenmenize bakın =)
Bide tek bir tarafta oynayın isterseniz. Zindanlar ne kadar nerflendi bilmiyorum ama zor yerler.. Uğraşılmaz dışardan adam bulmayla.
Şunu da not düşeyim: Kesinlikle son seviyeye ulaşmak için xp ağırlıklı oynamayın. Seviyeniz geldiğinde grup yapın zindanlarda akın, advanture lara girin.. Oyunda son seviyeye ulaşana kadarki içeriği es geçip, yardırırsanız. Son seviyede karşınıza çıkan şey "yine farm" olacak.. O yüzden bari level kasarken eğlenmenize bakın =)
Ben bu oyunu niye bırakmıştım hatırlamıyorum bile... Yükleyim bakayım bir daha niyeyse aşka geldim.
site bakımda sanırım, indirmek isterseniz bağlantı şu : http://wildstar.patcher.ncsoft.com/Wildstar.exe
umarım eski cleint felan değildir :P
umarım eski cleint felan değildir :P
üstüne patch yapıyor eski client olsada.
şu kötü oyun neden hypelanıyor free olunca lel.
http://www.youtube.com/watch?v=saNDgxwUoms
Housing, herif star wars at at yapmis, aylar once bunu gormustum bende pek sevemedim ws i ama su video sonrasi ilginc bir hal aldi.
Birde mmo ozledim :)
Housing, herif star wars at at yapmis, aylar once bunu gormustum bende pek sevemedim ws i ama su video sonrasi ilginc bir hal aldi.
Birde mmo ozledim :)
patch 6.4 gb
hangi serverda toplaşma var şimdi?
Server Jabbit bir de Dominion açın açacaksanız.
Öne çıkan mesajlar