Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

3 gündür 50 tane falan girmişimdir. 2 tane aldık. Yarısını heal girdim bari alalım artık diye. Heal olarak karşı takıma 100 120k fark atmışken bile yenildik.

Millet dominiona falan transfer oldu herhalde çünkü oyun exile oynamayı beceremiyor diye kaybedilmiyor. Herkes ya mal ya çocuk aq. Maske giderken alakasız yerde zerg gezmeler. Basede maske yokken savunmaya çalışmalar.

Objective olayı yok Exileda. GG
Sosyal ağlarda paylaş

bi tavsiyem yok. sadece exile actırana laflar hazırladım okadar. tabiki 50 olana kadar bicok sey degisebilir. 50 olduktan sonra da degisebilir. Frostmane hordedan sonra buranın exile ı tadımı kacırdı. arada 1 2 tane kazansaydık bari ya dedim. Ayrıca oyunda general chatin kullanılmadıgını gormek falan cok mutsuz ediyo. herkes guildine kapanmıs gibi. wowdaki vay ak da takılayım iyi pugları friend ekler bazı seyleri onlarla yaparım diye bi durum olmuycak gibi suan gorundugu kadarıyla. ha oyun yeni cıktı efendim herkes quest hublarda diyosanız da. group 2+ questi icin ekliycek adam bulamıyorum ya herkes tek tabanca kosuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

bi tavsiyem yok. sadece exile actırana laflar hazırladım okadar. tabiki 50 olana kadar bicok sey degisebilir. 50 olduktan sonra da degisebilir. Frostmane hordedan sonra buranın exile ı tadımı kacırdı. arada 1 2 tane kazansaydık bari ya dedim. Ayrıca oyunda general chatin kullanılmadıgını gormek falan cok mutsuz ediyo. herkes guildine kapanmıs gibi. wowdaki vay ak da takılayım iyi pugları friend ekler bazı seyleri onlarla yaparım diye bi durum olmuycak gibi suan gorundugu kadarıyla. ha oyun yeni cıktı efendim herkes quest hublarda diyosanız da. group 2+ questi icin ekliycek adam bulamıyorum ya herkes tek tabanca kosuyor.

Yüksek levelda nasıl bilmiyorum ama 20'lerde zone'larda herkes bıdı bıdı konuşuyor aslında, şu an hycrest'in olduğu zonedayım anında adam bulunabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Level 15 Adventure: The Hycrest Insurrection (Exile): Galeras, Immediately East of Thayd
Level 15 Adventure: Riot in the Void (Dominion): Auroria, Immediately East of Ilium
Level 20 Dungeon: Stormtalon's Lair (STL): Galeras (Exile), South tip of Thundercall Village, Access thru Whitevale
Level 20 Dungeon: Ruins of Kel Vorath (KV): Auroria (Dominion), Southern end, Access thru Wilderrun
Level 25 Adventure: War of the Wilds: Whitevale, North of Wigwalli Village along the water
Level 30 Adventure: The Siege of Tempest Refuge: Whitevale, In the middle of Calmwater Lake, near Protostar camp
Level 35 Dungeon: Skullcano (SC): Whitevale, on the docks of Wigwalli Village
Level 40 Adventure: Crimelords of Whitevale: Wilderrun, Directly West of Devastation Ride, North end
Level 45 Adventure: The Malgrave Trail: Southern border of Southern Grimvault
Level 50 Dungeon: Sanctuary of the Swordmaiden (SotS): Wilderrun, Very furthest West point of the map
Level 50 Raid (20): Genetic Archives: Western Grimvault, Labeled on map, near Phagelabs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...