bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ben bu akşam yokum bebişler beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bizi kim exile yaptıysa ona tesekkurler pvp de hic kazanmıyoruz. 20 de 2 suana kadar. dominion olsak 3 level almıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bingildak said: ben bu akşam yokum bebişler beklemeyin yaaaaaaaaaa :((:(:(:/:(:&/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 madcow said: bizi kim exile yaptıysa ona tesekkurler pvp de hic kazanmıyoruz. 20 de 2 suana kadar. dominion olsak 3 level almıstım abi exile böyle değildi. geçen hafta %95 falan win rate vardı. tüm iyi exilelar o kadar hızlı kasınca hep mallar kaldı galiba kazanamıyoz hiç artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yaşlılar konseyini taşlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ben domiye geciyorum galiba. 2/35 oldu. son 15 macı kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 end game deki pvp ye bakarız ya ona göre, valla biz girmiştik kaan ve cem. kazanmıştık mis gibi. ha hala kötüyse veririz parasını başka servera geçeriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 becerememistir bu salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 şükrü sen de almıcam oynamıcam diosujn ama bakiorum bizim topicdesin paso merak ediorsun bilioruz al oyna işte mis gibi 1 ay en kötü barış da aldı bak o da gelii hehe mintax 3 lüsü yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 premade her türlü akar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bizim realmde oyle bisey de yok. thayd da zone da bi tane pvp diyen adam gormedim. ki zone da 3 kisi konusuyo ya da konusmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ya ben şu evrede serverı pek sallamıyorum açıkcası. bizbize pvp, pve ve questing yapioz. endgame e gelince bakalım derim senin tavsiyen ne peki, şimdiden transfer mi edelim charları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 zamanlar uymuyo ya, alirdim yoksa. mal gibi tek kaliyorum sonra. Mortis said: şükrü sen de almıcam oynamıcam diosujn ama bakiorum bizim topicdesin paso merak ediorsun bilioruz al oyna işte mis gibi 1 ay en kötü barış da aldı bak o da gelii hehe mintax 3 lüsü yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 3 gündür 50 tane falan girmişimdir. 2 tane aldık. Yarısını heal girdim bari alalım artık diye. Heal olarak karşı takıma 100 120k fark atmışken bile yenildik. Millet dominiona falan transfer oldu herhalde çünkü oyun exile oynamayı beceremiyor diye kaybedilmiyor. Herkes ya mal ya çocuk aq. Maske giderken alakasız yerde zerg gezmeler. Basede maske yokken savunmaya çalışmalar. Objective olayı yok Exileda. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 gangren e teşekkür edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ben 80% ini falan kazandım valla. 30 tane falan girmişimdir. genelleme yapmak için daha çok erken. millet oyunu bile öğrenmedi daha. biz 50 olana kadar istatistikler oturacaktır. zaten randomlarla oynanan bir oyunda değil. exile eziliyor, dominyon'a geçelim daha çok kazanıyorlar çok yanlış bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bi tavsiyem yok. sadece exile actırana laflar hazırladım okadar. tabiki 50 olana kadar bicok sey degisebilir. 50 olduktan sonra da degisebilir. Frostmane hordedan sonra buranın exile ı tadımı kacırdı. arada 1 2 tane kazansaydık bari ya dedim. Ayrıca oyunda general chatin kullanılmadıgını gormek falan cok mutsuz ediyo. herkes guildine kapanmıs gibi. wowdaki vay ak da takılayım iyi pugları friend ekler bazı seyleri onlarla yaparım diye bi durum olmuycak gibi suan gorundugu kadarıyla. ha oyun yeni cıktı efendim herkes quest hublarda diyosanız da. group 2+ questi icin ekliycek adam bulamıyorum ya herkes tek tabanca kosuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bingildak said: Burada dursun. Warrior Pre-Raid Gear List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Valla prime time'da chat gayet aktif, özellikle Thayd baya baya aktif. BG konusu beni de üzdü. İlk Domi açtığımda hep Exile yeniyordu, hadi Exile dedim, şimdi de Domi götürüyor. Bir lafım ile Domi'yi satıp, Exile açan tavşan seviciler bana laf etmesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 oo baya veteran yapacaz gibi duruyor, nayyss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 madcow said: bi tavsiyem yok. sadece exile actırana laflar hazırladım okadar. tabiki 50 olana kadar bicok sey degisebilir. 50 olduktan sonra da degisebilir. Frostmane hordedan sonra buranın exile ı tadımı kacırdı. arada 1 2 tane kazansaydık bari ya dedim. Ayrıca oyunda general chatin kullanılmadıgını gormek falan cok mutsuz ediyo. herkes guildine kapanmıs gibi. wowdaki vay ak da takılayım iyi pugları friend ekler bazı seyleri onlarla yaparım diye bi durum olmuycak gibi suan gorundugu kadarıyla. ha oyun yeni cıktı efendim herkes quest hublarda diyosanız da. group 2+ questi icin ekliycek adam bulamıyorum ya herkes tek tabanca kosuyor. Yüksek levelda nasıl bilmiyorum ama 20'lerde zone'larda herkes bıdı bıdı konuşuyor aslında, şu an hycrest'in olduğu zonedayım anında adam bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 cb'de /advice çok aktifti, release'de neden kimse konuşmuyor bende anlamadım ama default olarak kanala mı katılmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 PvP olayında servera bakmıyor ki, multi server oluyor BG :) Her serverdan adam giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 o zaman genel olarak Exilelar yeto çıktı :) neyse devam edeilm ya 30 olduk dungeon yok, adventure var bir sonraki dungeonıımız ne zaman gelecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Level 15 Adventure: The Hycrest Insurrection (Exile): Galeras, Immediately East of Thayd Level 15 Adventure: Riot in the Void (Dominion): Auroria, Immediately East of Ilium Level 20 Dungeon: Stormtalon's Lair (STL): Galeras (Exile), South tip of Thundercall Village, Access thru Whitevale Level 20 Dungeon: Ruins of Kel Vorath (KV): Auroria (Dominion), Southern end, Access thru Wilderrun Level 25 Adventure: War of the Wilds: Whitevale, North of Wigwalli Village along the water Level 30 Adventure: The Siege of Tempest Refuge: Whitevale, In the middle of Calmwater Lake, near Protostar camp Level 35 Dungeon: Skullcano (SC): Whitevale, on the docks of Wigwalli Village Level 40 Adventure: Crimelords of Whitevale: Wilderrun, Directly West of Devastation Ride, North end Level 45 Adventure: The Malgrave Trail: Southern border of Southern Grimvault Level 50 Dungeon: Sanctuary of the Swordmaiden (SotS): Wilderrun, Very furthest West point of the map Level 50 Raid (20): Genetic Archives: Western Grimvault, Labeled on map, near Phagelabs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar