Sawer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 cakeonroof said: pvp ye cok bulasmam hizli grind quest yapiyim,dungeon giriyim diyorsan; build1 lvl 20 de soyle baslayip devam edersin. pvp de yapiyim, elite sololayim, az vuriyim ama olmiyim buildi bu da; build2 lvl20 icinde bulundugun duruma gore abilitylerini degistirip duzenlersin extra dps yada survivability icin Saolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 cakeonroof said: Sac bas yoldurdu banada esper finisher mekanikleri yuzunden. Dağa taşa giden TS ve MB ler cok fena. aynen pvpde cok ozenli olmak gerekiyor telekinetic stormu kullanabilmek icin. tutturdum mu eritiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ucunbiri said: guest passı olan hayırsever var mıdır? almayı düşünüyorum da hands-on deneyebilsem iyiydi :/ Quenas gönderdi, çok teşekkür ederim kendisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 quixef said: Yani sen paşam 141 sayfayı okumaya üşeneceksin ama biz 2 x 141 sayfayı (misal) sana özet geçicez? Eleman hayır diyor. iyide Nedir ne değildir biraz bilgi verin dedim. Mortisin yazdığı yazı elinizi çok yormazdı ben size 2x 141 i özetleyin mi dedim yani? Genel bilgi verebilirsiniz dedim oynayanlara. Nasıl fakir bir düşüncedir bu.Amacım tartışma yaratmak yada uzatmak değil.Cevabımı aldım ben Mortis reyisten şu an için darkfall aldığım için onu denicem 1 ay sonrasında belki trial key bulursam bunu denerim. Sana burdan kocaman bi xD yolluyom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 iyi millet QQ çekip baymış sıra falan kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Sıra 2 haftadır yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ofişıl fprumlarda lvl50 stalker pvpsinde çok qq dönüyor. Varmı burda oynayan. ama gecen arenada 1v2 gunslingerı sololayan stalker vidyosu i.zledim başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 gardaşlar Hype'a devam mı alıcam oyunu ona göre şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ilk sublar odendi mi arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ilk sublar ödenince mi gelecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hicbi zaman gelmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 mortis online 30 oldu da yeni dungeon ı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Abi şu dc derdini benden başka yaşayan yok mu? yeminle adventurelerde yediğim küfürün haddi hesabi yok en olmadık yerde dc yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sinera hiç öyle bir şey yaşamadım valla, arada oyun çöktüğü oluo da, dungeonlara özel değil alakasız zamanlarda oluyor. bingil, level 30 oldum bu arada yarın akşam yapalım şimdi girdim sakin sakin crafting yapıyorum, tarlamı eker, ağaçları vs.leri keser yatarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 arkadaşlar felaket Thick Bone kıtlığı yaşanıyor. AH'de 1 tane bile yok. En yüksek drop ratei olan farmlanabilecek sevide olan mob Dominion tarafında Auroria'daymış. Oraya gideiblme yolum var mı. Aklınızda olsun thick boneunuz varsa net çok ii paraya satabilirsiniz şu an, tüm outfitterlar onlardan daily questler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 taxi lerin acayip para istemesi nedir yahu ah ye ugrayıp geleyim queste diyorum ahde yapacagım parayı taxiye veriyorum zaten. ahah. eve ah kurma var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mortis said: arkadaşlar felaket Thick Bone kıtlığı yaşanıyor. AH'de 1 tane bile yok. En yüksek drop ratei olan farmlanabilecek sevide olan mob Dominion tarafında Auroria'daymış. Oraya gideiblme yolum var mı. Aklınızda olsun thick boneunuz varsa net çok ii paraya satabilirsiniz şu an, tüm outfitterlar onlardan daily questler yapıyor.http://www.jabbithole.com/items/thick-bone-16128-299039 a gore minionlar arasında en iyi drop whitevaleda Territorial Icetail 22 - 23 Minion Whitevale 0.28% (1/355) ya da Subterranean Scrab 25 Minion Whitevale E D 7.69% (1/13) dan molten carapace kasıp onu salvagelıycan gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 territorial icetailları farmladım dün gece baya ama 1 tane bile çıkmadı. 1 tane ihtiyacım vardı zaten daily work orderımı tamamlamak için. Onu da yapamadım diğer salvage yöntemi ile deneyeyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 money sinkler fena ya skill costlar, taxiler, repair, ah fee adamın canını okuyor. doğrusu diğer türlü kimse aylık ödeme yapmazdı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Crafting'e çok param gidiyor benim (tailor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Max lvl göremeden sub bitecek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Maraba gıbı medıc açmanın sonu asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ben Medic'im level 30 um. Geçen pazar aldım oyunu 1 hafta'da 30 oldum. Sadece işten gelince akşamları oynayabiliyorum. Bingildak'ın tavsiye ettiği gibi kendi seviyenden daha yüksek level quest yapma olayına girişince gerçekten çok iyi oluyor. Dün yaklaşık 4 saatte 26'dan 30 a geldim. Bundan önce aman zone'u bitireyim, her questi yapayım modunda takılıyordum ve zone'da gerçekten çok fazla quest var özellikle hadi ilk 2 zone tamam da. Whitevale'de bu abartı hale geliyor. Zone o kadar büyük ki tüm questleri yaparsan gerçekten çok vakitk kaybedersin level 26 olduktan sonra Farside'a gittim, onu da planlamıyordum şansıma karşıma çıkınca şehirde, gittim ve başladım queste moblar hep 28 ve üstü. Çat die 30 oldum. Öbür türlü Whitevale'de 25-26 questleri yapınca olmuyor. çok az geliyor. Kendi levelınızdan 1 level bile düşük quest yapmayın. zaman kaybetmeyin. Eğer hikayesini görme istiyorsanız zone ve world story questlerini yapın , taskleri sallayın. cidden fazla quest var ömrünüz tükenir o questlerle, saatlerinizi verip hiç level alamayabilrisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bende artisan tailor oldu. yaptıklarını salvagelayıp cıkan runeları satınca even out ediyor nerdeyse. suan ustum basım mavi kendi levelim item. baya guzel olmus craftingden gelenleri giyebilmek. craftingden gelen itemlar group quest itemları ile esdeger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Armazar'ı alsanıza guilde. Bıraktım Warrioru medic kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar