Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brezilya 2014 Dünya Kupası [II]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok boktan maç oluyor. 2 gol var ama ortada palavra bir oyun dönüyor. Almanya olaydı 3. lük maçında. Bence final sonrası gazozuna rövanş maçı olsun Almanya-Brezilya arasında.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

dünya kupası komple boktandı
almanya olsun olmasın komple kötüydü

yok ya bence cok güzel maçlar izledik.

sadece büyük avrupa takımları ve bre-arj 2lisi cok kötü oynadı.

yoksa kolombiya,şili,hırvatistan,yunanistan,abd falan cok iyi maçlar oynadı, turnuvanın en iyi maçları son maçlar değil orası kesin.

işte brezilya-italya-ingiltere-ispanya ağır sıcınca biraz kötü gelmiş olabilir.

bence genel olarak güzeldi kupa
Mesaj tarihi:
saydıklarından sadece kolombiya 2 maç, abd 45 dk güzel maç oynadı
diğerleri vasat
1 tane maç seçemezsin yat yat son dklar atak yap 5dk heyecan yaşat
komple yalandı bu kupa, sadece vakit geçirtti, zevk vermedi
Mesaj tarihi:
savunmalar ve kaleciler cok iyi olmasına rağmen tarihin en gollu turnuvası olmus abi.

32 takım var, rahat 20 tanesinin inanılmaz kalecisi var, buna rağmen böyle gollu turnuva bence kötü değildir bilemedim.

zaten öyle 90dk full heyecan maç kalmadı ki son zamanlarda, CL'de falan da izleyemiyoruz öyle
Mesaj tarihi:
bi avrupa kupasında 2-0 dan 3-2 hollanda - çek cumhuriyeti ya da geçen dünya kupasından uruguay-gana ya da tshabalala, 2008deki türkiye gibi maçlar olmadı gerçekten :(
Mesaj tarihi:
şu penaltıyı vermemesine üzüldüm mü üzülmedim mi bilemedim. oscar haketti bence ama penaltı doğru karardı ve gol olsaydı da biraz daha heycan gelseydi
Mesaj tarihi:
Oscar zaten kendini bırakmış önceden.Halen sahtekarlık peşinde lan adamlar. Öbür tarafta Robben sahtekarlık peşinde. oynamaya niyeti yok zaten.
Mesaj tarihi:
gayet guzel turnuva oluyo/oldu bence ya. sıkıcı maçların cogunda baya efsane son dakikalar oldu. vasat takım coktu orasi dogru, ama sırf fantastik skorlar filan epey unutulmaz oldu.
  • Yeni Oluştur...