Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brezilya 2014 Dünya Kupası [II]

forgiver

Öne çıkan mesajlar

maç zevkliydide lukaku falan yorgunluğun ekmeğini yedi
kısacası belçika kupayı alır her türlü
brezilya malın önde gideni zaten bi bok sanıyo kendini
almanya lahm'ı ortada oynatmaya devam etsin.
arjantin messi dışında yalan
hollanda 0 defans
fransa gerzek
türkiye aptal
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

maç zevkliydide lukaku falan yorgunluğun ekmeğini yedi
kısacası belçika kupayı alır her türlü
brezilya malın önde gideni zaten bi bok sanıyo kendini
almanya lahm'ı ortada oynatmaya devam etsin.
arjantin messi dışında yalan
hollanda 0 defans
fransa gerzek
türkiye aptal

Almanya Lahm'ı ortasahaya değil kaleye koysa yine gözü kapalı yener Belçika'yı. Belçika'ya kaybetmesi için 2 kırmızı kart falan görmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi an şüpheye düştüm ben de. Ama yok ya Almanya güzel.

Frankfurt'un göbeğinde iki yanağıma siyah kırmızı sarı çekilmiş halde Alman'larla beraber bira içerek izledim maçı, onun etkisindendir. Başta hepsi çok bir emindi Cezayir'le top diye oynayacaklarından, ama 90 dk 0-0 bittiğinde hepsi sevinçten havaya uçacaktı neredeyse.

Bu arada Alman TV'si Kahn eşliğinde veriyor yorumları. Adamların spor yorumculuğu bizimkine göre 2-3 çağ ileride resmen.

Tüm takımları o kadar güzel analiz ediyorlar, bilgisayar efekti desteğiyle en karmaşık şeyleri o kadar güzel açıklıyorlar ki, eğer ligi de böyle yayınlıyorlarsa 1 sezon Alman ligini Alman TV'sinden izleyen adam Türkiye'deki T.direktörlerin yarısından daha fazla teknik bilgiye sahip olur. Formula 1'de de böyle bambaşka kalitelilerdi, futbolda da böyleler yorumculukta.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bi an şüpheye düştüm ben de. Ama yok ya Almanya güzel.

Frankfurt'un göbeğinde iki yanağıma siyah kırmızı sarı çekilmiş halde Alman'larla beraber bira içerek izledim maçı, onun etkisindendir. Başta hepsi çok bir emindi Cezayir'le top diye oynayacaklarından, ama 90 dk 0-0 bittiğinde hepsi sevinçten havaya uçacaktı neredeyse.

Bu arada Alman TV'si Kahn eşliğinde veriyor yorumları. Adamların spor yorumculuğu bizimkine göre 2-3 çağ ileride resmen.

Tüm takımları o kadar güzel analiz ediyorlar, bilgisayar efekti desteğiyle en karmaşık şeyleri o kadar güzel açıklıyorlar ki, eğer ligi de böyle yayınlıyorlarsa 1 sezon Alman ligini Alman TV'sinden izleyen adam Türkiye'deki T.direktörlerin yarısından daha fazla teknik bilgiye sahip olur. Formula 1'de de böyle bambaşka kalitelilerdi, futbolda da böyleler yorumculukta.

ne yaptin kardes. sen almanyayi o yeto ülkenlemi karsilastirdin. ohhh boy.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...