kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 maç zevkliydide lukaku falan yorgunluğun ekmeğini yedi kısacası belçika kupayı alır her türlü brezilya malın önde gideni zaten bi bok sanıyo kendini almanya lahm'ı ortada oynatmaya devam etsin. arjantin messi dışında yalan hollanda 0 defans fransa gerzek türkiye aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 en son cümlene katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kermit said: maç zevkliydide lukaku falan yorgunluğun ekmeğini yedi kısacası belçika kupayı alır her türlü brezilya malın önde gideni zaten bi bok sanıyo kendini almanya lahm'ı ortada oynatmaya devam etsin. arjantin messi dışında yalan hollanda 0 defans fransa gerzek türkiye aptal Almanya Lahm'ı ortasahaya değil kaleye koysa yine gözü kapalı yener Belçika'yı. Belçika'ya kaybetmesi için 2 kırmızı kart falan görmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bu kadar emin konuştuğun için kaybedecek almanya ve ben senin suratına doğru osuracağım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bi an şüpheye düştüm ben de. Ama yok ya Almanya güzel. Frankfurt'un göbeğinde iki yanağıma siyah kırmızı sarı çekilmiş halde Alman'larla beraber bira içerek izledim maçı, onun etkisindendir. Başta hepsi çok bir emindi Cezayir'le top diye oynayacaklarından, ama 90 dk 0-0 bittiğinde hepsi sevinçten havaya uçacaktı neredeyse. Bu arada Alman TV'si Kahn eşliğinde veriyor yorumları. Adamların spor yorumculuğu bizimkine göre 2-3 çağ ileride resmen. Tüm takımları o kadar güzel analiz ediyorlar, bilgisayar efekti desteğiyle en karmaşık şeyleri o kadar güzel açıklıyorlar ki, eğer ligi de böyle yayınlıyorlarsa 1 sezon Alman ligini Alman TV'sinden izleyen adam Türkiye'deki T.direktörlerin yarısından daha fazla teknik bilgiye sahip olur. Formula 1'de de böyle bambaşka kalitelilerdi, futbolda da böyleler yorumculukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 klose 11de götze yedek khedira var haydi fransa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 3-1 fransa alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 rasizim ne lan, bilmiyosan söyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Almanya tıkladı. 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 über alles, ja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Almanlar golü gömdü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Rewendor said: Bi an şüpheye düştüm ben de. Ama yok ya Almanya güzel. Frankfurt'un göbeğinde iki yanağıma siyah kırmızı sarı çekilmiş halde Alman'larla beraber bira içerek izledim maçı, onun etkisindendir. Başta hepsi çok bir emindi Cezayir'le top diye oynayacaklarından, ama 90 dk 0-0 bittiğinde hepsi sevinçten havaya uçacaktı neredeyse. Bu arada Alman TV'si Kahn eşliğinde veriyor yorumları. Adamların spor yorumculuğu bizimkine göre 2-3 çağ ileride resmen. Tüm takımları o kadar güzel analiz ediyorlar, bilgisayar efekti desteğiyle en karmaşık şeyleri o kadar güzel açıklıyorlar ki, eğer ligi de böyle yayınlıyorlarsa 1 sezon Alman ligini Alman TV'sinden izleyen adam Türkiye'deki T.direktörlerin yarısından daha fazla teknik bilgiye sahip olur. Formula 1'de de böyle bambaşka kalitelilerdi, futbolda da böyleler yorumculukta. ne yaptin kardes. sen almanyayi o yeto ülkenlemi karsilastirdin. ohhh boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Almanlar yine alman gibi. Gerçi zaten bu tarafta gönlümüzde yatan, favorimiz Kolombiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Trt gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 TRT abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 sene 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 nerden izliyorsunuz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 fransa ne tırt ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 trt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 dreagloth said: trt? yayın gitti fark etmediniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 gitti geldi hemen yayın almanya da tırt elini kolunu sallayarak yarı finale geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 FRANSA NE LAN ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 loop said: Almanlar yine alman gibi. Gerçi zaten bu tarafta gönlümüzde yatan, favorimiz Kolombiya. Sıra geldi Kolombiyanın yarı finale çıkmasına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 fransa sonlara dogru sanki macin bitmesine 45 dakika varmis gibi oynuyo lan, gerci almanyaninda zimba gibi defansi ve on libero kalecisi olmasi fark ettiriyo baya dsfsdf almanya biraz daha dikkatli oynasa 3-4 farka giderdi, fransanin ciliz olmasi rahatlatti adamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Ren said: FRANSA NE LAN ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar