_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 _ILuVaTaR_ said: Arjantin-İsviçre 1:0 Belçika-ABD 1:2 skorlar uzatma dahildi bu arada
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 tabi canım yazdıgında anlamıştım zaten ben uzatmada atacağını arjantinin
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ABD maçına pek talep yok galiba :P
loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Maçı zevkli hale getiren takımların çoğu elendi. İnşallah ABD de elenmez.. güzel maç.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 konusuldu mu bilmiyorum da. suarez adamı ısırdı. 9 maç (4 ay) ceza aldı. fransız matiudi rakibin bacagını kırdı sarı gördü. kaç maç ceza alacak ?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 niye ceza alsın ki futbolda olabiliyor bazen işte böyle kötü sakatlıklar
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 olabiliyor ne ya okuz gibi girerse kirilir.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Fistan said: niye ceza alsın ki futbolda olabiliyor bazen işte böyle kötü sakatlıklar olabildiği sakatlıklar var evet, istemeden olur. Beşiktaş'tan hatırladığım Rıdvan ve Holosko'nun sakatlıkları, faul bile olmadan kırılmıştı. istemsiz bir hareket ile. burda direk öldürmeye girmiş adamın bacagına. şanssızlık,kaza falan değil yani
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 her mac kasitli olarak birini isiran adamin cezasini, niye bu da boyle yapti ceza alicak mi gibi aptal bi karsilastirma yapiyosunuz.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 cunku görüntüden ceza veren bir FIFA var ortada. Ha verdiği ceza haklı lafım yok, madem hakemlerin ceza açıklarını video ile kapatıyorlar, matiudi'nin de en az turnuvayı kapatacak kadar ceza alması gerekir dünkü hayvanlıgından ötürü. karşılığı sarı değil sonuçta
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 olur öyle arada sarı vermiş kırmızı olabilirdi sonradan ne cezası ne alaka yani anlamadım ısırmayla karşılaştıracak hiç bişey yok ortada
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ısırmayla karıştırmıyorum. hakem de kırmızı verse FIFA zaten 3 maçtan az ceza vermez Ama hakem sarı çıkartmış, ben de görüntüden 2-3 maç gelmeli en az diyorum
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 applev0dka said: konusuldu mu bilmiyorum da. suarez adamı ısırdı. 9 maç (4 ay) ceza aldı. fransız matiudi rakibin bacagını kırdı sarı gördü. kaç maç ceza alacak ? suarez hareketi sonrasında cezasız kaldığı için böyle bir ceza var diye biliyorum ama emin değilim. matiudi kartını görmüş zaten. gerçi pepe'de kartını görmüştü ama o da çok ayrı bi durum.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Belçika yokluyor ama ABD'de etkili geldi...
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Futbolun fıtratında var bacak kırılması ki?
loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Sözüm ona favori takımların maçlarına bakın bir de şu maça. Sürekli pozisyon, sürekli heyecan. Futbolun hiç adaleti yok. Adaleti olsa meksika-cezayir elenmezdi. Hatta Gana.
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 futbolculuğun fıtratında var bacak kırılması
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 loop said: Sözüm ona favori takımların maçlarına bakın bir de şu maça. Sürekli pozisyon, sürekli heyecan. Futbolun hiç adaleti yok. Adaleti olsa meksika-cezayir elenmezdi. Hatta Gana. Gana'nın elenmesi adaletli oldu bence asdf
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 origi lukakunun kariyerini bitirdi resmen o kadar mutluyumki gerzek lukaku kendini bi bok sanıyodu
Öne çıkan mesajlar