sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 DarKRideR said: Hayır bir de esasen genel bilinenin aksine Suarez cidden melek gibi adamdır. Çoğu futbolcuya göre çok daha temiz vs. oynar futbol dünyasında kendini arif erdem'den daha kolay yere atan tek isim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Esh said: iste hukuk devletinde yasamamasi gereken insanlardan biri daha :) spo Oski said: tamamen kendi faydam acisindan degerlendiriyorum. chiellini'yi isirinca canim acidi mi? hayir. chiellini'nin cani acidi mi? hayir. suarez, ban yiyince dunya kupasinda 2-3 tane daha guzel gol, cekismeli mac izleme imkanimiz azaldi mi? evet. baska sorum yoktur. ne suarez, ne bilmem kim hic umrumda degil. ben kendi isime bakarim ba dum tis iyi turkiyeyi terketmisim hukuk devletinde yasamiyorum. iki kicikirik futbolcu yuzunden hukuk nosyonu mu tartisicam. adamlarin cuvalla paradan baska pek bi sikintisi oldugunu dusunmuyorum. italyan futbolcular piyasa yapamiycam, suarez de real transferi yatabilir diye dusunuyodur su an sadece. siz de burda asilliginizle oyalanin. en azindan iki gol izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Iki kicikirik yahudi yuzunden hitlerin soykirma zevkini elinden almasinlar bence de mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sabonis said: DarKRideR said: Hayır bir de esasen genel bilinenin aksine Suarez cidden melek gibi adamdır. Çoğu futbolcuya göre çok daha temiz vs. oynar futbol dünyasında kendini arif erdem'den daha kolay yere atan tek isim... ya bu da biraz yanlış biliniyor. Hani kilit noktalarda Arif Erdem düzeyinde rol keserek aldığı penaltılar ve böyle çevirdiği maçlar olduğundan bayağı söyleniyor da standart bekler falan bile daha çok rol kesiyor. Bir çok standart oyuncu hatta diyelim. Suarez 6-7 maçta bir yapıyor, tam yapıyor. Diğerleri her maç 1-2 kere yapıyor ya da es geçiliyor ya da işte sonuca bağlanmadığı için iplenmiyor vs... Bu sezon sadece 2 kere Liverpool maçı kaçırdım. Hani adamı bütün sezon izledim ve ciddi anlamda birçok konuda adama fazla yüklendiklerinin farkına vardım. Hadi kendi de ağlıyor sürekli "İNGİLTERE DE BENİ EZİYORLAR :( :(" diye de yani tabii bu ısırmasını haklı çıkarmaz. Garip bir adam, şu kafa yapısında olmasa zaten yaptığı rollere rağmen saygı görülürdü. Messi kendini hiç mi yere atmıyor? Flop olayının futboldaki efendisi Drogba'dır mesela burada bile geldi yaptı. Ne bileyim bir dönem Rivaldo yapardı savunmada bunun allahını vs, herifin kademe anlayışı hakem aldatmaya yönelikti ama bu sayede tek başına savunma yapardı vs. asdfasd Sorun işte Suarez'in bu tip hareketleri zaten. Bunlar olduğu sürece de hiçbir zaman oynadığı oyunun hakkı verilmeyecek, verilmemeli de aslında bir gün önce bu kadar savunmuş olmama rağmen. tedaviyse tedavi yani. Büyük değer, kazanılması gerekiliyor her yönüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Esh said: Iki kicikirik yahudi yuzunden hitlerin soykirma zevkini elinden almasinlar bence de mesela. mukemmel bir argumanla curuttun beni. cekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Sokaga cikip bi adami isirsana bakalim kac aydan basliyo. Hani ilk elden gormus olursun argumani kol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ula jones buda beşiktaş forması giydi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Salakligi savunmak moda mi oldu nedir yani? Itlik yapan cezasini cekecek. Sike yapan kopek gibi surunecek bu kadar. Sen tolare ettikce insanoglu somurmeye devam eder. Kanun kural yarak kurek bu yuzden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Esh said: Sokaga cikip bi adami isirsana bakalim kac aydan basliyo. Hani ilk elden gormus olursun argumani kol gibi kafa atsak, suratina dirsek atsak. baldırına tekme atsak falan kaç aydan başlar ? bundan sonra FIFA her dirsek atana en az 5 maç ceza verecek mi ? yoksa yine dostlar alışverişte görsün cezası mı ? ceza tabi gerekli ama 9 maç(4 ay) fazla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ahah jones :D hakem bile güldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 darkraider'a, suarez sevici title ı filan verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 terbiyeli konus ya salak malak baslamissin. soyledigim sey cok net. suarez sorunlu bi insan belli. cezasini da cekicek tabii ki. ama ceza gormesi dunya kupasi zevkimizi azaltiyor ve niye bu kadar seviniliyor anlamiyorum diyorum. sacma sapan hitler ve yahudi ornegi, sokakta adam isirma ornegi veriyorsun. hukuk mukuk diyorsun, avukatim ben. kasma cok. su anda da Suarez'in savunmasini yapsam, cezasinin turnuva sonrasina ertelenmesini, turnuvayi izleyen milyar insanin zevki icin savunurum. baska biri de cikar ertelenmemesini savunur. kimse kimseye salak demez veya hukuk nosyonunu sorgulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 soyledigin sey cok net sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şu an avukat olarak bile suarez'i savunsan gülerler. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Hay senin zevkine ya, hannibalı sapığı savunuyor hala zevk zevk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Esege altin semer vuruyosun, esek yine esek. Avukatlik icin once insan haklari mahkemesinden temiz raporu al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 suarez'i savunmak ile suarez'in cezasinin ertelenmesini savunmak arasindaki farki anlayinca aydinlanacaksiniz. banane suarez'den, thomas mueller de olsa ayni seyi soylerdim. menfaatlerin dengelenmesini savunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Iste anayasa mahkemeleri kurulup insan haklari savunulabilsin diye de ikinci dunya savasinin bitmesini beklediler. Cok mantikli bir is oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 öyle bi erteleme gelse dünya kupalarının ilk maçlarında 7-8 ölü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 soyledigin seyin benim soyledigimle hic bir alakasi yok. cezanin ertelenmesi, ceza hukukunda bir kavramdir. neyse, milletin kupa zevkini bozup antipati toplamak istemiyorum. bana esek dedi BAN HIM dedim bakalim hukuk isleyecek mi yoksa kupanin sona ermesini mi bekleyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kesinlikle. bir sonraki dünya kupasına ertelesinler hatta. ama üzülme, suarez yine ısırır birilerini cezası bitince, seyir zevkin bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 fatih terim mi ya suarez cezasi ertelensin falan. 4-5 yeterliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 https://vine.co/v/MtPz5BKzW0J Adam Gerrard'ı bile ısırıyormuş teğet geçmiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 AHAHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 puhahah bu efsaneymiş hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar