Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Arkadaşlar tabii ki aklımda bazı yerler var ama belki bilmediğim güzei bir şeyler çıkar. Var mı boğaz manzaralı güzel biyer. Yani yerel tatlardan tattırabilsek iyi olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 boğaz manzaralı değil ama Klemuri diye bi mekan var karadeniz yemekleri yapıyo. benim hoşuma gittiydi, ha bi karadenizli bu ne lan der yemez muhtemelen sdf adana il sınırı var bi de yine boğaz manzaralı değil ama öyle bi rakı masası belki hoşlarına gider ecnebilerin. gerçi boğaz manzaralı demişin ama iki tavsiyem de manzarasız sdf edit: adana il sınırını denemedim ha ama hep dolu. klemuri de az hipster. ben zaten dışarıda pek yemem yemek, o paraya antrikot felan alırım yeaaaa diyip eve dönerim genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 http://www.paysagerestaurant.com/sayfalar.asp?ID=5 bilmiyorum kendimi şanslı hissediyoruma bastım. git bakalım güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yeniköy sahilde çay bahçesi vardı gördüğüm en iyi boğaz manzarası. kahvaltıya götür gözlemeli felan kahvaltısı vardır heralde. lüx değil daha samimi olur restorana heryerde gider çay bahçesi kültürü görsün. sahil diyorum ya bu yatları felan parkettikleri yer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 huqqa var ya da yanında steakci vardı boğaza nazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 taksime girmeye gozunuz yerse 360 felan cok iyi tercih oralara girmek istemiyosanız sarıyerde big chefs var eniz ustunde baya janjanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 he big chefste iyi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar