samaella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 26 olduysan bazılarına göre ergensin hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sostizm said: Ben naapıyım? ben de 26 hissediyorum ama resimdeki gibi görünüyorum Amca olduk mnk aa mazhar alanson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 tiLi said: en son çok aptal bi garsonu vardı. hala var mı acaba Duruyor hala en az 3 kere falan soruyor her şeyi, her seferinde acaba anlamış mıdır ki diyorsun gittiğinde. Muhtemelen onu diyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Benimde sanki eskiden alkole karşı olan eşiğim yüksekti. Aynen senin gibi yaşlandığımı düşünüyorum ama daha erken ya. Kötü nargile tütünüdür ya o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sorry ama yaşlandık abi, GG off saçların yanlar da açılmıştır şimdi sende eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Nargile benide çarpmıştı bildiğin ayağa kalkarken gözüm karardı düştüm. Baş ağrısıda yapardı bende. Millet pofur pofur içiyor ama. Nargileden de anlamam kalitelisi kalitesizi ne yapar ama bana kalitesizini vermiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 çarpıyorsa içmeyin abi manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Elektrik mi la bu çarpsın tee alam ya bilmesek bizi kandıracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Bir daha içmedim zaten. Nargile deyince bile başağırısı hissediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yakın zamanda sigara-nargile tüketip tüketmediğin de önemli. tütünden ne kadar uzun süre uzak kalırsan vücudun nikotine duyarlılığı o kadar artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 fiziken yaşlılık hissetmiyorum ama /vr/'de takılırken yaşlandığımı hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar