Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2014-2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ofans problemini çok iyi çözdü bulls.

doug mcdermott(mcbuckets) = at boşken, doluyken yazsın 3lügü.
mirotic = ver yazsın
gasol = bunlara top çıkarsın veya soksun.
noah = zaten gelişmişti baya. yine top çıkarır bunlara deli gibi.
rose = geliyo.
taj gibson = yazsın.

melo yüzük istese hakkaten ölümcül takım olacaktı bulls.
Mesaj tarihi:
adamım 31 sayıyı gömmüş summerleaguede. bu çocuk allstar olacak yeteneğe ve zekaya sahip ya. 5-6 sene içinde göreceğimize çok inanıyorum. draft'ın en underrrated pickiydi bence.

ilk maç çok heyecanlıydım bacaklarım titriyodu ama artık hazırım dedi maç sonunda. ikinci maç mcbucketslamış rakibi hemen. forumlara baktım herkes bbiq = A passingiq = A shooting = A demeye başlamış. defanstada umut verdi. atletizmi yok diyenlere inat ders veriyo.

http://www.youtube.com/watch?v=oddzZNtxs7g
Mesaj tarihi:
abi bu adamı drafttan aylar öncesinden beri hastasıyım biliyosun. hakettiği değeri vermediler. cezayı kesmeye geliyo.

sanırım rosedan sonra kariyerini bitireceğimiz adam bu :(

said:
“I feel like it’s too early to tell,’’ McDermott said, when asked about playing time under Thibodeau as a rook. “I feel like I’m going to have to gain his respect, definitely. I’m going to have to work my tail off to get to that point and I definitely will. I’ll be in Chicago all summer up to training camp, work on my game and get in shape, and then we’ll see what happens.’’
Mesaj tarihi:
The Charlotte Hornets will sign Lance Stephenson to a 3-year contract, the last season a team option, the Observer has learned.

Under terms of the deal Stephenson will make $9 million next season and in 2015-16, with a slight raise in the 2016-17 team option.
Mesaj tarihi:
Nowitzki yeni sözleşme imzalamış 3 yıl 25M $.

Houston ve Lakers'ın max offerını kabul etmemiş.

İnanılmaz yahu 25-30M $ para bırakmış. Kesin el altından verecek Cuban :)
Mesaj tarihi:
e son 3 senesi zaten, yuzugu de var mis gibi, kocu kral, NBA kariyerini zaten Dallas efsanesi olarak tek takimda noktalamak varken dallama Dwight'in yanina gidip keyfini kacirmanin hic alemi yok...
Mesaj tarihi:
rick carlisle olduğu sürece zaten başka yere de gitmez. bu sezon şampiyon SAS'a playofflarda en çok kök söktüren takımdı. Rakamsal olarak belki kolay geçtiler ama maçlar hiç öyle değildi. Üstüne üstlük takımın ilk beşinde Jose Calderon, Monta Ellis falan varken yaptılar. Emekli ikramiyesinin hesaplamasını yapan Dalembert'tı sonra Wright falan da pota altı rotasyonuydu...

Bıraktığı para önemli, adam gibi bir yapılanma ile bir konferans finali bile görme ihtimali var, şampiyonluk çok zor olsa da ki o da Carlisle ve Cuban ile imkansız değil. Ben de kalırdım yani aynı şartlarda olsam. Başka yere gidip ne yapacak cidden asdfsda
Mesaj tarihi:
Gerçi yeni kadroya baktım da yine veteran-severliği döktürmüş Carlisle asdfas

http://espn.go.com/nba/team/roster/_/name/dal/dallas-mavericks

Tyson iyi hamle de Lewis ve Felton'dan ne alabilir merak ediyorum. Tokatlanırsa gerçi ikisi de çok iyi bench katkısı verebilir.

Parsons cuk oturdu yalnız. adam gibi bir PG buldukları anda iyi takım olabilirler.

he bir de emir'in hakları dallas'ta mı la asdf
Mesaj tarihi:
Mavs' off-season: Dirk, Devin Harris, RJeff, Aminu for $13.7M next year.

Lakers' off-season: Boozer, Jordan Hill for $13.3M next year.

Big Three toplamak kolay değil Boozer - Kobe - Young
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

said:
Report: Bulls Offer Gibson, McDermott, Mirotic To Wolves For Kevin Love

Seninkini GGliyorlar Mori asdf

eğer bu olursa kevin love falan anlamam, bulls'u silerim.

zaten bi basketbolcu için gidilebilecek en kötü takımlardan biri wolves ya kara delik gibi anasını satiyim, yakarlar adamımı.

ama sanmıyorum hem mcdermott, hem mirotici versinler. ikisi de şikagonun ofans problemini çözecek, üstüne büyük ihtimalle kral olacaklar şikargoda. böyle bi cinslik yapmazlar heralde.
Mesaj tarihi:
anlamıyorum abi bazen hiç ya bu nba takımlarını. kevin love'a en az chicagonun ihtiyacı var bence diğer takımlara göre.

ki bence kevin love nbadeki en iyi 5 oyuncudan biri şu an. çokta seviyorum yani ama ne gerek var bu kadroda. mis gibi kadro kurmuşsun, hepsi bird olacak ileride zaten büyük ihtimal kurduğun inanılmaz potansiyelli kadronun, muhteşem şans yakalamışsın. allstar potansiyelli muhteşem 2 çaylak yakalamışsın.
Mesaj tarihi:
lakers'da cap kalmamış,wesley johnson'dan sonra. lakers bu caps nasıl doldurmuş, tebrikler. gözüken eric bledsoe'da alamayacaklar,
ben en azından bledsoe alırlar diyordum. bu arada love için cleveland da yakın diyorlar, böyle kendi franchise satıp başka takımlara gitmek isteyen oyunculara hiç ısınamıyorum.
Mesaj tarihi:
kevin love, ısrarla ayrılmak istiyorum, dediği için minnesota yolluyor. hiçbir şey almadan yollamaktansa bir şeyler almak istiyorlar. sözleşme bitikten sonra hiçbir şey alamadan ellerinden gidecek çünkü. nedense minnesota böyle bir laneti var.
Mesaj tarihi:
öyle olmadı işte o olay. gmler falan sallamadı zamanında loveu kontrat uzatmak istediğinde vs. gelecek planlarımızda yoksun falan çektiler lovea.

sonra love yeter artık bıktım dedi olay buralara geldi. yeni olay değil bu 2-3 senelik olay işte. daha o gün söylemişti love ayrılmak istediğini zaten, kendisine asla değer verilmedini.
  • Yeni Oluştur...