Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2014-2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LeBron James turned in another tremendous performance with 38 points, 12 rebounds, six assists, three blocks, and three steals.

Demisler, izlemedim maci ama merak ettim su statlara ragmen ne becerdi herif :)

Gozumle okuyunca anladim..
Mesaj tarihi:
batı şampiyonuna yüzüğü verelim, nba finali oynanırsa finalin adı, şerefi kirlenecek. doğu son yıllarda hep kötüydü ama bu kadar da kötüsünü görmemişti. en azından son yıllarda miami sağlamdı doğu berbat olsa da, batı finaliyle kafa kafaya oynuyordu. (2 kazandı 2 kaybetti zaten) ondan önce zaten 3-4 sene boston celtics vardı, onlar bir kere şampiyon olup bir kere 7. maçta verdi. bir magic'li fıs sene vardı. ama bu sene cidden acayip ya. hani 1 tane iyi takım var diğerleri kötü olayı da bitti, hepsi kötü bildiğin. batıdaki gsw-clippers gerçek final olacak.
Mesaj tarihi:
bence de.
ben celtics'i severim zaten, bu sene süpürüldüler diye millet çok dalga geçti de çok güzel top oynuyorlar. cap'leri boş, koçları çok iyi, iyi gençleri var. ainge saçma hamleler yapmazsa 3 sene sonra falan nba finali oynarlar.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

hacım.
doğudaki saydığın takımlar geleceğe yatırım yaptı.
merak etme,özellikle boston 1-2 seneye yine ligin tozunu atar.

Boston'dan 1-2 sene içinde de bir bok olmaz. Geleceğe yatırımı da sadece koç üzerinden yapıyorlar. Şuan ne bok yediklerini kimse anlamadı.

Brad Stevens'ın pişmesi için resmen kadroyla oynuyorlar saçma sapan, bir de oyuncu tercihleriyle peri masalı yaratmaya çalışıyorlar belli ki ama tutmayacak.

Bayağı bir draft hakları birikti. En az 2 çok net adam draft etmeleri gerekiyor. 2 tane de FA'den ciddi adam çekerlerse ancak o şekilde olur ki 3 sene içinde tekrar zirve takımı olmaları çok zor.

Ama geçen seneden beri diyorum. Brad Stevens bir şampiyonluk yaşayacak o Celtics ile. ha 3 sene sonra ha 10 sene sonra. Çok kral koç. şuan bile belki de maça etki etme konusunda Pop ve Rick'in arkasından geliyordur.
Mesaj tarihi:
Batıda dynasty için sağlam yapılanma lazım; Phoenix, Sacramento, uzun yıllar Dallas vs. kral rosterlarla şampiyonluk göremedi.

Ama doğuda ufak hamleler ile mevcut durumda tepeye oynayabiliyorsun, Boston'ın cap boş, takımın cazibesi iyi, koç belki de geleceğin en önemli ismi olacak. Doğuda takımlar belki de 5 sene içerisinde yaşayacağı iniş-çıkışı tek regular seasonda yaşıyor, bknz: Indiana örneği.

Atlanta'dan kim bu kadar galibiyet yüzdesi beklerdi? Dalgalı kur gibi biraz orası, Kevin Love'ı güzel bozdurabilirse Cavs kalır üstlerde sadece düzenli olarak. Onun dışında Washi ve Chicago'yu zorlayacak hamleler yapabilir Boston
  • Yeni Oluştur...