Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorun bende mi siz arkadaşlarım da mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lyv said:

paticik bulusmalarinda %90 oyun konusulur %10u da en iyi bira tartismasi degil midir lan?

izmire has sanirim kari muhabbeti

Sen karısın. O yüzden yanında konusmamislardir.
Mesaj tarihi:
Mal said:

o değilde geçen face te gördüm. buranın yerlilerinden biri uçak yapmış fotosunu koymuş. öbürü altına yorum yapmış çok güzel yapmışsın götüne sok diye. ne biçim arkadaş ortamınız var hala anlamadım aq.

ahahahahahha biyerden tanıdık geldi baktım benmişim
Mesaj tarihi:
axedice said:

Geçmişte yapmıştım değeri bilinmemişti. Bir bir çıkıyor ama

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/patizmir_zps4485e019.jpg

Ahhahahahahahaah vuruşkan
Mesaj tarihi:
Cons said:

Mal said:

o değilde geçen face te gördüm. buranın yerlilerinden biri uçak yapmış fotosunu koymuş. öbürü altına yorum yapmış çok güzel yapmışsın götüne sok diye. ne biçim arkadaş ortamınız var hala anlamadım aq.

geçen bana ne garip adamsın demiştin. o an düşünenedim, diyene bakarmısınız diye yapıştıracaktım cevabı içimde kalmış.
Mesaj tarihi:
Mal said:

Cons said:

Mal said:

geçen bana ne garip adamsın demiştin. o an düşünenedim, diyene bakarmısınız diye yapıştıracaktım cevabı içimde kalmış.

ahahahhahahahhaha
Mesaj tarihi:
Llama said:

buradan tanıştığım görüştüğüm insanlarla ( kendilerini biliyorlar )
neden hep seks sohbeti yapıyoruz abi allah için derdimiz ne bizim

Fiili olarak gerçekleştiremeyince dile vuruyor işte...
Mesaj tarihi:
yok lan valla ben de hep kari kiz konusuyorum. hatta bizim bir arkadas buyutucu almis. 2 saat anlatti dinledik. yok enine de buyudu boyuna da diye. agri da yapmiyormus. aramizdan ciddi dusunenler oldu
Mesaj tarihi:
Mal said:

kermit said:

Ben o uçağı götüme soktum bu arada

asdsfdjk
  • Yeni Oluştur...