Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Sakın almayın. Aklınızda bulunsun. Bi hata yapıp her ürünü BOSCH dan aldım. Teknik servis sorunun ne olduğunu bilmeden geçiştirme parça değişimi yapıyor. 4. kez aynı problem oldu buzdolabında. Bu sefer değişim hakkım doğuyormuş. 12 ay dolmadı alalı bu arada. Bulaşık makinesi sapıtıp 5-10 saat yıkama yapıyor, programın bi yerinde kitlenip son dakika loopa alıyor, çamaşır makinesinin ağırlık sensörü sapıtıyor, durulama yapmıyor, program bi anda sıkmaya alıyor falan. Ailemin evinde de var bi bosch o da 4. turuna gitti servise. İlk başta prizdeki voltaja attılar suçu lolol diyip gittiler. 3. arızada voltaj ölçümü yapmak akıllarına geldi. Evimde sorun çıkmadı lol. 3. dünya ülkelerine bunu reva görüyor demek ki almanlar. Yani haberiniz olsun. BOSCH görünce yardırıp uzaklaşın. Kalitesizlik akıyor. BOSCH kalitesiz ürün yapıyor. BOSCH insan hayatını tehlikeye atıyor. BOSCH KALİTESİZ oh be. Bir kaç yerde daha anlatayım derdimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Miele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ben de aldım kullanmaya başlamadım ama alırken Alman üretim olanları tercih ettim. Umarım problem yaşamam. Gerçi buzdolaplarının hepsi TR üretimi. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 xexke buşık makinamı bosh alsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 iyide bizde kurutma makinesi ve tam ankstre bulaşık makinesi var bir sorun olduğu yok 3 sene falan oldu galiba, bulaşık makinesinin raflarında biraz sorun var o kadar modelini fiyatını falan bilmiyorum ama hangi markanın ucuzunu alırsanız onda problem yaşarsınız, ne olursa olsun stabil çalışması için belli bir maliyeti vardır ama o maliyeti karşılayamayanlara da ürün sata bilmek için maliyetlerden kısarlar sonuç, misal 3000tl yede bulaşık makinesi var, 1500tl de bulaşık makinesi var ve hepsi nihayetinde bulaşık yıkıyor, ama kazın ayağı öyle olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 almadan önce sorun tr mi alman mı diye. genelde bilgileri oluyor satıcıların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Siemens ten sasmayin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 siemensin de trde yapılanları var dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 herşey siemens valla, 3 yıldır tık demedi hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 tr de yapılanı kötüyse almanyadakilerde kötüdür çünkü almanyadan gelme yöneticileri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bosch ile Siemens aynı bokun laciverdi. İkisinin de bazı modelleri TR'de yapılıyor. Aynı modellerin yapım yerine göre aralarında çamaşır makinesinde 700, bulaşık makinesinde 300 lira filan fark oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 serjuhan said: Bosch ile Siemens aynı bokun laciverdi. KESİNLİKLE doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 insanların güvenini kaybetmektense poro koybotmoyo torcoh odorom. - robort bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 beyaz eşya da Miele, elektronik eşya da Löewe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Elektrolux alicaz biz bu sefer umarim patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Arçelik Beko eski kalitesinde olsa keşke. Arçelik bulaşık makinesi var, benle yaşıt hala canavar gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.ikitelliarcelikservisi.web.tr/wp-content/themes/twentytwelve/img/arcelik_maskot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 sahip olduğun ürünlerin tr üretimi olduğuna emin misin? ben sayısız kez bosch bursa fabrikalarına girip çıktım hoş onların üretimi farklı olsa da öküz gibi kalite denetimi var. özellikle kalite kontrolü için milyon dolarlık makinaları haşır huşur alıyorlar. servisin öküzlüğünü bilmem de ben bosch makinalarının kalitesiz olduğuna pek rastlamadım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 BalisticGel said: Arçelik Beko eski kalitesinde olsa keşke. Arçelik bulaşık makinesi var, benle yaşıt hala canavar gibi çalışıyor. Bizde de bir buzdolabı vardı. Ben doğmadan bir sene önce almış babamlar işte bu o zamanlar Arçelik'in Arabistan için ürettiği bir modelmiş. Mallar Arabistan'a gidip geri gelmiş, oranın şartlarında çok error vermiş işte çalışmamış vs. O iade ürünlerinden biriydi. Üsküdar-Topkapı-Ataköy-Beylikdüzü taşındı, son evimizde yani burada işte 8 yıl kullandık. En son artık mutfağı yaptırırken modern görünümlü bir şey alalım dedikte öyle vazgeçtik. Taş gibi aletti. İade olmasına, bir uluslararası taşıma görmesine vs. rağmen... Bu arada biz evde çoğunlukla halen Bosch kullanıyoruz. Babamın üstün ALMAN sevdası yüzünden genelde de Alman dışı beyaz eşya girmez. TV'miz Sharp işte sadece resmen asdfsda Hiçbirinde sorun yok, hepsi taş gibi çalışıyor da, biz memnunuz yani Boschlardan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bu arada Türk üretimi ile yabancı üretim arasındaki fark sadece Renault Megane'larda var ya... Şu tatava da bitsin artık, uluslar arası standartlarda üretilen ürünler bunlar yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bosch ve Siemens aynı fabrikada üretiliyor. BSH hatta firmanın adı, Bosch Siemens Ev Aletleri. Tekirdağ tarafında, Meksika'da ve Almanya'da fabrikaları var yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca evet bence de iç pazara kalitesiz ürün sunma gibi bir malllık yapamazlar. Kalitesiz ürün dediğin geri dönüyor abi ve çok daha büyük maliyet, o yüzden öyle bilinçli yapılan bir şey olma ihtimali sıfır. Esh said: Siemens ten sasmayin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 beyaz eşyanın alayı mile den aldım 2006 da bi 15 yıl daha gider abartısız bide "çok pahalı abi" demeyin, acaip indirimler oluyo, yakalayın ordan alın özellikle çamaşır makinasında elemanlar 1 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 KidLazer said: sahip olduğun ürünlerin tr üretimi olduğuna emin misin? evet eminim. DarKRideR said: Bu arada Türk üretimi ile yabancı üretim arasındaki fark sadece Renault Megane'larda var ya... Şu tatava da bitsin artık, uluslar arası standartlarda üretilen ürünler bunlar yapmayın etmeyin. Çok beynelmilel hissediyorum şu an evde. Tamamen aynı modelin farklı fabrikalarda üretilmesinden bahsetmiyoruz. Türkiye'ye özel ar-ge yapılmış ürünlerden bahsediyoruz. Model kodları TR taglı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Esh said: Siemens ten sasmayin la siemens ile bosch aynı gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar