Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Üretimi BOSCH Ürünlerinin genel kalitesizliği


Civcivhead

Öne çıkan mesajlar

Sakın almayın. Aklınızda bulunsun. Bi hata yapıp her ürünü BOSCH dan aldım. Teknik servis sorunun ne olduğunu bilmeden geçiştirme parça değişimi yapıyor. 4. kez aynı problem oldu buzdolabında. Bu sefer değişim hakkım doğuyormuş. 12 ay dolmadı alalı bu arada. Bulaşık makinesi sapıtıp 5-10 saat yıkama yapıyor, programın bi yerinde kitlenip son dakika loopa alıyor, çamaşır makinesinin ağırlık sensörü sapıtıyor, durulama yapmıyor, program bi anda sıkmaya alıyor falan. Ailemin evinde de var bi bosch o da 4. turuna gitti servise. İlk başta prizdeki voltaja attılar suçu lolol diyip gittiler. 3. arızada voltaj ölçümü yapmak akıllarına geldi. Evimde sorun çıkmadı lol. 3. dünya ülkelerine bunu reva görüyor demek ki almanlar.
Yani haberiniz olsun. BOSCH görünce yardırıp uzaklaşın. Kalitesizlik akıyor.

BOSCH kalitesiz ürün yapıyor.
BOSCH insan hayatını tehlikeye atıyor.
BOSCH KALİTESİZ

oh be.

Bir kaç yerde daha anlatayım derdimi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bizde kurutma makinesi ve tam ankstre bulaşık makinesi var bir sorun olduğu yok 3 sene falan oldu galiba, bulaşık makinesinin raflarında biraz sorun var o kadar

modelini fiyatını falan bilmiyorum ama hangi markanın ucuzunu alırsanız onda problem yaşarsınız, ne olursa olsun stabil çalışması için belli bir maliyeti vardır ama o maliyeti karşılayamayanlara da ürün sata bilmek için maliyetlerden kısarlar

sonuç, misal 3000tl yede bulaşık makinesi var, 1500tl de bulaşık makinesi var ve hepsi nihayetinde bulaşık yıkıyor, ama kazın ayağı öyle olmuyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sahip olduğun ürünlerin tr üretimi olduğuna emin misin? ben sayısız kez bosch bursa fabrikalarına girip çıktım hoş onların üretimi farklı olsa da öküz gibi kalite denetimi var. özellikle kalite kontrolü için milyon dolarlık makinaları haşır huşur alıyorlar. servisin öküzlüğünü bilmem de ben bosch makinalarının kalitesiz olduğuna pek rastlamadım açıkcası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Arçelik Beko eski kalitesinde olsa keşke. Arçelik bulaşık makinesi var, benle yaşıt hala canavar gibi çalışıyor.


Bizde de bir buzdolabı vardı. Ben doğmadan bir sene önce almış babamlar işte bu o zamanlar Arçelik'in Arabistan için ürettiği bir modelmiş.

Mallar Arabistan'a gidip geri gelmiş, oranın şartlarında çok error vermiş işte çalışmamış vs.

O iade ürünlerinden biriydi. Üsküdar-Topkapı-Ataköy-Beylikdüzü taşındı, son evimizde yani burada işte 8 yıl kullandık. En son artık mutfağı yaptırırken modern görünümlü bir şey alalım dedikte öyle vazgeçtik.

Taş gibi aletti. İade olmasına, bir uluslararası taşıma görmesine vs. rağmen...


Bu arada biz evde çoğunlukla halen Bosch kullanıyoruz. Babamın üstün ALMAN sevdası yüzünden genelde de Alman dışı beyaz eşya girmez. TV'miz Sharp işte sadece resmen asdfsda

Hiçbirinde sorun yok, hepsi taş gibi çalışıyor da, biz memnunuz yani Boschlardan ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bosch ve Siemens aynı fabrikada üretiliyor. BSH hatta firmanın adı, Bosch Siemens Ev Aletleri. Tekirdağ tarafında, Meksika'da ve Almanya'da fabrikaları var yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca evet bence de iç pazara kalitesiz ürün sunma gibi bir malllık yapamazlar. Kalitesiz ürün dediğin geri dönüyor abi ve çok daha büyük maliyet, o yüzden öyle bilinçli yapılan bir şey olma ihtimali sıfır.

Esh said:

Siemens ten sasmayin la
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

sahip olduğun ürünlerin tr üretimi olduğuna emin misin?

evet eminim.
DarKRideR said:

Bu arada Türk üretimi ile yabancı üretim arasındaki fark sadece Renault Megane'larda var ya...

Şu tatava da bitsin artık, uluslar arası standartlarda üretilen ürünler bunlar yapmayın etmeyin.

Çok beynelmilel hissediyorum şu an evde.
Tamamen aynı modelin farklı fabrikalarda üretilmesinden bahsetmiyoruz. Türkiye'ye özel ar-ge yapılmış ürünlerden bahsediyoruz. Model kodları TR taglı falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...