NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 prison 15$ really? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 abi sen diyince 10 dolara düştü sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 benim takımım kazanmış eheh ilk kez kazanan bir takımdayım. yaşasın morlar! puan kazanmak için sadece oyun almak yetmiyor mu? morları görünce dont starve alayım dedim ama hiç puan vermedi. acaba diğerleri tüm oyunları aldı, sildi süpürdü de benim cılız dont starve yok etkisi mi yarattı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 listemin %75'i red de BONEC var, SİLP var, KHARON var BEN VARIM ULAN Ama açık ara farkla sonuncuyuz lan nasıl iş lan bu. bütün dünyanın ak, bir boka yaramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sci-fi - cyberpunk'ı boş geçmeyelim, üç beş oy atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 red dead no redemption state of decay 5$ oldu tüh. sci-fi'a bastım direkt oyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Certhas said: puan kazanmak için sadece oyun almak yetmiyor mu? morları görünce dont starve alayım dedim ama hiç puan vermedi. acaba diğerleri tüm oyunları aldı, sildi süpürdü de benim cılız dont starve yok etkisi mi yarattı? oyun alman değil, badge craftlaman lazım. ama morsan boşver craftlama abi, yeşiliz biraz da bizim yüzümüz gülsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 prison architect var ya ofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Sam said: red dead no redemption state of decay 5$ oldu tüh. sci-fi'a bastım direkt oyu. niye tüh la? state of decay alak mı dicektim ben de 5'e bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 rage 5$ eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yoksa call of juarez'e mi yürüyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 neutrino said: rage 5$ eder mi? said: Rage is listed as a community choice for the sale as underrated FPS despite the game obviously being a completely broken and buggy mess that still to this day does not work properly on ATI / AMD cards, also packing one of the most boring plots and the most disappointing and subpar gameplay I have ever seen out of an ID game. I'm just glad they're not putting Aliens Colonial Marines in that section or I would really have some colourful things to say to Valve and the people that voted for that bundle of games. http://steamcommunity.com/app/9200/discussions/0/540744934737136490/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bi de 20 gb falandı di mi o sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 state of decay ve call of juarez'in blood dragonlu paketi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sabonis said: niye tüh la? state of decay alak mı dicektim ben de 5'e bu arada. geçen ay 10$'a aldım ondan tüh, sizin için iyi ehu. alın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bonec atağa mı kalktı ne yaptı kırmızı önde götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 morlara 10 puan yazılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bu sefer de morlar domine ediyor. cidden master race adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 rage sorulmuş ama 5$ a alınmayacak kadar kötü bir oyun değil. glitchler oluyor zaman zaman ancak oyunu kritik etkileyecek hataları yok. senaryosu ise vasat öyle çok birşey beklemeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ne oylamadan kart geliyor ne de satın aldıklarım getiriyor. kart kazandınız diyor ama gelen giden yok buglandık mı ne oldu anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 her turnde takımlar resetlenseymiş keşke random, toplaşık taraf hep kazanırki böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 maviye ne kadar mezarcı, beleşçi varsa doldurmuşlar abi kendimden ve listemden yapabiliyorum bu çıkarımı rahatça sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 state of decay'in kontrolleri falan düzeldi mi yau, son zamanlarda oynayan var mı? mouse bayağı saçma sapandı diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ayrıca prison architect Early Accessden çıkabilmiş olsaydı aldımdı şimdi, peh :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Desqpio said: state of decay'in kontrolleri falan düzeldi mi yau, son zamanlarda oynayan var mı? mouse bayağı saçma sapandı diye duymuştum. geçen hafta oynuyordum, rahat kontroller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar