madcow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 takımı dagıtmasak. her hafta insanlar ben oynarım diye mail atsın random kisilerle maclara cıkalım bakalım kac mac alırız
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 takım dağıtılma olayı nerden çıktı? öyle mi düşünüyor gs? link filan var mı göremedim ben.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 amator subeleri kapatmaca olayi vardi bi ara, son durum ne bilmiyoruz, kapatbailirler basketi kadinli erkekli. barbu said: takım dağıtılma olayı nerden çıktı? öyle mi düşünüyor gs? link filan var mı göremedim ben.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 basketbol cok zarar ediyor diger futboldan gelen para ile ayakta duruyor ve ffp ceza kesmisken o is olmuyor. bu durumda takımı kucultmek gerekiyor ya da takımı dagıtmak.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 selçuk inanla burak yılmaza zam yapmasalar gerek yoktu kapatmasına abi. veya hayroviçe ödenecek para ile. gs gibi bir kulübün basket takımı olmalı.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Benzer bir durum futbolda olsa, ya da bu seride avantaj Galatasaray'dayken olsa aynısını yapabilir miydi? Elbette hayır. Basketbol bütçesini zaten kısmak isteyen bir adamın, böyle hoyratça işlerden hoşlanan deliğanlu Türk taraftarını pışpışlamak için, %80 kaybedeceği şampiyonluğu önden feda ederek yaptığı stratejik bir hamle. Tişört de bastırmış bak ne güzel :p Yine de 2 kere istifa edip geri dönen, 5 kere havuzdan çıkarım diyip anca evinin havuzundan çıkan Aziz ile karşılaştırırsak güzel bir kararlılık. Tişört de ayrı hikaye ha, şimdi düşündüm de madem 2 gündür tişört tasarım ve basımı yapılıyor, madem bu kadar eminlerdi, "şartlarımız sağlanırsa" geyiği neydi? Sağlanamayacak şartlar olduğunu biliyorlardı elbette. TFF bile o kadar sert taviz vermez, TBF mi verecek.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 katılıyorum. bence de dagıtmasınlar. ben cıkar oynarım sıkıntı cıkarmam. git gel yapmam ama pota altı beklerim.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 barbu said: Koç abi o. Futbol yan tarafta. https://pbs.twimg.com/media/Bqg30P_CQAAyZUX.jpg
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bir de Ergin "2 avanstan şampiyon olacağız" demişti ya la, bir yerde okudum da aklıma geldi şimdi. Onu yalamak hoş olmazdı tabii. Maça çıkmayınca her zaman "oynasak olurduk ki" payı kalıyor. Paralel evren, quantum.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 olm adam bodrumda denize giriyo, sen neden bahsediyosun.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Hem de kendi villasında dimi. "On tane adam bir topun peşinden koşuyor, yenilince profesyonelce hayatına devam ediyor, biz burada birbirimizi öld..."
Remus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ergin bence atıp tutarken, olayların bu noktalara geleceğini düşünmedi, shit storm yaratıyım takımı fişekliyim derdindeydi. Ünal'da gaza geldi :)
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 mahmut uslu tayyip'i övmüş resmen :D, eski başbakanların dönemi geçti, 17 aralık geçti demiş. Hem başkbakanı yalamış hem de AKP'nin hırsızlıklarını temize çıkarmaya çalışmış. Yazık valla, tıynetsiz bu adam. Değer mi?
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bu adama küfürlerin en büyüğü edilebilir. Açıklamalara bak şerefsiz haysiyetsiz.
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 aahahhahahaha kafayı yemiş bu mahmut uslu çok iyi ahahklsfhaskldjfsaşdf
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JxFX261IXyQ
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cxkxDXT_WEo
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 10. Hafta Bursa-Fener Maçında da aynısı olmuştu, burda da oldu. ikisinde de kupa bizim
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.radikal.com.tr/spor/galatasaray_basketbol_sampiyonlugunu_kutlayacak-1197946
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bu ne kadar sacma sapan bir karardir, bu kadar tartisma yapiyoruz sonra yonetimin karara gel ya. Kadikoyde size yenilip saha ortasinda yapilan kutlama bir bu iki.
Öne çıkan mesajlar