Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tbf açıklaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amator subeleri kapatmaca olayi vardi bi ara, son durum ne bilmiyoruz, kapatbailirler basketi kadinli erkekli.

barbu said:

takım dağıtılma olayı nerden çıktı? öyle mi düşünüyor gs? link filan var mı göremedim ben.
Mesaj tarihi:
basketbol cok zarar ediyor diger futboldan gelen para ile ayakta duruyor ve ffp ceza kesmisken o is olmuyor. bu durumda takımı kucultmek gerekiyor ya da takımı dagıtmak.
Mesaj tarihi:
Benzer bir durum futbolda olsa, ya da bu seride avantaj Galatasaray'dayken olsa aynısını yapabilir miydi? Elbette hayır. Basketbol bütçesini zaten kısmak isteyen bir adamın, böyle hoyratça işlerden hoşlanan deliğanlu Türk taraftarını pışpışlamak için, %80 kaybedeceği şampiyonluğu önden feda ederek yaptığı stratejik bir hamle. Tişört de bastırmış bak ne güzel :p

Yine de 2 kere istifa edip geri dönen, 5 kere havuzdan çıkarım diyip anca evinin havuzundan çıkan Aziz ile karşılaştırırsak güzel bir kararlılık.

Tişört de ayrı hikaye ha, şimdi düşündüm de madem 2 gündür tişört tasarım ve basımı yapılıyor, madem bu kadar eminlerdi, "şartlarımız sağlanırsa" geyiği neydi? Sağlanamayacak şartlar olduğunu biliyorlardı elbette. TFF bile o kadar sert taviz vermez, TBF mi verecek.
Mesaj tarihi:
Bir de Ergin "2 avanstan şampiyon olacağız" demişti ya la, bir yerde okudum da aklıma geldi şimdi. Onu yalamak hoş olmazdı tabii. Maça çıkmayınca her zaman "oynasak olurduk ki" payı kalıyor. Paralel evren, quantum.
Mesaj tarihi:
mahmut uslu tayyip'i övmüş resmen :D, eski başbakanların dönemi geçti, 17 aralık geçti demiş. Hem başkbakanı yalamış hem de AKP'nin hırsızlıklarını temize çıkarmaya çalışmış.

Yazık valla, tıynetsiz bu adam. Değer mi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...