Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tbf açıklaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 puanla kazandiniz 2. maci kendi sahanizda =(

barbu said:

bir yanlışlık yoktu. avantaj fb deydi son maç kendi sahasında 1 maç kaybetmiş bir takım. hatta genelde hep fark atmış. gs sahasındakilerde ise genelde başa baş giden bir takıma karşı oynamak yemedi.

kuyruğunu kıstıra kıstıra kaçtı gs işte.

ama işin altında daha büyük bir olay var.

TŞÖRT LOL
Mesaj tarihi:
barbu said:

Baggio said:

madcow said:

3-3 olan seriyi 3-2 iken kazandıgını varsaydıgın bi degelrendirmenin devamını kim niye okusun?

Eşşek kadar yazının içinde anlam bütünlüğüne hiçbir etkisi olmayan ama işine gelmediği için bahane edebildiğin bu üç kelimeyi, senin için rahat etsin diye sildim.

Tabii ki yine okumayacaksın. Sevgiler.

yazının uzunluğunu görünce okumaktan korkup, kaçmıştır. normal lel
yok benim nasıl "paralelci" oldugumdan bahsetmistir falan dedim gercekle yuzlesmek istemedim.
Mesaj tarihi:
danışıklı dövüş ya. gs tşört basmış zaten daha önceden belli. fb de 3.5 diye bi tşört satar.

tbf de cezadan para kazanır. win win win.

ÇOK NÜYÜK OYUNLAR.
Mesaj tarihi:
barbu said:

bir yanlışlık yoktu. avantaj fb deydi son maç kendi sahasında 1 maç kaybetmiş bir takım. hatta genelde hep fark atmış. gs sahasındakilerde ise genelde başa baş giden bir takıma karşı oynamak yemedi.

yalan söylüyorsun, ya da bilmiyorsun. Serinin ikinci maçı fenerbahçe ucuz kurtuldu yenilmekten, hatta hakemin son anda yanlış kararı olmasa o maçı alamayacaktı %99. Aynı hakem son maça atandı, neden acaba :).
Mesaj tarihi:
eldar said:

barbu said:

yalan söylüyorsun, ya da bilmiyorsun. Serinin ikinci maçı fenerbahçe ucuz kurtuldu yenilmekten, hatta hakemin son anda yanlış kararı olmasa o maçı alamayacaktı %99. Aynı hakem son maça atandı, neden acaba :).

:) heyecandan alıntı yapamamış garibim.
genelde dedim farkettiysen. nitekim seriden önceki maçlara da bakarsan gayet net şekilde fb nin sahasındaki üstünlüğünü görebilirsin.

heyecan yapma ya. biz bizeyiz burada.
Mesaj tarihi:
Yok abi işte, ne hakaret ettim yazımda, ne bir kişisel saldırı yaptım, sadece şu gelinen durumu tartışmak istedim kendimce. Eninde sonunda Fenerbahçe'liyim, yani elbet sağında solunda subjektiflik vardır da o kadarını da konuşarak çözebiliriz zaten.

Yani HOLİGAN BİR POST ATMADIM ULAN. Yine de TLDR diyenler, bir cümlesine cevap verip TAMAM BÜTÜN YAZIN ÇÜRÜDÜ diyenler, agresifleşenler, KONUŞMA diyenler... Daha biz burada böyleysek bok düzelir oralar.

Gerçekten bir 3 sene hiçbir branşta hiçbir maçımız OYNANMASA, böyle direk berabere sayılsa, keşke yani.

Eyyorlamam bu kadar, eyi günner.
Mesaj tarihi:
ben senin gibi yüzsüz olmadığım için, iftira ve yalan görünce heyecanlanırım. Senin ortamında bunlar normal sayılablir. Şikeci bir başkanı desteklemenden belli zaten.

İlla laf ettireceksiniz ha kendinize.
Mesaj tarihi:
milletin sikeden iceri girmis takımı avrupadan kovdurtmus tekrar cezalandırılmıs aziz yıldırımı "dik durusunu hic bozmadı" diye desteklemesini garipsemiyorsunuz da aynı milletin farklı rengi destekleyeninin "adam takımı cekerim dedi cekti laga luga yapmadı" diyip aysalı desteklemesini neden garipsiyorsunuz?

of ne cumle oldu be
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...