aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 1 puanla kazandiniz 2. maci kendi sahanizda =( barbu said: bir yanlışlık yoktu. avantaj fb deydi son maç kendi sahasında 1 maç kaybetmiş bir takım. hatta genelde hep fark atmış. gs sahasındakilerde ise genelde başa baş giden bir takıma karşı oynamak yemedi. kuyruğunu kıstıra kıstıra kaçtı gs işte. ama işin altında daha büyük bir olay var. TŞÖRT LOL
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 BAŞBAKANIMIZ SÖZ VERDI HÜLOĞĞĞĞ
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 genelde dedim zaten. daha önceki maçlar da dahil. genelde lafı çok uyuyor.
Remus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 barbu said: TŞÖRT LOL Kupa törenide yapıcaklarmış galiba
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 isin enteresani, su olayda 3 taraf da haksiz, ama herkes ben hakliyim diye konusuyo.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 barbu said: Baggio said: madcow said: 3-3 olan seriyi 3-2 iken kazandıgını varsaydıgın bi degelrendirmenin devamını kim niye okusun? Eşşek kadar yazının içinde anlam bütünlüğüne hiçbir etkisi olmayan ama işine gelmediği için bahane edebildiğin bu üç kelimeyi, senin için rahat etsin diye sildim. Tabii ki yine okumayacaksın. Sevgiler. yazının uzunluğunu görünce okumaktan korkup, kaçmıştır. normal lelyok benim nasıl "paralelci" oldugumdan bahsetmistir falan dedim gercekle yuzlesmek istemedim.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 danışıklı dövüş ya. gs tşört basmış zaten daha önceden belli. fb de 3.5 diye bi tşört satar. tbf de cezadan para kazanır. win win win. ÇOK NÜYÜK OYUNLAR.
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 barbu said: bir yanlışlık yoktu. avantaj fb deydi son maç kendi sahasında 1 maç kaybetmiş bir takım. hatta genelde hep fark atmış. gs sahasındakilerde ise genelde başa baş giden bir takıma karşı oynamak yemedi. yalan söylüyorsun, ya da bilmiyorsun. Serinin ikinci maçı fenerbahçe ucuz kurtuldu yenilmekten, hatta hakemin son anda yanlış kararı olmasa o maçı alamayacaktı %99. Aynı hakem son maça atandı, neden acaba :).
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 eldar said: barbu said: bir yanlışlık yoktu. avantaj fb deydi son maç kendi sahasında 1 maç kaybetmiş bir takım. hatta genelde hep fark atmış. gs sahasındakilerde ise genelde başa baş giden bir takıma karşı oynamak yemedi. yalan söylüyorsun, ya da bilmiyorsun. Serinin ikinci maçı fenerbahçe ucuz kurtuldu yenilmekten, hatta hakemin son anda yanlış kararı olmasa o maçı alamayacaktı %99. Aynı hakem son maça atandı, neden acaba :). :) heyecandan alıntı yapamamış garibim. genelde dedim farkettiysen. nitekim seriden önceki maçlara da bakarsan gayet net şekilde fb nin sahasındaki üstünlüğünü görebilirsin. heyecan yapma ya. biz bizeyiz burada.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 eldar said: Aynı hakem son maça atandı, neden acaba :). Ataman'ı dövdüreceklermiş hakeme. ondan atandı.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Yok abi işte, ne hakaret ettim yazımda, ne bir kişisel saldırı yaptım, sadece şu gelinen durumu tartışmak istedim kendimce. Eninde sonunda Fenerbahçe'liyim, yani elbet sağında solunda subjektiflik vardır da o kadarını da konuşarak çözebiliriz zaten. Yani HOLİGAN BİR POST ATMADIM ULAN. Yine de TLDR diyenler, bir cümlesine cevap verip TAMAM BÜTÜN YAZIN ÇÜRÜDÜ diyenler, agresifleşenler, KONUŞMA diyenler... Daha biz burada böyleysek bok düzelir oralar. Gerçekten bir 3 sene hiçbir branşta hiçbir maçımız OYNANMASA, böyle direk berabere sayılsa, keşke yani. Eyyorlamam bu kadar, eyi günner.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 abi cidd ciddi bir de ünal aysalın gazına gelip savunuyorsunuz şu mallığı ya ne diyim. hakkaten eğleniyorum lan :D
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ben senin gibi yüzsüz olmadığım için, iftira ve yalan görünce heyecanlanırım. Senin ortamında bunlar normal sayılablir. Şikeci bir başkanı desteklemenden belli zaten. İlla laf ettireceksiniz ha kendinize.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Vaaay lafa bak. Can güvenliğim yok. Mesajlasamam.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bence hep beraber ergin atamana yuklenelim.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 aquila said: bence hep beraber ergin atamana yuklenelim. Leave ergen ataman alone.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 o degil de bizim td kim olcak acaba?
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Aa ne guzel olur lan, super kupayi da aliriz hem TIHIHIHI
madcow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 milletin sikeden iceri girmis takımı avrupadan kovdurtmus tekrar cezalandırılmıs aziz yıldırımı "dik durusunu hic bozmadı" diye desteklemesini garipsemiyorsunuz da aynı milletin farklı rengi destekleyeninin "adam takımı cekerim dedi cekti laga luga yapmadı" diyip aysalı desteklemesini neden garipsiyorsunuz? of ne cumle oldu be
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ee bişi oldu mu peki gs maça çıkmadı diye ?
Öne çıkan mesajlar