axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ooo şikeciler hemen başlamış aziz melek gibi adamdır öyle yapmaz böyle yapmaz ayaklarına.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 kanıt var mı video falan tribundeki hayvan pislikleri ve idrar dolu poşetler hakkında ? ya da stat hoparlorlerinden ana avrat küfürler falan ? yoksa benim türbanlı bacımın üstüne mi işemişler kabataş iskelesinde
nscorp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Herkes inanıp inanmamakta özgürdür. İnternet ortamında da sidik yarışına giremeyeceğim yani.
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Sidik torbası olayını bir çok kişiden ben de duydum da diğer kısımları bilmiyorum.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 İdrar torbalarının üzerinde "Aziz Yıldırım'ın talimatıyla" yazıyormuş. Normalde polis içeriye poşet almadığından ve girişte zorla tuvaletinizi yaptırdığından talimatsız olacak iş değil.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 solüsyon beyinli, botokslu tanrıya tapan kişi takliti yapmasan daha iyi olurmuş. unity said: diyorum iste bu ulkeye en cok zarar veren 2 topluluk akp ve fb dir.
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 şike de yalan zaten, kanıt yok delil yok
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Biri gelmiş 6-0'lık maçtaki tribün olaylarından kelebek etkisi oynuyor, öbürü gelmiş hala şike diyor. Bunu da kilitlettirin de rahatlayın ya, gider Futbol topiklerinde falan tartışırsınız çıkacak haberleri de.
Remus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 dreagloth said: Remus said: Kesin kilitlenicek insan gibi konuşulursa kitlenmez
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Azizse koy sepete. Tywin lannister gibi herif. Bi gun tribunde sicarken vurcaklar adami.
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 nscorp said: Herkes inanıp inanmamakta özgürdür. İnternet ortamında da sidik yarışına giremeyeceğim yani. insan hafızası zayıftır, sidikli maçı hatırlamayanların olması normal. Daha vahimi, şike yapmış bir spor yöneticisini hala savunanların olması. Aziz yıldırım'ın ceza mahkemesinde adil yargılanmadığı doğrudur, ancak şike yaptığı gerçektir.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 eldar said: nscorp said: Herkes inanıp inanmamakta özgürdür. İnternet ortamında da sidik yarışına giremeyeceğim yani. insan hafızası zayıftır, sidikli maçı hatırlamayanların olması normal. Daha vahimi, şike yapmış bir spor yöneticisini hala savunanların olması. Aziz yıldırım'ın ceza mahkemesinde adil yargılanmadığı doğrudur, ancak şike yaptığı gerçektir. Iyi de bi sor abi 'neden yapti?' Hersey fenerbahce ve turkiye cumhuriyetinin gelecegi icindi...
nscorp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Baggio said: Biri gelmiş 6-0'lık maçtaki tribün olaylarından kelebek etkisi oynuyor 6-0'lık maç değildi o. İyi hatırlıyorum çünkü, yenip liderliği almıştık içerde. 2001 yılında oynanan maçtı. Senin kafan karışmış biraz.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ya saçmalamayın arkadaşlar 6-0 falan neyi karıştırmanın peşindesiniz orası futbol burası basket. Tamam fener yendiyse yendi iyi ki bi 6-0lık galibiyet aldınız, hala her şike tartışmasında 6-0 6-0 yeter lan artık YETER!
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Heee paradan bile 6-0 attılar sırf bu yüzden. Adamların gözü o kadar dönmüş işte.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 tribünlere hayvan dışkısı ve idrarlı torbalar stad hoparlöründen ana avrat küfürler tarih m.ö. 2001 görsel kanıt yok
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 abi ne kadar aptal bir konu olmuş bu ya din dil ırk taraftarlık demeden beyinler burunda sümük olup akmış
S-H Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Fistan said: tribünlere hayvan dışkısı ve idrarlı torbalar stad hoparlöründen ana avrat küfürler tarih m.ö. 2001 görsel kanıt yok belden yukarısı çıplakmış, deri eldivenleri varmış.
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 G.Saray, Basketbol Federasyonu ve F.bahçe’ye maçı oynamak için 3 şart öne sürdü: 1) Tarafsız saha olsun 2) Seyircisiz olsun 3) İki kulübün mutabık kaldığı hakemler yönetsin. Olmaz bence.
Öne çıkan mesajlar