axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Dün sporda telefonu düşürdüm pili uçtu içinden. Geri takıp açtım samsung logosunun ötesine geçmedi telefon. Sonra simi çıkardım, pili tak çıkar sabaha kadar şarj et yine dene falan telefon hiç bi şekilde logonun ötesine geçmiyor. İnternette bi yerde download modda aç diye yazmışlar, power + volume down + menüye basılı tutup o modda açtım, ekranda "downloading... do not turn of target!!" yazıyor böyle ünlemleriyle falan. 1 saattir bu halde, daha ne download edecek alet? Bide bunun yerine volume up + power + menüyle açsam recoverye girecekmiş, o daha mı iyi olurdu acaba? Soft brick yemiş sanırım telefon, harda çevirmeden nasıl kurtarabilirim fikirlere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Download moddan çıkmayınca sıkıldım kapattım telefonu, recoveryde açtım (vol. up + power + home) factory reset yapınca telefon düzeldi. Bi olayı yokmuş yani boşuna evham yapmışım. Ha tabi bütün appler widgetlar falan gitti bi ton onlarla uğraşmak lazım Galaxy S2 üçüncü senesini bitiriyor hala çatır çatır çalışıyor telefon HLLGZ (tu) Ama bundan sonra su geçirmeyip denizde vidyo çeken telefon istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 s2 güzel de 1.5 senedir falan baya baya yavaşladı açıkçası. android 4 olduğundan beri yani. lg g3'de gözüm var gibi. olmadı note 4... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 download moda girince downloading.. yazar ama aslında bir şey yapmıyor o sırada. bilgisayara falan bağlayıp oradan aktarmanı sağlıyor sadece odin ile falan. recovery dicektim de halletmişsin zaten ordan. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 axedice said: ... Galaxy S2 üçüncü senesini bitiriyor hala çatır çatır çalışıyor telefon HLLGZ (tu) Ama bundan sonra su geçirmeyip denizde vidyo çeken telefon istiyorum. Geçen hafta nexus 5 alana kadar, 3 senedir s2 kullandım. Aslında hala misler gibi çalışıyor. Hiç bir sıkıntı yaratmadı bu güne değin. Galaxy ailesinin bana göre en güzel telefonu hala. Taş gibi bir de. Düşürdüğüm sayının haddi hesabı yoktur. 1 kere dahi ne kılıf ne de jelatin kullandım. Çizikler elbet mevcut ama hala takır takır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sabonis said: s2 güzel de 1.5 senedir falan baya baya yavaşladı açıkçası. android 4 olduğundan beri yani. lg g3'de gözüm var gibi. olmadı note 4... Cyanogenmod 11 ile benim s2 baya hızlanmıştı eskisine(official os kuruluydu) nazaran. Benim de bu 3.senesi ,telefon kaç kere uçmuştur yere belli değil.Ufak tefek sıyrıklar ve uzunca bir süredir arka kamerada, artık bu düşmelerden mi yoksa başka bir mevzudan mı bilemediğim ,lensin orada bir buğulanma ve bundan ötürü arka kamerayla çekimde baya dandik bir görüntü var.Teknik servis basit bir şey getirin garanti kapsamında yapalım demişti ama işte aradan 1.5 sene geçti kamerasınıda kullanmadığımdan üşendim kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kamerası dandik baya ya zaten, benim çekesim gelmiyor fotoğraf :D bu arada gerçekten baya sağlam. 2 kere, 2 metreden mermere ekran üstü çakıldı telefon. onun dışında 6-7 kere de normal seviyeden düşürdüm. hiçbişi olmadı. hala taş gibi. ha çizik ve yamulmalar var kasada ama o allahın emri. ekran patlamadı ama işte hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar