phebus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 3 ay önce aldım ve ödemekte zorlandığım için satmak zorunda kaldım. Faturası garantisi mevcuttur. 3 aylık makinadır taş gibidir ve temiz kullanılmıştır.Tam bir oyun canavarıdır özelliklerini görünce anlıcaksınız. Şuan ki doların fiyatıyla parça parça almak isterseniz 5500TL gibi bir rakama geliyor tahmini.Monster laptobum zaten toplama olaraktan en baba laptopları birleştiriyorlar bilen bilir. 17 inc ekran Turbo fan laptobun içerisinde mevcut her hangi bir ısınma problemi kesinlikle yoktur. 2.4ghz oyun oynarken turboyla 3.4ghz e çıkıyor. 32gb ram nvidia gforce gtx770m ekran kartı laptobum laptobum fiyat olarak 4.500 TL istiyorum. İstanbul içi elden verebilirim. 05350521512 den ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 fiyat iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yazık moruk bu kadar para harcamışın bu alete aadasd kasa alır sırtımda taşırım yinede vermem o parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 monster iyi ya bende var 3 senedir açık laptop banamısın demedi dfblkmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Far cry 4 çalıştırır mı bu? :P xbox'um bozuldu. PS sevmiyorum. One almak istemiyorum. Desk top dönemi de kapandı sanki. Durduk yerde Aklıma 17" notebook PC soktun bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sssd si var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 32gb ram ne abi asdfg. upgrade ettirdiysen ssd falan taktıraydın. fiyat çok bu arada. monster sözü açılan her topice yazıyorum. balta olarak anlayabilirsiniz :P CPU: Ivy Bridge Core i7-3630QM RAM: 16GB (2x8 Gb DDR3-1600 Mhz GPU: 4GB GDDR5 256Bit nVIDIA® Geforce GTX 680M HDD: 750GB 7200RPM SSD: 128GB Ekran: 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran ön sipariş 3300'e aldım. 3.5 ay bekledim siparişi verdikten sonra. 4700MQ bir tık yüksek ama 680M daha iyi bir kart. benimkinin kasası da daha iyi bundan. çok memnunum. ayrıca adam gider şunu alır şunu alır en basitinden http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463518&kat=6453&lang=tr-TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bu kiz beni asar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Klavyeyi yenilersen düşünülebilinir. http://i.hizliresim.com/1PRpZD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 monster akar benimki de 2 senelik olcak nerdeyse canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 laptob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 2011 nisanda almıştım monsterimi. en ucuzuydu hatta o zamanki serilerin. şu an bile hala en yeni oyunları açabiliyor. tık etmek yok yavaşlamak yok. takır takır çalışıyor gerçekten... tavsiye edilir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Boş sigara paketleri,tuvalet kağıtları manidar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 tistis kılları var hep klavyenin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 fiyat yüksek yazılmış http://www.youtube.com/watch?v=7z9vFj63edA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sostizm said: Desk top dönemi de kapandı sanki. 680M dediginiz sey 750TI ayarinda bir kart, 660'tan kotu. Model numaralarini yuksek tutuyorlar notebook gpu'lari icin ama, hepsi les. tomshardware.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Ya hazır konusu açılmışken soruyum. Bu monster notebook'un desktop versiyonu gibim birşey var mı? Alienware dicem de hem tüketiciye göre pek öyle değil hem de türkiyede doğru düzgün satışı yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Kendin topla abi, anca su sogutma istiyorsan onun montajini yapan firmalar var bildigim kadariyla. Brand PC toplamak/kullanmak cok mantikli diil kanimca. Laptoplar gibi spesifik driver/BIOS kullaniyor bazilari, sorun cikartabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 inventus'a taktırdım ben h100i'i 90 lira para aldılar ama ehehe. başka takan yer bulamadım birde anakart söküleceği için uğraşmak istemedim, komple pc'i baştan kuruyorlar gibi oldu zaten. komple pc montajını 90 liraya yapıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Tori said: Ya hazır konusu açılmışken soruyum. Bu monster notebook'un desktop versiyonu gibim birşey var mı? Alienware dicem de hem tüketiciye göre pek öyle değil hem de türkiyede doğru düzgün satışı yok sanırsam. abi kafanda hardware oluştuyorsun gidiyorsun vatandan alıyorsun parcaları diyorsun ki kasayı toplayın öyle verin herifler hazır ediyor hemen eve gelip takıyorsun fişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Kendin toplayamiyacak kapasitedeysen soylendigi gibi parca satan firmalar topluyorlar ancak bazilari killik yapip baska firmalardan aldigin parcalari montaj yapmayi reddedebiliyorlar. Ayrica orjinal olmayan yazilim yuklemiyorlar (sahte windows/office vesaire). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ssd var onu yazmayı unutmşm 500gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 laptopla uğraşılmaz ya. paso işlemci ekran kartı fanı kirleniyo 5 6 ayda bir aç içini temizle ohoo. yoruyo beni. pc'mi özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Seru said: laptopla uğraşılmaz ya. paso işlemci ekran kartı fanı kirleniyo 5 6 ayda bir aç içini temizle ohoo. yoruyo beni. pc'mi özlüyorum. dimi... desktopta senede bir kasayi acip bir silkeliyorsun, ustune elektrik supurgesi varsa hava ufleyici..kapat gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar