kath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Invicta : 300 Mako : 250 Fossil : 200 Seiko : 200 Hadi beyler pamuk eller cebe , yeni saatlere bütçe lazım. Ankara elden teslim , şehir dışı havale sonrasında kargo. Saatlerin hepsi eli yüzü temiz delikanlı saatlerdir , 2 adet alana g-shock hediye ediyorum ;) Not: Fotoğraflar temsili ilgilenene orjinal hali itina ile yollanır :) [url=http://hizliresim.com/kr5A59][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Fossil quartz diğer saatler otomatik eklemeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 baltalamak gibi olmasın da seikonun sıfırı 82 dolar ebay'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Seiko kaç yıllık? Japonya imali mi? Daha detaylı fotosu var mı, saatin sırtı özellikle? Son kaç olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 evet seiko detay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 seiko japan mu bende merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 stimpak said: baltalamak gibi olmasın da seikonun sıfırı 82 dolar ebay'de. o malaysia movement farkı var mı ama bilmiorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Uzakdoğuda bikaç farklı ülkede montajı oluyor bunların, aynı standart malzemeyle olduğu ve elde imal edilmediği için çok farketmese de bi miktar işçi ve kalite kontrol farkı olur Japonya ile diğerleri arasında özellikle otomatikte. Gerçi bu 2. el yani kondisyonu nedir bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 quartz bayağı sapık teknolojiymiş ya okudum da şimdi nasıl çalıştığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 O Seiko'nun fiyatı amazon.com'da 59 dolar. Seiko 5, Seiko'nun alt markalarından bir tanesi; hepsi aynı yerde üretiliyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 benim otomatiklerim daha sheqil seiko 5 ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 tek geçerim http://img6a.flixcart.com/image/watch/y/d/s/d002-casio-400x400-imad9gnyhqtsm665.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 NIÇK onun CASIQ marka olanı var, onlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Seiko'yu baltalayan arkadaşlar , Seiko 5 military ile Seiko 5 military sport fiyatları farklı. Bunun movement japon arka kısmı cam ve biraz daha iri . Sizin bahsettiğiniz düz 5'ler kasa çapı olarak biraz daha hatun-çocuk işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 deadwoll said: O Seiko'nun fiyatı amazon.com'da 59 dolar. Seiko 5, Seiko'nun alt markalarından bir tanesi; hepsi aynı yerde üretiliyordur muhtemelen. Seiko 5 Seiko'nun alt markası değil modeli , bknz; Nike Air. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Amazon referans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 deadwoll said: O Seiko'nun fiyatı amazon.com'da 59 dolar. Seiko 5, Seiko'nun alt markalarından bir tanesi; hepsi aynı yerde üretiliyordur muhtemelen. baktım bulamadım emenike link atsana hediye alıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 59 dolara link atarsa ben de alıcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://www.amazon.com/Seiko-SNK805-Automatic-Canvas-Casual/dp/B000LTAY1U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1403119656&sr=8-2&keywords=seiko+automatic Benim dediğim şu. Sport değilmiş, öyle aklımda kalmış. Seiko 5'ler Seiko'nun ucuz otomatik saatleri. Aslında bayağı eskiden beri geliyor. Babanızda, belki dedenizde falan olabilir. Subbrand diye geçiyor. Yoksa Lorus - Seiko gibi bir farklılaşmayı anlatmak için kullanmadım. Bir de kötülemek adına herhangi bir şey söylemedim, severim Seiko 5'leri. Edit: Senin saat de 99 dolarmış. Edit 2: http://www.amazon.com/Seiko-Sport-Automatic-Watch-SNZG07/dp/B004V23YV0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1403120203&sr=8-2&keywords=seiko+5+sport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Seiko 5 , Seikonun otomatik saat modellerine verdiği isim , 1000 dolara da Seiko 5 var 50 dolara da ;) Ucuz dersen ikinci sınıf yapıyosun direk , halbuki bu aletler bir ömür boyu kullanılabiliyor. Fotorağfları yükledim bu arada merak eden arkadaşlar için , fossil ve seiko 5 için talep var bu arada , diğerlerini çekmedim o yüzden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 kath said: Amazon referans. referansa tıkladım, farklıymış evet. bende zaten bi snk809 var, bej ya da yeşilinden sipariş vermeyi düşünüyordum şimdi sen ilan verince bi daha düşüneyim dedim. aralarındaki fark nedir? senin elindeki ile snk serisi arasındaki farkı açıklarsan sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Sports - 43 mm ve daha kaliteli bir makine kullanıyor , jewel sayısı daha fazla ve daha accurate. 37 mm bir saati ben alıp koluma taktığım zaman direk hatun saati bu diyorum ki bileklerim gayet ince. Fiyatları da yarı yarıya fark ediyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 valla ben snk ile gayet memnunum. iri saatlerden nefret ettiğim için yıllarca saat takmadım. dieselin, fossilin modellerini görünce kusasım falan geliyor. zamanında ilk snk809 incelemesini okuduğumda aha dedim, istediğim bu. aldım, bir seneyi geçti gayet de memnunum. birkaç defa düşürdüm, azcık ileri kalıyor ama olsun. bileklerim zaten ince, baba tarafının genleri sağolsun. öyle olunca büyük saat saçma bir yük oluyor bana, başka saat kullanmayı düşünemez oldum neredeyse. dakiklik haricinde bir avantajı yoksa kalsın o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 swatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Stim , 43mm iri bi size değil abi. Fossilin Dieselin vs bahsettiğin saatleri 50 mm civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar