Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Tori said: http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/45500629.jpg bende gordum burnuna bisiler takmis g.tume benzemis, tillahi gelse umurumda olmaz o tiple. hizma ne amk ya cok sinirlendim gene. tipsiz gerizekali.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bizim nesil battı abi. evlenip götü göbeği salmış kimi görüyosam. yazık lan. ilik gibi hatunlar vardı, zamana yenik düşmüşler.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Vingthor said: Red said: orta 1 de efsane bir hatun vardı. vay anasını diyerek bakardık üst dönemdeydi. yıllar sonra facebuk'da gördüm. bildiğin patates olmuş. öyle böyle değil yani AYI OLMUŞ AYI. sevinmiştim skldfs lisede bi hatun vardı. geberirdim erirdim böyle. geçenlerde narperada gördüm. diceydi. akıl almaz olmuş. beynim eridi. penisim boğazıma kaçıp ağzımdan geri çıktı. bana niye olmuyo hiç öyle şeyler ya aras ahahhahahahahahahahahaha
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Vingthor said: Red said: orta 1 de efsane bir hatun vardı. vay anasını diyerek bakardık üst dönemdeydi. yıllar sonra facebuk'da gördüm. bildiğin patates olmuş. öyle böyle değil yani AYI OLMUŞ AYI. sevinmiştim skldfs lisede bi hatun vardı. geberirdim erirdim böyle. geçenlerde narperada gördüm. diceydi. akıl almaz olmuş. beynim eridi. penisim boğazıma kaçıp ağzımdan geri çıktı. bana niye olmuyo hiç öyle şeyler ya kim lan?
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Lisede vardi tas, unide biraz takilmistik tasti sonra elimde tutamadim hatunu giderken yine tasti, gecenlerde gordum hala tasti ogretmen olmus urfanin en ucra kosesinde gorev yapiyor, ayni okuldan ogretmen sevgilide yapmis ve hala tas. Hayatimdaki en buyuk fail bu hatun ve hala tas :/
totemic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bizimde unide bir hatun vardı böyle kapalı kutu. sonra bir açıldı pir açıldı..
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 vivavale said: Lisede vardi tas, unide biraz takilmistik tasti sonra elimde tutamadim hatunu giderken yine tasti, gecenlerde gordum hala tasti ogretmen olmus urfanin en ucra kosesinde gorev yapiyor, ayni okuldan ogretmen sevgilide yapmis ve hala tas Hayatimdaki en buyuk fail bu hatun ve hala tas :/ tamam abi olayi anladik.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 şimdi eski bi sevgilime baktım hafif tombişleşmiş, tam ayara gelmiş valla. canımı çektirdiniz alacağınız olsun.
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: şimdi eski bi sevgilime baktım hafif tombişleşmiş, tam ayara gelmiş valla. canımı çektirdiniz alacağınız olsun. Ayara gelmişse kaçırma ikinizde tombiş tombiş çok yakışırsınız :) roket yalansın yanlışsın
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 roket sisman diye friend zone moduna dusmus bi anda. bende gobekliyim kardes;
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ben tombiş diilim ki, normal atletik bi herifim. Kız tombikleşmiş dedik. OF ARASAM MI LAPS LAPS CORK CORK
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: Ben tombiş diilim ki, normal atletik bi herifim. Kız tombikleşmiş dedik. OF ARASAM MI LAPS LAPS CORK CORK Bence ara sana bu yakışır roket
oldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 vivavale said: Lisede vardi tas, unide biraz takilmistik tasti sonra elimde tutamadim hatunu giderken yine tasti, gecenlerde gordum hala tasti ogretmen olmus urfanin en ucra kosesinde gorev yapiyor, ayni okuldan ogretmen sevgilide yapmis ve hala tas. Hayatimdaki en buyuk fail bu hatun ve hala tas :/ahahahha
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 trollün rokete oynuyor olması çok komik lan ahahahahah
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 polyanagirl said: "roket adam" said: Ben tombiş diilim ki, normal atletik bi herifim. Kız tombikleşmiş dedik. OF ARASAM MI LAPS LAPS CORK CORK Bence ara sana bu yakışır roket Off tam bir kezban tiribi. Cok iyi kari rpsi yapiyosun abi. Sukunu verdim panpa
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: Ben tombiş diilim ki, normal atletik bi herifim. Kız tombikleşmiş dedik. OF ARASAM MI LAPS LAPS CORK CORK Bir de atletik yazmışsın daha geçenlerde ya bi baktım kendime geniş omuzlu göbekli bir adam çıktım diyen kimdi :))) burda herşey kayıtta rahat ol sen
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 BabacumMostors said: trollün rokete oynuyor olması çok komik lan ahahahahah Ona belediye oynasın
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 polyanagirl said: "roket adam" said: Ben tombiş diilim ki, normal atletik bi herifim. Kız tombikleşmiş dedik. OF ARASAM MI LAPS LAPS CORK CORK Bir de atletik yazmışsın daha geçenlerde ya bi baktım kendime geniş omuzlu göbekli bir adam çıktım diyen kimdi :))) burda herşey kayıtta rahat ol sen Oha tam 3 ay önce demişim http://forum.paticik.com/read.php?32,7430939,7475009#msg-7475009 Vay anasını. Azıcık bişi var, sıkıntı yok.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bu kadar salak da olunmaz ya, rp yapıyorsun bari onu adam gibi yap.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Yaa ben burada bir yere komikli video koymuştum bulamıyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Abi demek ki üye olmadan önce de takip ediyormuş, neden hayallerimi yıkıyorsunuz. Ne güzel bir hanımefendi ile tanışacaktım :/
Öne çıkan mesajlar