Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Dynun said: ağır depresyondayım iş aşk para arkadaş sağlık hepsi biyerden zortluyor. cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten. kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum. bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin. herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi ps: vurun kahpeye bende bu durumdayım/durumdaydım. ortalama bir insan olmak ile mutlu olmayı öğrendim, ilk hedef olarak bunu koydum kendime. saçma bir cümle yapısı oldu ama anladın bence. şimdi biraz daha iyiyim ve mutluyum açıkcası, düzeltmeye bir yerden başla ve oraya odaklanıp moralini yüksek tut, kalanı gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 bir arkadaşın öm atması sonucu güncelleyeyim, bir boka yaramıyor, artık hissedemiyorum çoğu şeyi, kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ben de uzun sureden beri depresyondayim. surekli olarak random yerlerde bulundugum ve de tr'ye gelme imkanim sadece kisa surelerle oldugu icin pro yardim imkani da yok. neyse, genel olarak tutsak bir goril gibi hissediyorum. yihu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bana da herkes depresyondasın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 degil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bilmiom ki? anlamanın yolu olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 hayattan beklentilerin nedir? [yok] bu haftaki planin nedir? [yok] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 yani dediğin gibi. ama bu depresyondasın demek değildir direk ya. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 gavuristanda egitime gidince bisiyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Lütfen yatırım tavsiyesi degildir tarzı bir şey yazın yazılarınıza.Boşuna denemeyelim,senelerim çöpe gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8qGCAE1jte8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dasaaa said: hayattan beklentilerin nedir? [yok] bu haftaki planin nedir? [yok] lan hangimizde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 var abi milletin ya bazısı ile konuşuyorum adamın gözleri ışıl ışıl, onu yapıcam sonra böyle yapıcam x için çalışıyorum diye konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 sonra bi bakmisin kanser olmus resetlemis. gectim abi ben gelecek planlamayi. herseyin daha da random oldugu dunyada neyin plani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ama yine de bu koyvermislik dogru degil, kimseye de onermiyorum. ben yapabiliyorum cunku imkanim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 egom yok, hicbir sey umrumda degil. sinirlerimi kesip attim, abuk subuk haber gorunce fast scrollayip kapatiyorum. iyi bi haber gorunce hemen kotuyu acip notrluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 hacı kendi kendine konuşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 birinin okuyup okumamasi da pek onemli degil sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ayrıca abi sistem falan başlı başına amaçsız bir şey zaten ya. belirli milestonelar belirlenmiş senin yerine, onlara ulaşmak için saçma sapan uğraşıyorsun kendin belirlemediğin halde. para falan tamamen illüzyon baya baya da ona hiç girmeyim çıkamam içinden. @esh yok okunur elbet de, 3 4 mesaj arka arkaya gömünce dedim sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 çalıştığımız işten mutlu olmak lazım en çok vaktimizi bu alıyor o gazla bir şeyler bulunur belki dini tavsiye iman ve dini öğrenmeye yaşamaya vakit ayırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dindir yogadir falan saranlar genelde kendine amac yaratmaya calisanlar iste. is hayatinin monotonlugu insani umutsuzluga falan surukluyo ki boyle aptal saptal seylerle ugrasmaya basliyo insanlar. ferrrarisini satan bilge kitaptan sonra gidip ferrariye ortak olup sistemden kopmak yerine sistemde kademe atliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar