mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 bok gibiler ama dayanamadım birer tane açtım lvl gelsin diye bs ve necro geldi necroyu rerollladım başı geldi bu da böyle bi anım olarak kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 başını iyi günlerde kullan :p geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 iki chest arasında tek iyi item olmadığı için es geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ben 1 kutu açtım veno kurye ve bs immortal verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Lancer ne kastı be ahahahaha. Empire earlyde yarabilirdi aslında ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Empire throw ya base içine blink t4 de support peşinde koşmalar.... Özellikle Silent saçmaladı direk, sonra da psikolojik olarak toparlayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 arkadaş ne diye dive yaparsın ki al işte kuleleri aegisin de var ajwdawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 PL kadar lame bir hero yok su oyunda, saatli bomba, mid game i gecebilirse oyun gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 2. lame heroyu da seçti zaten antimage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ama nasil akiyor, SILENT SILENT ve GG geldi LGD den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 empire lgd den mac aldı lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 https://i.imgur.com/FVcVkHX.jpg https://twitter.com/goformatty/status/628287987491565568 bu sene ne güzel olmuş arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 drink vodka play dotka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Gelmis gecmis en kotu Magnus u oynadilar, bir tane adam gibi ulti gelmez mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 gevura vurur gibi vuruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Abi bu herifler kim asdhjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Abi ne güldüm lan notail'i tanıtıp gazı bastıktan sonra böyle ezilmek ahahsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ahaha aynen içim acıdı lan zulüm gibiydi izlemesi maçı, ne ezildiler be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bence 2-1 c9 alcak ama şu maçı izledikten sonra yenselerde umrumda olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 This is real life It's fantasy Empire was caught in a landslide No escape from LGD Silent open your eyes And please stop diving T3s im just a poor 5, i have no farm you see And it's easy dive, easy throw Littel farm, little gold Any way the winner throws Doesn't it really matter to merlini Waga, just killed a core Put a psi blade through his head, meld struck two now both are dead Waga, game had just begun but still I go and throw it anyway ASDAFASDFADFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Gladmir said: Gelmis gecmis en kotu Magnus u oynadilar, bir tane adam gibi ulti gelmez mi. Toplamda 3 defa ulti attı zaten. Adam gibiyi geçtim. Boşa atsa ona da fittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Aferin lan c9 a ilk kez değişik bişiler deniyorlar.Teoride süper combolara imza atabilirler ama bakalım uygulamada nasıl olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 production value Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 P R O D U C T I O N V A L U E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 çinliler baktı early game gidiyor, attılar bi elektromanyetik alan bombası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar