mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 OHA kaçıncıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 GokTuRK said: ya olm ready demeyi kaçırdım diye 23 saat ceza nedir abi ? cumartesi bugun ya. napcam şimdi bunun için ben? en son böyle bişi olunca ben oynamayı bırakmıştım asflkajsfklsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ya deli oldum ya ne blim 2. falandı. dün gece de bi arkadaş party de uyuya kaldı kaçırdı. party de başkasının yaptığı sayılıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 GokTuRK said: ya olm ready demeyi kaçırdım diye 23 saat ceza nedir abi ? cumartesi bugun ya. napcam şimdi bunun için ben? smurf hesap açacaksın benim smurfla main tıpatıp aynı mmrda şuan. birinden bayınca diğerine geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bayınca aynı mmr'daki başka bir hesaba geçmenin esprisini anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kami said: GokTuRK said: ya olm ready demeyi kaçırdım diye 23 saat ceza nedir abi ? cumartesi bugun ya. napcam şimdi bunun için ben? smurf hesap açacaksın benim smurfla main tıpatıp aynı mmrda şuan. birinden bayınca diğerine geçiyorum. ben de anlamadım bunu. vardır herhalde bi sebebi ama sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Benim mmr patladı ya :D Yeni hesap alıp ilk 10 maçı kazansak kaç puanla başlıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 sana bakar o tamamen =) yeni hesap açıp ranked oyuna girebilmen için level 14 olman gerekiyor, o da +150 unranked maç ediyor (level 13 de olabilir tam emin değilim, eski xp bonusları da yok artık) bu da bonus: http://www.merlinidota.com/positive-mindset-and-you-how-to-become-a-happier-player/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Yuh gerek yok o zaman 3k mmr var 50 oyun void alayım düzelteyim madem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 eh aklıma gelen 3 ana sebebi var - mute yediğinde ceza geçene kadar takılıyorsun. takımınla düzgün iletişim kuramadığın sürece oynamanın anlamı yok bu oyunun. veya lp ye düştüysen ve o an düzgün oyun atmak istiyorsan. - mainde lose streake girdiysen mmrını koruman için baya önemli psikolojik açıdan. bir çok pro playerda yapıyor bunu. önceki oyunun stresiyle daha kötü oynayacağın bir gerçek. mmrını önemsemediğin hesapta oynayıp kafa dağıtıyorsun bir nevi. - bu benim tecrübem ama hidden pool var kesin, bazen full kekolarla eşleştiriyor oyun seni ardı ardına, bu periyoda girdiysen başka hesapta oynamakta fayda var belli bir süreden sonra resetliyor sanırım. kanaatimce çok report yersen oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 mute cezası alan account bence hidden pool'da aynı sayıda ceza alanlarla eşleşiyor... benim 2 smurf accountum var: 1. 150 maç -ardm unranked oynadım 2. 150 maç -ardm oynadım, 10 maç sonunda 3600mmr 1. hiç mute cezası yemedi/başka ceza yemedi ve eu west'te çok keyifler maçlar yaptım. 2. sayısız mute cezası yedim çünkü %70 eu east'te maç yaptım, son 50 oyun west'te oynadım ve ilk accountta match ettiğim maç kaliteleri çok farklı oynadığınız saatlerle de çok alakalı, haftaiçi iyi maçlar çıkıyor pazar quitter/teenager maç ediyor vs. (normal account 2900-3000mmr sanırım, belirli bir hero oynamayı sevmiyorum. her dota'da sadece -ar veya -ardm oynarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ranked ar modu yok ki dota 2 de? Var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=413462284 http://www.youtube.com/watch?v=KvK8mdmkeuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Starladder 12'in finali oynanıyor şuan.1-1(2) ig-vg 3.maça geçtiler şimdi . http://www.twitch.tv/dotastarladder_en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 6.84 http://www.dota2.com/684/ aghanimi oyundan kaldırsalar da kurtursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 aşırı ekleme olmuş yahu, özellikle item'lar. İlk bakışta boots of travel upgrade'i op geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Rubick Lotus orbu olan bir heroya spell steal attığı zaman, spell steal yemesi gereken adam, rubick'in spell stealine, spell steal atmış olacağından ötürü, başka bir heroya atılmak üzere spell steale mi sahip olacak? Bu arada... Eğer lotus buffı olan bir heroya SB charge atınca, attığı hero da kendisine doğru chargelıyo :D Bi ek daha. Lich eğer lotus buffı olan bir heroya ult atarsa ya da WD cask atarsa lotus bufflı heroya HER sekişinde reflect ediyo. Çok gereksiz aghs upgradeleri var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 o daha çok düzeltme yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ne bicim update lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Fantastik aghanim önerileri oluyodu redditte 4chande falan, onlarin hepsini toplayip oyuna eklemisler sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 The scepter is consumed in the process. The scepter is consumed in the process. The scepter is consumed in the process. The scepter is consumed in the process. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Aceace said: Rubick Lotus orbu olan bir heroya spell steal attığı zaman, spell steal yemesi gereken adam, rubick'in spell stealine, spell steal atmış olacağından ötürü, başka bir heroya atılmak üzere spell steale mi sahip olacak? Bu arada... Eğer lotus buffı olan bir heroya SB charge atınca, attığı hero da kendisine doğru chargelıyo :D Bi ek daha. Lich eğer lotus buffı olan bir heroya ult atarsa ya da WD cask atarsa lotus bufflı heroya HER sekişinde reflect ediyo. Çok gereksiz aghs upgradeleri var ya... denesene merak ettim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ghost Scepter Cost reduced from 1600 to 1500 All attribute bonus decreased from 7 to 5 oha ya veriyim 100 goldu 2şer statımı ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 şu herifin aghanim ve tuskar sevdasını anlamıyorum, neden yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar