Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yok öyle bi mmr aralığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 düzgün mmr barışık olduğun mmr'dır, ben bu mmr'ı hak etmiyorum diye mmr'ınla savaşırsan hiç bir mmr'da düzgün oyun oynayamazsın. Bu bir algı meselesi. bu arada geçen neqroman rq atmış maçta, izleyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ulan eskiden ne heycanlıydı maçlar ya http://www.youtube.com/watch?v=rU-b4paOdMo dendi rubick oynuyo, lightofheaven efsane blackhole lar atıyo, xboct noob falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 eldar said: düzgün mmr barışık olduğun mmr'dır, ben bu mmr'ı hak etmiyorum diye mmr'ınla savaşırsan hiç bir mmr'da düzgün oyun oynayamazsın. Bu bir algı meselesi. bu arada geçen neqroman rq atmış maçta, izleyen oldu mu? Dün akşam'da vega'yı 2-0 yendikten sonra maçtan dc olmadan Sqreen'e küfür ediyodu türkçe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 VAC hala script ve hileleri engelleyemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 3k saat oynamışımdır nerdeyse hiç öyle bişey görmedim/duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 insta hex falan ruslar çok kullanıyor. yani çok aşırı bir şey olmadıktan sonra oyun içinde farketmen imkansız bunları zaten mutlaka denk gelmiştir oyunda dota2 için vac aktif mi zaten emin bile değilim lol şu sıralar şu aptal poor network sacmalıgını kullanarak oyunları nonstat hala getiriyorlar bi şejkilde. bi kere başıma geldi. adamlara servarları düzeltin çok sapıtıyo dedik herifler yeni bi bug kapısı açtı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sorun görememekten zaten. auto blink gibi scriptler var. auto cast vs. senin algın, tepkin, sonucun 1 saniye sürerken scriptle 1 ms de yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 vay ibneler http://www.dotabuff.com/matches/1324536222 hala şöyle maçlar geliyo bana ya arkadasla giriyorum 3.6k ratı var parti benim parti de 3.2k filan iğrenç maçlar solo kasmaya devam ediyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 void efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 40. dkta poor network dedi yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 deli gibi delay lag var bende ya, ping 10 12ms ama testte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bende de var hiç olmazdı önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 twitch noldu ya bilen var mı canlı yayın yok hiç siteyi falan mı hacklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 http://www.liquiddota.com/stream/dotastarladder_en C9 vs. SFZ 127. dakika. Rekor kırdılar. Fata'nın yorumu: "fuck dis game" Karşılıklı olarak karar alıp çiş molası verdiler. Distrupterda BoT, Aghs, dagger, Hex, MoM, Rapira var :D C9 Mass refresh dagonla oynuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 EE ile Fata valve'ye giydiriyolar. Bu arada 3 saat 40 dakkanın sonunda super creepler durdurulmayacak kadar güçleniyomuş. C9 onu bekliyor asdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ahahahahah yaaa uzadıkca uzuyo asduhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Abi fata twitterdan mesaj atıyo :D:D:Dhufıahohdsıfuhaoıudsfh ES 2.6k critliyo. 3 saate gidiyoruz. UHSHADOUIHADHUASHDUOHASUIDHUOIASHDAHSOUDHAISHDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 inş bitmez hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 3 saat..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 harita parçalanıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 olm noldu lan garip garip alevler ışıklar falan çıkıyo mapten, bide c9 niye mega creep yapmıyo lan mal mı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 3 45'ten sonra mega yapınca creepler scale olamaz oluyomuş. Oyunun 3.45'e gitme ihtimaline karşı mega yapmıyolarmış. Evet bunu deneyen işsizler varmış. Bu arada şu anki creepler ile megalar arasında pek bi fark kalmadı :D Ayrıca megayı geçtim hiç teamfight alamaz oldular. Baksana killere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 3:45 ten sorna normal creepler megadan daha güçlü oluyomuş galiba, e o zaman da radiant deflemez baraklarını creeplere kırdırtır nolcak ki, fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bitecek gibi durmuyor lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar