aheahfhae çok iyiymiş :D
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Dota 2
yeni başladım oyuna. şu kahraman seçiminde terk eden kişinin yerine, oyuna botun bile dahil olmaması ve eksik başlama muhabbetine anlam veremedim :/
Kahraman demiş.
Kazara şampiyon deseydin keşke :( çok eğlence çıkardı.
Kazara şampiyon deseydin keşke :( çok eğlence çıkardı.
en azından lol oynamıyo bence buna da şükür
http://forum.paticik.com/read.php?2,3118226
istiyosan burdan bildir
pati bakıyo ea bug fixlerine belki ordan tanıdıkları filan vardır
istiyosan burdan bildir
pati bakıyo ea bug fixlerine belki ordan tanıdıkları filan vardır
yine low prioya düştüm. yemin ediyorum haftada 1 böyle. artık kasmıcam ama. saldım main hesabı, smurftan devam edeceğim oynamaya. main hesabım lanetlenmiş belli, her hafta kim uğraşacak onunla.
mmr sistemi geldiğinden beri 200 mmrdan fazla kazamayanlar matchmaking ile ilgili konuşmasın nolur ya :d
yine low prioya düştüm. yemin ediyorum haftada 1 böyle. artık kasmıcam ama. saldım main hesabı, smurftan devam edeceğim oynamaya. main hesabım lanetlenmiş belli, her hafta kim uğraşacak onunla.
çok abartıyorsun olmaz öyle şey :d
reddite biri 16 low pri gameden çıktıktan sonra ilk ranked oyununun arkasından tekrar 16lowpri yemiş. üstelik herif oyunu taşımış
sanırım bi kere low pri düştükten sonra tekrar düşme ihtimalin artıyor böyle bir şeyler olabilir
lanet dediğin şey hidden pool oluyor işte. tam oalrak hidden pool ney klimse bilmiyor bence developerlar da bilmiyor inatla açıklamıyorlar
geçen rüyamda twitche bakıyorum. "BRAND NEW DOTA ZWEI PLAYER" ı görünce aha sing diyip giriyorum. onun yerine rus vityushka çıkıyo. bu da böyle bi kabus işte
çok abartıyorsun olmaz öyle şey :d
reddite biri 16 low pri gameden çıktıktan sonra ilk ranked oyununun arkasından tekrar 16lowpri yemiş. üstelik herif oyunu taşımış
sanırım bi kere low pri düştükten sonra tekrar düşme ihtimalin artıyor böyle bir şeyler olabilir
lanet dediğin şey hidden pool oluyor işte. tam oalrak hidden pool ney klimse bilmiyor bence developerlar da bilmiyor inatla açıklamıyorlar
öyle abi zaten. senelerce ne mute yedim ne low prioya düştüm, şu son 2-3 aydır her hafta lowa atmaya başladı. hesabı deldirmişiz bi kere.
en son dev forumunda developerin mesajını okumuştum, oyun sonunda 1-5 star derecelendirme yapmanı istiyorlar ya, her oyuncu kendi star seviyesine göre eşleşiyormuş filan. sürekli 1 star alan biriysen genelde 1 star alanlarla aynı takıma düşüyormuşsun tarzında. var hidden pool kesin.
o star muhabbbeti gerçekmiş mi ? haaha volvo için çok kompleks değil mi ya
onu geçtim zaten 1yıldızdan fazla veren mi var hahahahh
yapıcaklarını işe sokayım
onu geçtim zaten 1yıldızdan fazla veren mi var hahahahh
yapıcaklarını işe sokayım
yeni başladım oyuna. şu kahraman seçiminde terk eden kişinin yerine, oyuna botun bile dahil olmaması ve eksik başlama muhabbetine anlam veremedim :/
Bot oynarsa adamlar botdan beslenir bu da karşı takıma yardım etmek demek oluyor.
Bot yokken ve bir kişi eksikken daha fazla farm alırsın. Daha fazla xp alırsın. Yani oyuncu yerine botun oynamaması iyidir. Öğrendikçe, oynadıkça denk gelirsin buna.. 3vs5 oyun bile kazanabilirsin.
sistem çalışıyo mu çalışmıyo mu karar verelim beyler
en son dev forumunda developerin mesajını okumuştum, oyun sonunda 1-5 star derecelendirme yapmanı istiyorlar ya, her oyuncu kendi star seviyesine göre eşleşiyormuş filan. sürekli 1 star alan biriysen genelde 1 star alanlarla aynı takıma düşüyormuşsun tarzında. var hidden pool kesin.
link?
http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2omvmn/psa_matchmaking_hidden_pool_this_is_very_urgent/
Öne çıkan mesajlar