Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tl;dr = Melee hero stout, range 2 RoP. Başlangıç armorun rezilse stout yerine 2 RoP alman daha kârlı tabi range için bu. Yüksek armor başlayan herolar için de genel olarak 2 RoP, PMS'den daha iyi.

Ama 2 RoP'den item gelişimi olarak yararlanamayacak (basilus veya tranq bot kasmayacak) bir hero ile 2 RoP almak ne derece mantıklı bilmiyorum. 1 RoP üstüne stat almak daha mantıklı bence.

Çok gereksiz ince hesaplamalar gibi geldi bir de bana bu... Aradaki fark öyle abartılacak bir şey değil çoğu hero için.
Mesaj tarihi:
oracle'ı az görüyorum oyunda, genel olarak mı öyle bilmiyorum ama captains mode'a eklenip maçlarda alınınca patlayacak diye düşünüyorum. Aynı ember gibi.
Mesaj tarihi:
auto attack on off geçisi sağlayabiliyormuşsun cfg ile yeni ögrendim
bazen, bazı heroları oynarken falan lazım oluyordu

bind "F5" "dota_player_units_auto_attack 1"
bind "F6" "dota_player_units_auto_attack 0"

şöyle bir şey yazdım cfg dosyasına
f5 auto attack on
f6 off

on/off olayını sadece 1 tusa nasıl atıcam onu bilemedim ama
2 tuş işgal etmektense
Mesaj tarihi:
al keke

alias "attackauto_toggle" "attacka_on"
alias "attacka_on" "dota_player_units_auto_attack 1; alias attackauto_toggle attacka_off;dota_center_message 0.25 AutoAttack_On"
alias "attacka_off" "dota_player_units_auto_attack 0; alias attackauto_toggle attacka_on;dota_center_message 0.25 AutoAttack_Off"
bind "x" "attackauto_toggle"
Mesaj tarihi:
birileri moba lara taktı zaten :P. Sevindim böyle şeylerin bu kadar ortalara çıkmasına. Adam etsinler oyunlarını. Valve acımaz diye düşünüyorum. Hack işine tahammülü yok adamların.
Mesaj tarihi:
leave atana ceza gecikmeli geliyor biraz. Tam emin değilim ama 15 dakika yada 1 maç sonra mı neydi. Tabi bir kaç taneye ceza olmadığınıda biliyorum (ben bir tanesinde 6-7 dakika afk kalmıştım. Ceza felan almadım. Tabi benim leave oranım çok düşük)
  • Yeni Oluştur...