tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 tldr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 tl;dr = Melee hero stout, range 2 RoP. Başlangıç armorun rezilse stout yerine 2 RoP alman daha kârlı tabi range için bu. Yüksek armor başlayan herolar için de genel olarak 2 RoP, PMS'den daha iyi. Ama 2 RoP'den item gelişimi olarak yararlanamayacak (basilus veya tranq bot kasmayacak) bir hero ile 2 RoP almak ne derece mantıklı bilmiyorum. 1 RoP üstüne stat almak daha mantıklı bence. Çok gereksiz ince hesaplamalar gibi geldi bir de bana bu... Aradaki fark öyle abartılacak bir şey değil çoğu hero için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 KONTRAKT YAPTIK http://i.imgur.com/PS8aW2J.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4ImRjgJrj3E hahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://i.imgur.com/4ylOVS6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 oracle'ı az görüyorum oyunda, genel olarak mı öyle bilmiyorum ama captains mode'a eklenip maçlarda alınınca patlayacak diye düşünüyorum. Aynı ember gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 cumadan beri girdiğim neredeyse tüm oyunlarda ki 20'ye yakın oyun attım oracle vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ranked mı normal mi, hangi mmr'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 noob'um hacı ben normal atıyoz biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 pls http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2n92qs/raising_awareness_about_dota_2_hacks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 auto attack on off geçisi sağlayabiliyormuşsun cfg ile yeni ögrendim bazen, bazı heroları oynarken falan lazım oluyordu bind "F5" "dota_player_units_auto_attack 1" bind "F6" "dota_player_units_auto_attack 0" şöyle bir şey yazdım cfg dosyasına f5 auto attack on f6 off on/off olayını sadece 1 tusa nasıl atıcam onu bilemedim ama 2 tuş işgal etmektense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 al keke alias "attackauto_toggle" "attacka_on" alias "attacka_on" "dota_player_units_auto_attack 1; alias attackauto_toggle attacka_off;dota_center_message 0.25 AutoAttack_On" alias "attacka_off" "dota_player_units_auto_attack 0; alias attackauto_toggle attacka_on;dota_center_message 0.25 AutoAttack_Off" bind "x" "attackauto_toggle" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 auto attack nerede lazım oluyor? neye auto attack ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 move commandden sonra en yakın unite auto attack yapsın mı yapmasın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 auto attack kapalıyken follow atmıyor tek yararı o olur en fazla tinynin götünden ayrılmak istemeyen techies falansan veya centaur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 auto attack on kullanıyorum ben arada off lazım oluyor misal lone druid ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yada lanede afk olurken hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 knoxville said: pls http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2n92qs/raising_awareness_about_dota_2_hacks/ http://i.imgur.com/BcAfnux.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 o hilelerin arasında techin mayınlarını görme de vardı ama fixlendi mi bilmiyorum buarad ty wanted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bu hileler ne ayak olmuş, gang atamıyorum artık. Dota 1 deki maphack olayına döndü, oynanmıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 birileri moba lara taktı zaten :P. Sevindim böyle şeylerin bu kadar ortalara çıkmasına. Adam etsinler oyunlarını. Valve acımaz diye düşünüyorum. Hack işine tahammülü yok adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 gang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ulan oyunu kabul etmeyi unutuyorum diye 356253263 dk ceza veriyo iken herif leave atıyo, bi sonraki oyun yine benle aynı teame dusuyor mk hani leave atana ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 leave atana ceza gecikmeli geliyor biraz. Tam emin değilim ama 15 dakika yada 1 maç sonra mı neydi. Tabi bir kaç taneye ceza olmadığınıda biliyorum (ben bir tanesinde 6-7 dakika afk kalmıştım. Ceza felan almadım. Tabi benim leave oranım çok düşük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ben de basladim Dota'ya uzunca bir aradan sonra. Ekleyin, Steam ID : sharky ya da eerkunt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar