Caemaisa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 steamdeki son paramla kutu açtım 16 dolarlık courier cıktı adasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 hangi courdan çıktı? jahrenin yayını bu http://www.twitch.tv/baze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Unusual Kupu the Metamorpher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Alliance :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Abi epeydir dota bakmıyordum şu maçı izledim midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 gayet eğlenceli maçtı beğenmeyen gitsin pub atsın random fightlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Admiralbulldog taşıyo takımı resmen, yatsınlar kalksınlar bulldogun daşaklarını yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Witch doctor ulti si force staff la bozuluyor mu? Gecende denedim lagden anlamadim tam ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 force staff channel bozmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yok bozulmuyor diye hatırlıyorum forcestaff öyle şeyleri bozmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Abi admiralbulldog resmen rat doto'nun kitabını yazmış valla helal olsun. Eternal envy de çocuk gibi ağlıyor adamalr tokalaşmaya geliyor kafasını bile çevirmiyor allahın nerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 channeling olan hiçbişeyi bozmaz, tp scroll, bane's ult vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bulldog un yemediği nerf kalmadı ama herif hala pislik hala pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Güzel taktik bu rat. Alliance'a karşı oynayan takımlar biraz akıllı olsunlar da yemesinler her seferinde bu taktiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 http://www.gfycat.com/UniformFlusteredAcornweevil :ee sama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ahahah triplere bak ya. Loda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 <3 http://i.imgur.com/dfbFcXv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 http://gallery.cdn.readmore.de/0/449/21865/663_1.jpg mulgır gidip stalklasana şu hatunu :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ya hatırlatıp durmayın kız arkadasım almanyada diye gidemedim tam 1inde dönüyo ayın kendimi kesçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 izin alamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 off fnaticte ne dramlar dönmüş şu valve'ın blog postu başında fnatic'in durumu anlatması var devamında mailler ve durum analizleri http://blog.dota2.com/2014/06/6608/ bu da era'nın bu duruma yanıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 fnatic haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Dünyada hangi takım bazlı oyunda zorunlu kadro var? Çok saçma bir uygulama. Neymiş, biz davetiyeyi gönderdiğimiz kişilerin turnuvaya katılmasını onaylıyoruz. Ne kadar kendine dikkat edersen et her zaman ihtimal var. Valve yedek oyunculara izin vermeli bundan sonra ki seneye. Böylece saçma dram olayları yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ti1 de tüm takımların standin i vardı hatırladığım kadarıyla yeto volvo kendi sistemini unutmuştur her şeyi random yaptıkları için lşsdjgfslşdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Demin takıma bir dangalak geldi takımın supporta ihtiyacı varken gitti tinker pickledi 20 dakika hiçbişey yapmadı farmdan başka tabi karşıda da furion+wisp olunca yemediğimiz gank kalmadı oyun bitti skor tablosunda bu adamın mmr'ı kaçtı dersiniz 5700! bu mmr seviyesinde böyle adamlarla oynayacaksam ben niye puan yükseltiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar