mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 amına koyıyım böyle işin ya adam chen aldı 25 dk ormandan çıkmadı agh kasıcam diye kastı gitti 3 tane golem aldı YA GERİZEKALI MISIN ZATEN ELİMİZE VERİYOLAR MORON Bİ TAKIMIMIZ VAR gidip bi de agh kastı golem aldı ayrıca AP'ta sırayla seçme gelmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 lel ben patchı bile yapmadım twitchten singsing notail falan izliyorum patch günü oyuna mı girilir anasının kredi kartını calıp arcana alan ergenler bugün için bekliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 şu an oyun tam bir retardfest mape bakıp noldu yav :D:D diyenler broodmother çok vuruyo diyenler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 techies geleli ne kadar oldu? her 2 oyunda 1 techies var mi? etkisi gectiyse girip bi oyniyim bu haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://www.dotabuff.com/heroes/techies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 popularity dusuyomus iyi. haftasonu ilk firsatta gireyim de, 2-3 ay falan ara verdim heralde kanser edeyim milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Marty said: techies geleli ne kadar oldu? her 2 oyunda 1 techies var mi? etkisi gectiyse girip bi oyniyim bu haftasonu kaptan draft denen bişey var hacı ayrıca çok abarttınız bu techies işini. burda ne ağlayanlar vardı ay techies gelcek nası oynucaz falan diye. ap giriyorum günlerdir bir oyunda falan aldıklarını gördüm. üstelik techiez alıp yenilen de çok yenen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 girip ben techies alicam zaten. kimse basmiycak mayinlara, mayin koycam diye 3 lvl geri kalicam. takimdakilerle kufurlesicez. ooh keyif kaptanla maptanla da ugrasamam o neymis. AP hizli basan alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ap artık değişti bi önceki sayfaya bak ben de bilmiom nası bişi olmuş tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Techs cok ezik kalmış, eski dota'daki em modu gibi şu anda para akışı ve lvl akışı. Techs'in tehlikeli olduğu zaman baya azalmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 techies almıyo kimse artık. nerf de geldi ona küçük bufflar da yaptılar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 techies milletin ward falan almadığı taş devri dotasında oyunu domine edebilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 oyunu kırmışlar diye duydum? var mı bu yeni update şahhane diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 öldürünce aldığın gold, xp nin değişmesi doğru yönde bi adım bence. kırmışlarsa da kıssınlar azcık. bakıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 oyunun şu an noolduğu belli diil gibi. damage typeların kaldırılması, icefrog'un alternatiflerini bitiriyor direk. damage type: physical/pure/magical pierces immunity: yes/no şeklinde yaparsan işi, pudge'ın hook'u gibi bkb açıkken çeker ama damage vermez şekli interactionları yok ediyorsun direk. örneğin sniper'ın headshot'ı bkb açıkken +damage da veremiyor artık. hani şimdi bi şekil uydurdun diyelim, ileride yeni bir hero getirirken bu tarz interaction'lar konulamicak. ya damage verecek ve interaction'a girecek ya da ikisini de yapmayacak bir skill. ha pudge hook'unda yine sorun yok gibi, damage'ını biraz arttırıp damage type magical'a çevrilerek ve pierces immunity: yes denerek düzeltilebilir, ama physical damage'lı skill'lerde yapacak hiç bişey yok. yani sniper headshotla damage vuramaz bkb'liye, sistem buysa düzeltmenin yolu da yok. bunu düzeltmenin yolu skill özelliklerini en azından üçe ayırmak: damage type, damage pierces immunity, effect pierces immunity gold/xp kısmı zaten deli gibi kırık şu anda, ona da şurdan bakın zaten: http://www.joindota.com/en/news/21741-why-the-6-82-kill-bounty-changes-are-bad yeni rune konusunda da pek emin değilim hala bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Kırmışlar abi işte. üstüne 4-5 kere daha revize gelir bu update ile ilgili anca rayına oturur sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Son güncellemeden sonra connecting to the Dota 2 network hatası alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ya oynayın işte fazla kafa yormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 hp removal gibi güzel bir şeyin kaldırırması var bi de urn coldsnap triggerlıyor, blink engelliyo 900 rangeden hp mana pot iptal edebiliyorsun venge ile pudge bkbye dmg verdiğini duymuştum. fakat snipi görmeiştim snip bkbye dmg vermiyorsa 3 maptır güçlendirmeye calıstığı snip öldurmuş icefrog ggnormk dün yazdım işte 8k net worthlu 5/0 invo action sırasında ölup io ya 2kya yakın gold verdi özellikle bloodrework o kadar bozuk ki bozuk yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 urn işini falan hani çözersin tick damage'ı 12'nin altına düşürerek, ne bilim venge'in wave'ini de yarım saniyede verecek şekilde yine tick damage'ı düşürerek halledersin de. gereksiz yani bi sürü şeyde elini bağlıyo interaction konusunda oyunun. yine dediğim gibi effect için aynı pierce muhabbeti olmaması özellikle sıçıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 urn coldsnap ve napalm zımbırtılarını fixlediler onlar mesele değil gold/xp baya salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 goldxp olayını da 6.80 ile mahveden yine icefrog :/ gelen xp/goldları buffladı bu kadar oyun çok kısalıp snowball a dönunce snowball engellemek için daha çok gold/xp veriyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Gd0enGm18HU blood acayip bozuk ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 allahım adam susmak bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 o kadar gıcık ki adam patch'i ben de eleştiricem eleştiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar