Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 iG çok temiz oynadı. Gange gelen 4 kişiyi paket yapıp yollayan Disruptor'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Bugün maçlar tam istediğim gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ee-sama ^:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 2 gundur combatlarda lag spike olmaya basladi ya.. grafikleri sonuna kadar dusurunce duzeliyo sadece var mi cozumu bu isin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 TI oyunları başka bir seviye resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Şu oyunu oynamasa da genel olarak rekabete dayalı bilgisayar oyunlarına merkalı olanların izlemesi gereken bir turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Dota'nın kart oyunu geliyormuş. Bu arada Day9 hiç gitmemiş TI sunuculuğuna ya, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 https://i.ytimg.com/vi/FJTMMWZDQCE/maxresdefault.jpg wallahi biz dostu özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Asteroth said: Dota'nın kart oyunu geliyormuş. Bu arada Day9 hiç gitmemiş TI sunuculuğuna ya, üzüldüm. cok iyi gitmis abi, kim gelsin kilicdaroglu mu =< gerci bulldogu kacak sokmaya calisip beceremediler, o da ayri bi sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Eg yi patates etmisler, gerci iyi olmus. Vp kazansa su turnuvayi nasil sevinicem ya, çinlilere ayri bir uyuzlugum var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Arada bakıyorum maclara eskisi gibi big plays yoka yakın o acıdan biraz sıkıcı oluyo herkez safe game arada roamerlar iş yaparsa avantaj kazanıolar. Söle rakibi domine eden bi oyuncu görmedim offlanerlar hariç, paparazziden umutluydum elennmişler :( Vp og veya tl alır gibi çinlilere yedirmezler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 EG haketti paketlenmeyi. Ne şiş yansın ne kebap diye, her draftta maçın durumuna göre pozisyon değiştirebilecek hero seçeyim dersen, stand-in Resolution deler geçer Sven'le. Day9 olmamış, çünkü "Let's learn to play Dota" değil bu, boru gibi TI. Yeni başlayanlar için basitleştireyim, herkes için anlaşılır, yüzeysel yorumlarla ilerleyelim diyor ama TI'da öyle bir sinerji yok. Panelistler mal mal bakıyor Day9 yorum yaptıktan sonra "E evet abi?" Der gibi. Karakter" dedi de bir yerde "hero"ya, ppd direkt ayar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 https://i.imgur.com/NdIIpOk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 OG maçı akıyor he, aksiyon dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 TI'ya yakisir maclar oluyor, damn chinks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Ne biçim pick yapıyolar arkadaş ya. O leshrac'a bristle'a nasıl cevap vericen bu herolarla cıks cıks. Gerçi ana ve n0tail amele sümüğü gibi oynamasa alabilirlerdi de. DEM RPS THO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 vp-liquid maçı baya efsane gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 delirdim ben evde ne maç döndü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 son dakika efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Bugün harika maçlar oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 ne dandik maçtı ya saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 daha maç var mı izleyeyim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 best of 3 işte ilk maçtı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 öleymiş açtım bakıom şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 VP-Liquid maçı accccaayip kötü bir maçtı abi.. Dakika 60'tan sonra resmen iğrenç bir hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar