Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alliance had the odds stacked against them in the Grand Finals, with a heavily biased home crowd and also the possibility that LGD Gaming could hear the casters due to the player booths not being soundproof.

aynen öyle
ipnelik işte ya
çinli bunlar
hep hun atalarımıza da böyle yapmışlardı
Mesaj tarihi:
attack modifierlar yine can sıkıyor ya, şimdi eski dota gibi değil mesela deso + mael kullanılıyor aynı şekilde vs, hero skilleriyle stacklenmiyor ama hiç biri değil mi lifesteal dışında?

aydınlatın beni.
Mesaj tarihi:
http://dota2.gamepedia.com/Attack_modifier

http://dota2.gamepedia.com/Unique_Attack_Modifier

6.86

Silencer icon.png Silencer: Glaives of Wisdom icon.png Glaives of Wisdom is no longer a Unique Attack Modifier
Orb of Venom icon.png Orb of Venom is no longer a Unique Attack Modifier
6.85

Enchantress icon.png Enchantress: Impetus icon.png Impetus is no longer a Unique Attack Modifier
6.84

Broodmother icon.png Broodmother: Incapacitating Bite icon.png Incapacitating Bite is no longer a Unique Attack Modifier
6.83

Diffusal Blade icon.png Diffusal Blade is no longer a Unique Attack Modifier
6.82

Clinkz icon.png Clinkz: Searing Arrows icon.png Searing Arrows is no longer a Unique Attack Modifier
6.81

Huskar icon.png Huskar: Burning Spear icon.png Burning Spear is no longer a Unique Attack Modifier
Ursa icon.png Ursa: Fury Swipes icon.png Fury Swipes is no longer a Unique Attack Modifier

Az dayan 6.89'a ünik atak modifier kalmayacak zaten :D
Mesaj tarihi:
şu pudge'a gelen aghanim upgrade çok kötü oldu ya, her oyun var. oynamayı bilenler de hep karşımızdayken denk geliyo, bizden biri alınca midde feed festivali veriyo.

4 saniye hook kadar da salak bişey daha yok.
Mesaj tarihi:
Pordakal said:

şu pudge'a gelen aghanim upgrade çok kötü oldu ya, her oyun var. oynamayı bilenler de hep karşımızdayken denk geliyo, bizden biri alınca midde feed festivali veriyo.

huk atamayana atana kadar huk hakkı tanımak resmen saçmalık. Çünkü atmayı bilen adam 4 saniye cdli huk ile oyunu bozuyor.
Mesaj tarihi:
Riverwind said:

Lectre said:

nays.

bugün çok iyiyim ya jakiro ve tuskla harikalar yarattım 50 level olsunda trophy ranked oynayalım bakalım nasılmış, şuan 38 flm.

o ne ki ?

normal level ve trophy level var, ranked trophy level 50 istiyor, detayını bilmiyorum önemsemiyorumda 44 oldum asd
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Pordakal said:

huk atamayana atana kadar huk hakkı tanımak resmen saçmalık. Çünkü atmayı bilen adam 4 saniye cdli huk ile oyunu bozuyor.

holyhexorun oyunlarını izlemek isterdim şu hook bide ather lens alınmıs pudge ile.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

50 lvl ne ya
kasılmaz o

yok bu trophy level tek winde %50den fazla geliyor öyle düşün, benim 47 oldu mesela, profiline girince oyunda orada trophiese tıkla, üstüne gel gösteriyor, ben yeni başladım dota2ye artık ranked oynamak içinde 50 tlevel gerekiyormuş, 3 kaldı işte 4-5 oyunda başlarım rankeda.
Mesaj tarihi:
4sec hook harbi çok saçma, %100 nerf yiyecek. her oyunda da pudge var artık, baydı yine. hooku atıp ultiyi çakıyorsun, ulti bittiğinde bir hook daha sallıyorsun. bu ne abi, aghs linadan beter oldu hero. az buz da pure damage vurmuyor o hook.
Mesaj tarihi:
pudgeı nerflemezlerse oyun biter komple, cidden biter yani bu ne saçmalık ya.

nefret ettim 1 oyunda, adam salağın önde gideni karşımdaydı lanede 1 tane hooku yok adam gibi e mid game 4 snde bir ata ata alıyor yani şansa böyle salaklık olmaz.
  • Yeni Oluştur...