mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Alliance had the odds stacked against them in the Grand Finals, with a heavily biased home crowd and also the possibility that LGD Gaming could hear the casters due to the player booths not being soundproof. aynen öyle ipnelik işte ya çinli bunlar hep hun atalarımıza da böyle yapmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 bu pathfinding hala düzelmedi mi ya her seferinde düzelticez diyip daha beter yapıyorlar yeni mapte atack verirken hero arkaya falan kacıyo pathfindin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 attack modifierlar yine can sıkıyor ya, şimdi eski dota gibi değil mesela deso + mael kullanılıyor aynı şekilde vs, hero skilleriyle stacklenmiyor ama hiç biri değil mi lifesteal dışında? aydınlatın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 http://dota2.gamepedia.com/Attack_modifier http://dota2.gamepedia.com/Unique_Attack_Modifier 6.86 Silencer icon.png Silencer: Glaives of Wisdom icon.png Glaives of Wisdom is no longer a Unique Attack Modifier Orb of Venom icon.png Orb of Venom is no longer a Unique Attack Modifier 6.85 Enchantress icon.png Enchantress: Impetus icon.png Impetus is no longer a Unique Attack Modifier 6.84 Broodmother icon.png Broodmother: Incapacitating Bite icon.png Incapacitating Bite is no longer a Unique Attack Modifier 6.83 Diffusal Blade icon.png Diffusal Blade is no longer a Unique Attack Modifier 6.82 Clinkz icon.png Clinkz: Searing Arrows icon.png Searing Arrows is no longer a Unique Attack Modifier 6.81 Huskar icon.png Huskar: Burning Spear icon.png Burning Spear is no longer a Unique Attack Modifier Ursa icon.png Ursa: Fury Swipes icon.png Fury Swipes is no longer a Unique Attack Modifier Az dayan 6.89'a ünik atak modifier kalmayacak zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 nays. bugün çok iyiyim ya jakiro ve tuskla harikalar yarattım 50 level olsunda trophy ranked oynayalım bakalım nasılmış, şuan 38 flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 şu pudge'a gelen aghanim upgrade çok kötü oldu ya, her oyun var. oynamayı bilenler de hep karşımızdayken denk geliyo, bizden biri alınca midde feed festivali veriyo. 4 saniye hook kadar da salak bişey daha yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 2 yıldır oynamıyorum da o riki ne lan napmışlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Lectre said: nays. bugün çok iyiyim ya jakiro ve tuskla harikalar yarattım 50 level olsunda trophy ranked oynayalım bakalım nasılmış, şuan 38 flm. o ne ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Pordakal said: şu pudge'a gelen aghanim upgrade çok kötü oldu ya, her oyun var. oynamayı bilenler de hep karşımızdayken denk geliyo, bizden biri alınca midde feed festivali veriyo. 4 saniye hook kadar da salak bişey daha yok. huk atamayana atana kadar huk hakkı tanımak resmen saçmalık. Çünkü atmayı bilen adam 4 saniye cdli huk ile oyunu bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Riverwind said: Lectre said: nays. bugün çok iyiyim ya jakiro ve tuskla harikalar yarattım 50 level olsunda trophy ranked oynayalım bakalım nasılmış, şuan 38 flm. o ne ki ? normal level ve trophy level var, ranked trophy level 50 istiyor, detayını bilmiyorum önemsemiyorumda 44 oldum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 50 lvl ne ya kasılmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Aceace said: Pordakal said: şu pudge'a gelen aghanim upgrade çok kötü oldu ya, her oyun var. oynamayı bilenler de hep karşımızdayken denk geliyo, bizden biri alınca midde feed festivali veriyo. 4 saniye hook kadar da salak bişey daha yok. huk atamayana atana kadar huk hakkı tanımak resmen saçmalık. Çünkü atmayı bilen adam 4 saniye cdli huk ile oyunu bozuyor. holyhexorun oyunlarını izlemek isterdim şu hook bide ather lens alınmıs pudge ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 niye kimse stream yapmıyo artık, dota ölmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Flassh said: 50 lvl ne ya kasılmaz o yok bu trophy level tek winde %50den fazla geliyor öyle düşün, benim 47 oldu mesela, profiline girince oyunda orada trophiese tıkla, üstüne gel gösteriyor, ben yeni başladım dota2ye artık ranked oynamak içinde 50 tlevel gerekiyormuş, 3 kaldı işte 4-5 oyunda başlarım rankeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=0Mg0z8UttAk mirana 6 dakikada level 6 ancient farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 pudge saçmalığı, aşırı ötesi, bide kotl combosu çıktı şimdi, off mal valve ya, napıcağını şaşırdı. http://www.youtube.com/watch?v=i9JrJ17OLxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 puck şiir gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 güzel cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 4sec hook harbi çok saçma, %100 nerf yiyecek. her oyunda da pudge var artık, baydı yine. hooku atıp ultiyi çakıyorsun, ulti bittiğinde bir hook daha sallıyorsun. bu ne abi, aghs linadan beter oldu hero. az buz da pure damage vurmuyor o hook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 source2 de animasyonunu da bozmuslar zaten kaçtım sanıyorsun hook yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 şu range itemide saçma, bugün biri enchantres oynarken pt agh range itemi 2x moon shard farmladı 300+ bonus damage ile saydırıyodu geriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 dota ölmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 pudgeı nerflemezlerse oyun biter komple, cidden biter yani bu ne saçmalık ya. nefret ettim 1 oyunda, adam salağın önde gideni karşımdaydı lanede 1 tane hooku yok adam gibi e mid game 4 snde bir ata ata alıyor yani şansa böyle salaklık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 o değilde paticik kanalı vardı ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bilmem ben arada giriyorum kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar