pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Selam :) Bi süredir sol göğsümde ilginç bir ağrı ortaya çıkıyor. Çok sigara içince veya vücudu zorlayan işler yapınca ortaya çıkıp bazen aşırı derecede artıyor. Burun tıkanıklığı var sürekli. Pek sallamıyordum bu ağrıyı ama işkillendim biraz. Doktora gidicem herhalde ama var mı böyle bişey yaşamış olan? Tşkler :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Temiz havada yürüyüş/koşu ama düzenli, geçmişçolsun.
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Ben duzenli olarak yasiyorum :D
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kardiyoloji'ye bir git abi, her ağrı kalp krizi riskine işaret değil. Ağır bir iş yaptıysan zorlanmışsındır muhtemelen, sigarayı da bırak. Ritm bozukluğu varsa da test falan yaparlar zaten, geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Olm ponti hık diye gidiverirsin kızın üstünde bak allah muhafaza, git yürüyüş yap temiz havada demedi deme
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ne yazsak boş. git bi film, ekg falan çektir, efor testi neyim yaptır kafan rahat etsin.
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bi kere mermi yemiştim sol göğsüme o zaman bi ağrı yapmıştı ama kan falan da vardı.Kan var mı ?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Nerde yedin hocam BF3 mü 4 mü
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 3.Girdim şimdi operation metro.
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bi elektro cektir , birsey cikmazsa psikolojik bir problem olabilir ya da reflü
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bakalim ilk kalp krizi geciren pati kim olucak.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 "Tatar Ramazan" said: Nerde yedin hocam BF3 mü 4 mü tıhıh
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 3 siyalis atıp 1 saatin sonunda boşal, ağrı yoksa turp gibisin.
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 damar tıkanıklığı net edit: aynısı babamda olmuştu, doktora gittik 2 damarı tıkalı çıktı. Mutlaka kardiyolajiye bi git.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Yemek gaz yapıyodur hafif ye az
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Benim doktorum soyle demisti kalp agrisi icin. Eger yerini hissedebiliyosan, sinirli bi bolgeyse, igne batmasi seklinde oluyorsa vs vs butip agrilar kas agrilari oluyor demisti. Kalple ilgili agrilar genelde gogsun tam ortasindan gogsun tamamina yayilan, yerini tam olarak hissedemedigin yayilmis ve sanki gogsune bir agirlik oturmus gibi his veren agrilar oluyor. Ya da yanma seklinde, yine yeri tam olarak sinirli ve belli olmayan yanmalar kalple ilgili.
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 SIKYAHONAW said: damar tıkanıklığı net edit: aynısı babamda olmuştu, doktora gittik 2 damarı tıkalı çıktı. Mutlaka kardiyolajiye bi git. abi daha gencim aslında tıkanır mı ki bu yaşta :/ geçmiş olsun bu arada. SeaGle said: Benim doktorum soyle demisti kalp agrisi icin. Eger yerini hissedebiliyosan, sinirli bi bolgeyse, igne batmasi seklinde oluyorsa vs vs butip agrilar kas agrilari oluyor demisti. Kalple ilgili agrilar genelde gogsun tam ortasindan gogsun tamamina yayilan, yerini tam olarak hissedemedigin yayilmis ve sanki gogsune bir agirlik oturmus gibi his veren agrilar oluyor. Ya da yanma seklinde, yine yeri tam olarak sinirli ve belli olmayan yanmalar kalple ilgili. valla solda başlıyo, pek iğne gibi değil. sınırlı bölgede ama bazen o kadar artıyo ki anlatamam. çok yeme gaz yapıyo denmiş ahah :P
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Gazdan dolayı göğüs ağrısı olur yalnız. şaka değildi o
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 SeaGle said: Benim doktorum soyle demisti kalp agrisi icin. Eger yerini hissedebiliyosan, sinirli bi bolgeyse, igne batmasi seklinde oluyorsa vs vs butip agrilar kas agrilari oluyor demisti. Kalple ilgili agrilar genelde gogsun tam ortasindan gogsun tamamina yayilan, yerini tam olarak hissedemedigin yayilmis ve sanki gogsune bir agirlik oturmus gibi his veren agrilar oluyor. Ya da yanma seklinde, yine yeri tam olarak sinirli ve belli olmayan yanmalar kalple ilgili. bende ilk belirtiler vardi, igne batmasi gibi, parmakla bile isaret edebiliyodum, doktora gittim bakti piskolojik dedi, o gun bugundur belirmiyo . bazen doktorun soyledigi 1-2 sey bile degistirebiliyo herseyi sdfsdf
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 adamın adı gözükmüyo lan sdf abi inşallah çok yediğimden dolayı oluşan gaz ağrısıdır :) senin okul işi noldu mezun oldun mu :P
Öne çıkan mesajlar