Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

göğüste ağrı

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Selam :)
Bi süredir sol göğsümde ilginç bir ağrı ortaya çıkıyor. Çok sigara içince veya vücudu zorlayan işler yapınca ortaya çıkıp bazen aşırı derecede artıyor. Burun tıkanıklığı var sürekli. Pek sallamıyordum bu ağrıyı ama işkillendim biraz. Doktora gidicem herhalde ama var mı böyle bişey yaşamış olan? Tşkler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim doktorum soyle demisti kalp agrisi icin.

Eger yerini hissedebiliyosan, sinirli bi bolgeyse, igne batmasi seklinde oluyorsa vs vs butip agrilar kas agrilari oluyor demisti.

Kalple ilgili agrilar genelde gogsun tam ortasindan gogsun tamamina yayilan, yerini tam olarak hissedemedigin yayilmis ve sanki gogsune bir agirlik oturmus gibi his veren agrilar oluyor. Ya da yanma seklinde, yine yeri tam olarak sinirli ve belli olmayan yanmalar kalple ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

SIKYAHONAW said:

damar tıkanıklığı

net

edit: aynısı babamda olmuştu, doktora gittik 2 damarı tıkalı çıktı. Mutlaka kardiyolajiye bi git.

abi daha gencim aslında tıkanır mı ki bu yaşta :/ geçmiş olsun bu arada.

SeaGle said:

Eger yerini hissedebiliyosan, sinirli bi bolgeyse, igne batmasi seklinde oluyorsa vs vs butip agrilar kas agrilari oluyor demisti.

Kalple ilgili agrilar genelde gogsun tam ortasindan gogsun tamamina yayilan, yerini tam olarak hissedemedigin yayilmis ve sanki gogsune bir agirlik oturmus gibi his veren agrilar oluyor. Ya da yanma seklinde, yine yeri tam olarak sinirli ve belli olmayan yanmalar kalple ilgili.

valla solda başlıyo, pek iğne gibi değil. sınırlı bölgede ama bazen o kadar artıyo ki anlatamam.

çok yeme gaz yapıyo denmiş ahah :P
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

bende ilk belirtiler vardi, igne batmasi gibi, parmakla bile isaret edebiliyodum, doktora gittim bakti piskolojik dedi, o gun bugundur belirmiyo .

bazen doktorun soyledigi 1-2 sey bile degistirebiliyo herseyi sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...