pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Selam :) Bi süredir sol göğsümde ilginç bir ağrı ortaya çıkıyor. Çok sigara içince veya vücudu zorlayan işler yapınca ortaya çıkıp bazen aşırı derecede artıyor. Burun tıkanıklığı var sürekli. Pek sallamıyordum bu ağrıyı ama işkillendim biraz. Doktora gidicem herhalde ama var mı böyle bişey yaşamış olan? Tşkler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Temiz havada yürüyüş/koşu ama düzenli, geçmişçolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kalp krizi. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Ben duzenli olarak yasiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kroner ateriyo patsum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kardiyoloji'ye bir git abi, her ağrı kalp krizi riskine işaret değil. Ağır bir iş yaptıysan zorlanmışsındır muhtemelen, sigarayı da bırak. Ritm bozukluğu varsa da test falan yaparlar zaten, geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Olm ponti hık diye gidiverirsin kızın üstünde bak allah muhafaza, git yürüyüş yap temiz havada demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ne yazsak boş. git bi film, ekg falan çektir, efor testi neyim yaptır kafan rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bi kere mermi yemiştim sol göğsüme o zaman bi ağrı yapmıştı ama kan falan da vardı.Kan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Nerde yedin hocam BF3 mü 4 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 3.Girdim şimdi operation metro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bi elektro cektir , birsey cikmazsa psikolojik bir problem olabilir ya da reflü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bakalim ilk kalp krizi geciren pati kim olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Perikardit verelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 "Tatar Ramazan" said: Nerde yedin hocam BF3 mü 4 mü tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 3 siyalis atıp 1 saatin sonunda boşal, ağrı yoksa turp gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 damar tıkanıklığı net edit: aynısı babamda olmuştu, doktora gittik 2 damarı tıkalı çıktı. Mutlaka kardiyolajiye bi git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Yemek gaz yapıyodur hafif ye az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Benim doktorum soyle demisti kalp agrisi icin. Eger yerini hissedebiliyosan, sinirli bi bolgeyse, igne batmasi seklinde oluyorsa vs vs butip agrilar kas agrilari oluyor demisti. Kalple ilgili agrilar genelde gogsun tam ortasindan gogsun tamamina yayilan, yerini tam olarak hissedemedigin yayilmis ve sanki gogsune bir agirlik oturmus gibi his veren agrilar oluyor. Ya da yanma seklinde, yine yeri tam olarak sinirli ve belli olmayan yanmalar kalple ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 SIKYAHONAW said: damar tıkanıklığı net edit: aynısı babamda olmuştu, doktora gittik 2 damarı tıkalı çıktı. Mutlaka kardiyolajiye bi git. abi daha gencim aslında tıkanır mı ki bu yaşta :/ geçmiş olsun bu arada. SeaGle said: Benim doktorum soyle demisti kalp agrisi icin. Eger yerini hissedebiliyosan, sinirli bi bolgeyse, igne batmasi seklinde oluyorsa vs vs butip agrilar kas agrilari oluyor demisti. Kalple ilgili agrilar genelde gogsun tam ortasindan gogsun tamamina yayilan, yerini tam olarak hissedemedigin yayilmis ve sanki gogsune bir agirlik oturmus gibi his veren agrilar oluyor. Ya da yanma seklinde, yine yeri tam olarak sinirli ve belli olmayan yanmalar kalple ilgili. valla solda başlıyo, pek iğne gibi değil. sınırlı bölgede ama bazen o kadar artıyo ki anlatamam. çok yeme gaz yapıyo denmiş ahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Gazdan dolayı göğüs ağrısı olur yalnız. şaka değildi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 SeaGle said: Benim doktorum soyle demisti kalp agrisi icin. Eger yerini hissedebiliyosan, sinirli bi bolgeyse, igne batmasi seklinde oluyorsa vs vs butip agrilar kas agrilari oluyor demisti. Kalple ilgili agrilar genelde gogsun tam ortasindan gogsun tamamina yayilan, yerini tam olarak hissedemedigin yayilmis ve sanki gogsune bir agirlik oturmus gibi his veren agrilar oluyor. Ya da yanma seklinde, yine yeri tam olarak sinirli ve belli olmayan yanmalar kalple ilgili. bende ilk belirtiler vardi, igne batmasi gibi, parmakla bile isaret edebiliyodum, doktora gittim bakti piskolojik dedi, o gun bugundur belirmiyo . bazen doktorun soyledigi 1-2 sey bile degistirebiliyo herseyi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 adamın adı gözükmüyo lan sdf abi inşallah çok yediğimden dolayı oluşan gaz ağrısıdır :) senin okul işi noldu mezun oldun mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar