stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ya da bir oyunun içinde mini game gibi bir şeydi. silindirik bir yapıda aşağıya doğru ilerliyoruz, roket ya da top her neyse imleç ile kontrol ettiğimiz bir nesne var. xyz ekseninde düşünecek olursak, içinde bulunduğumuz silindir y ekseninde., bizim hareketimiz de -y doğrultusunda. belirli aralıklarla xz üzerinde yer kaplayan ve dönen silindirler ve bunların içindeki boşluklardan geçiyoruz. sarhoş kafayla falan oynadığımı hatırlıyorum ama oyunu ne diye aratacağımı bile bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 şikayet ettim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 anlattigina gore o oyun baska kafayla cekilmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 top kontrolü ettiğimiz bir oyun diyince aklıma gelen ilk şey http://www.youtube.com/watch?v=Ol1usmZs9r8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ben de bir oyun soracağım, bilene yıldızlı beş. 98-99 civarında(belki daha erken) çıkan bir adventure oyunu. oyunun başında eşimizi uzaylılar kaçırıyordu ve daha sonra buluyorduk ve uzaylıları araştırıyorduk. karakterler insan değil kendilerine özgü canlılardı. izometrik bakış açısıyla oynanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 LBA 2 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 evet lba 2 idi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 gog da vardı galiba 2 oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sarhoş sarhoş niye oyun oynuyorsunuz? niye böyle saçma şeyler yapıyorsunuz? oyun oynayacaksanız niye sarhoş oluyorsunuz, yok madem sarhoş oluyorsunuz niye oyun oynuyorsunuz? sebebi ney ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 stimpak said: ya da bir oyunun içinde mini game gibi bir şeydi. silindirik bir yapıda aşağıya doğru ilerliyoruz, roket ya da top her neyse imleç ile kontrol ettiğimiz bir nesne var. xyz ekseninde düşünecek olursak, içinde bulunduğumuz silindir y ekseninde., bizim hareketimiz de -y doğrultusunda. belirli aralıklarla xz üzerinde yer kaplayan ve dönen silindirler ve bunların içindeki boşluklardan geçiyoruz. sarhoş kafayla falan oynadığımı hatırlıyorum ama oyunu ne diye aratacağımı bile bilemedim. bi flash oyunu oynamıştım, boru içinde giden füze modunda bi' şeydi. verilen tarife uyuyor. arıyorum... edip: oyunu ilk gördüğüm zamanki linki (sözlüklerden birinden) yeniden buldum ama link ölmüş. sanırım benim oynadığım buydu: http://www.oyunsofrasi.com/oyunlari-oyna/463/Deliklerden-Gec.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 güncelle ile alıntı arasına 8-10 tane daha tuş konmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ball travel 3d gibi bişey mi? https://preapps_apps.s3.amazonaws.com/sshots/3_sshots_1389091444.png http://i.imgur.com/7QBO5ur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar