Istari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bizim peder beyin tayin fethiye'ye çıkmış. gerçi ben en fazla senede bir iki ay ailemle beraber kalabiliyorum, ama yine de fethiye'yi bilenlerin tavsiyesini beklerim. nasıl şehirdir, yaşlılar için iyimidr, ev kiraları nasıldır? bir kente ilk defa taşınan birine ne tavsiyeler verilebilirse işte,... söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 fethiye şehir değil ilçe yaşlılar için gayet güzel bi yer deniz ve orman iç içe daha ne olsun kiralar cok yüksek değil müstakil ev baksınlar derim yerlisi iyidir, bir çoğu arıcılık yapar organik sebzeye meyveye doyarsınız yazın 3 ay biraz sıcak biraz kalabalık belki can sıkar ama benim cok sevdiğim bi yer fethiye arac varsa 20dk da süper yerlere gidersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 dolar ve altın biraz artış gösterebilir 2-3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Fistan said: fethiye şehir değil ilçe yaşlılar için gayet güzel bi yer deniz ve orman iç içe daha ne olsun kiralar cok yüksek değil müstakil ev baksınlar derim yerlisi iyidir, bir çoğu arıcılık yapar organik sebzeye meyveye doyarsınız yazın 3 ay biraz sıcak biraz kalabalık belki can sıkar ama benim cok sevdiğim bi yer fethiye arac varsa 20dk da süper yerlere gidersiniz şehir ve il farklı kavramlardır. ben de il olduğunu iddia etmediğim için ilçe olduğunu söylemen gereksiz olmuş. onun dışındaki bilgiler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 fethiye şehir değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Fistan said: fethiye şehir değil ilçe yaşlılar için gayet güzel bi yer deniz ve orman iç içe daha ne olsun kiralar cok yüksek değil müstakil ev baksınlar derim yerlisi iyidir, bir çoğu arıcılık yapar organik sebzeye meyveye doyarsınız yazın 3 ay biraz sıcak biraz kalabalık belki can sıkar ama benim cok sevdiğim bi yer fethiye arac varsa 20dk da süper yerlere gidersiniz http://tr.wikipedia.org/wiki/Fethiye ok said: Fethiye, Muğla ilinin 12 ilçesinden birisi ve ilçenin yönetim merkezi olan şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 eski adı megriymiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 konu çok farklı yerlere gidiyor ama, il ve şehir farklı kavramlar. il, ilçe idari kavramlardır. şehir idari bir kavram değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ingilzi şehri bisiklet sürmeye uygun gelişmiş sahil şehri iklimi biraz nemli sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ölü denizin deniz olduğunu kabul ediyorsunuz da fethiyenin şehir olduğunu mu kabul edemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 zaten biz de akdenizliyiz, iklim bizim iklim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Fistan said: fethiye şehir değil ilçe Fistan said: fethiye şehir değil ilk mesajı okuduğumda sesli güldüm , ikincisinde sarsılarak güldüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kürtseniz pek tavsiye etmem. şehire almıyorlar. başkanı çok iyidir ama kapısı her zaman açıktır herkes girip derdini anlatabilir. bir pazar günü yolda çapa yaparken görebilirsiniz adamı. ama bir marmaris değil tabi.. ayrıca il olmayı muğla'dan daha çok hakediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Fethiye güzel bir şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Fethiye guzel yer evet Ama her guney kasabasinda oldugu gibi, orasi da kisin guzel. 40c sicaga ve insan kalabaligina dayanmak mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 olm esh kışın reklamını yapmasana olm bize kalıyordu ne güzel. kısın çok kotu gençler gelmeyin buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Kisin gelmez olm istanbullu. Kiz arkadasi gotunu gosterip guneste kizartmaya butun yaptiklarini da instagramda tasdiklemeye geliyo yazin. Napsin kisin kiz orada, kurtlu elma yiyip doga yuruyusune mi ciksin? Tarih marih aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 adam ekmeğinin peşinde. "kışın güney daha güzel" diyerek otelini dolduracak çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Otel kapali kisin olm, bi de kisin mi ugrasiyim musteriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Ben bi kere Ağustos'ta gittim, bu yıl bi de Nisan'da gittim. Yemin ediyorum inanılmaz bir fark vardı, kesinlikle yoğun sezondan önce gidilmeli. Sadece deniz soğuk oluyor, ama doğa güzelliği bakımından ağustosta hiç bi bok göremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 tamam kışın geliyorum ve tavsiye ediyorum. kışın adam yığacağım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 fethiye bence de guzel bir şehir çalış cok leş de kaş a dogru olan koylari gezilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 söyleyen oldumu bilmiyorum ama fethiye ilçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar