Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fethiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim peder beyin tayin fethiye'ye çıkmış. gerçi ben en fazla senede bir iki ay ailemle beraber kalabiliyorum, ama yine de fethiye'yi bilenlerin tavsiyesini beklerim.
nasıl şehirdir, yaşlılar için iyimidr, ev kiraları nasıldır?
bir kente ilk defa taşınan birine ne tavsiyeler verilebilirse işte,... söylerseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
fethiye şehir değil ilçe
yaşlılar için gayet güzel bi yer
deniz ve orman iç içe daha ne olsun
kiralar cok yüksek değil
müstakil ev baksınlar derim
yerlisi iyidir, bir çoğu arıcılık yapar
organik sebzeye meyveye doyarsınız
yazın 3 ay biraz sıcak biraz kalabalık belki can sıkar ama benim cok sevdiğim bi yer fethiye
arac varsa 20dk da süper yerlere gidersiniz
Mesaj tarihi:
Fistan said:

fethiye şehir değil ilçe
kiralar cok yüksek değil
yazın 3 ay biraz sıcak biraz kalabalık belki can sıkar ama benim cok sevdiğim bi yer fethiye

şehir ve il farklı kavramlardır. ben de il olduğunu iddia etmediğim için ilçe olduğunu söylemen gereksiz olmuş. onun dışındaki bilgiler için teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

fethiye şehir değil ilçe
kiralar cok yüksek değil

http://tr.wikipedia.org/wiki/Fethiye

ok said:

Fethiye, Muğla ilinin 12 ilçesinden birisi ve ilçenin yönetim merkezi olan şehir.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kürtseniz pek tavsiye etmem. şehire almıyorlar. başkanı çok iyidir ama kapısı her zaman açıktır herkes girip derdini anlatabilir. bir pazar günü yolda çapa yaparken görebilirsiniz adamı. ama bir marmaris değil tabi.. ayrıca il olmayı muğla'dan daha çok hakediyorlar.
Mesaj tarihi:
Kisin gelmez olm istanbullu.

Kiz arkadasi gotunu gosterip guneste kizartmaya butun yaptiklarini da instagramda tasdiklemeye geliyo yazin.

Napsin kisin kiz orada, kurtlu elma yiyip doga yuruyusune mi ciksin? Tarih marih aman yarabbi
Mesaj tarihi:
Ben bi kere Ağustos'ta gittim, bu yıl bi de Nisan'da gittim. Yemin ediyorum inanılmaz bir fark vardı, kesinlikle yoğun sezondan önce gidilmeli. Sadece deniz soğuk oluyor, ama doğa güzelliği bakımından ağustosta hiç bi bok göremiyorsun.
  • Yeni Oluştur...