Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Çok ilginç gerçekten... başardılar mı acaba? Nasa warp Drive Ship How to.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 event horizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 meanwhile 200 km ötede insan kafaları din temelli olarak kesime uğruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 terisel olarak olur diyor. göreceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 > o <<< ben de tasarladım nasıl olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 afferim nasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 hahaha superdi arcane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 warp drive active diyomu açınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?62,7627658,7630372#msg-7630370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 eheh bunlar hep konsept, hani belki kongreden 2-3 kişi görürde bütçemiz artar diye yaptıkları şey hemen her sene. tamda 2015 bütçesinin şeyinden önce çıkması rastlantı değil yoksa haberin ehe yoksa nasanın her sene ufalan bütçesi ile bu teoride mumkun teknolojileri yapması imkansız, marsa gidicek bütçesi yok şu an adamların sadf. hani belki alın lan senelik 500 milyar dolar, harcayın, falan derse kongre işte o zaman uzay çağına geçebiliriz. yada sürekli bir devasa nakit akışına ihtiyaçları var (mesela asteroid mining ile gelmesi mümkün rare metaller için) bunuda özel şirketler uğraşıyor zaten 50+ sene içinde falan başlarlar işte 100 seneye falanda teknolojisi yerleşir anca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 2 sene öncenin mevzusu bu ya http://forum.paticik.com/read.php?8,6608359,6608359 Hatta haberdeki linkle eski topikteki link de aynı. Bunu yapmak için anti-madde stoğuna ihtiyacımız var diye bi geyik de hatırlıyorum sanki o dönemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 arcane said: > o <<< ben de tasarladım nasıl olmuş? seninki daha samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Cosmos 101- Işık hızına erişilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Isiktan daha hizli gitmesen de bir yere isiktan daha once varmani saglayan bir model var: Alcubierre surucusu diye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 meanhile @ nasa: "When lasers were fired through the EmDrive’s resonance chamber, it measured significant variances and, more importantly, found that some of the beams appeared to travel faster than the speed of light. If that’s true, it would mean that the EmDrive is producing a warp field or bubble. Here’s a comment from a space forum following the tests. "That’s the big surprise. This signature (the interference pattern) on the EmDrive looks just like what a warp bubble looks like. And the math behind the warp bubble apparently matches the interference pattern found in the EmDrive." Another surprise is that the discovery was accidental, as this comment attests. "Seems to have been an accidental connection. They were wondering where this “thrust” might be coming from. One scientists proposed that maybe it’s a warp of the spacetime foam, which is causing the thrust." What happens next? To prove that the warp effect was not caused by atmospheric heating, the test will be replicated in a vacuum. If the same results are achieved, it seems to mean that the EmDrive is producing a warp field, which could ultimately lead to the development of a warp drive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 HAYDİ BİSMİLLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 YA ALLAH YA NASİP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Bu Emdrive nedir diye biraz baktım da yapan adam klasik mekaniğe aykırı değil momentum farkından thrust ortaya çıkıyor falan diye idda etmiş, başta gülüp geçmişler ama 2-3 yerde daha benzer sonuçlar çıkmış. Hoax mudur bilemedim, var mı şöyle sağlam bi kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Olmeden Andromeda'yi gorsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 warp drive active hmpfss hmpfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 yapsalar sanki bizi bindircekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar