KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 E said: btc? gbp/jpn 10 lot sell without stop loss? abi subway'e starbucksa gir demeye girdiydim o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 önce izmirde patilere 1 bira ısmarlardım abi kalanı o masada bölüşürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 btc'e al, nasıl olsa artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 asucandan şişme karı al sonra 5 tlden burada kirala parayı katlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 2 hafta önce btc alsaydın bu paraya şimdi 350.000 lira olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 230.000 para mı lan tl değilde usd olaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Madcat said: önce izmirde patilere 1 bira ısmarlardım abi kalanı o masada bölüşürdük. şunu alıntılayım da ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 zipzip said: Madcat said: önce izmirde patilere 1 bira ısmarlardım abi kalanı o masada bölüşürdük. şunu alıntılayım da ne olur ne olmaz. oğlum adam her mesajında yazmış bende ya tutarsa diye dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Kaybedince üzüleceğin bir miktar değilse eğer borsa oynardım. Küçük yatırımcı borsada kazanamaz derler ama külliyen yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 anca tırt bir ev alırsın istanbuldan, başka cacık olmaz o parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kaptan panda stoklarını boşaltırdım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 dolar alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Cabukvpn den vpn alirdim bisuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 spor salonu aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Laorx said: asucan.com'u satın alırdım, gelecek vaat ediyor hay anasını, neymiş diye bi bakim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 aç bana bi muayenehane, aylık 10k ödeme yapayım sana, gelirine giderine karışma. 23 ay sonrasında %50 kar ile kırışalım.23 ay sonrası aylık ortalama 40k gelir garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bu konu bana, param olsa ne bok yapacagimi bilmedigimi gosterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yarısını arsa al.. diğer yarısını kaba inşaata harcarsın, ver kalfanın birine.. Daireleri sat sonra 3-5 daire bile çıksa her türlü kardasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Black_Hand said: spor salonu aç. yayma abi fikrimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bana ver 1 hafta sonra 2 katina cikarayim salon isinde para yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bana ver 3 ay sonra aynen geri vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 anlaştık şükrü. ver i-ban numaranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 oyle bi numaram yok, telefon numarami vereyim sohbet ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 uluslar arası konuşma için 8 dakikam kaldı bu ay. onu da sevdiceğimi arayarak geçireceğim. sonrası dakikası 40krş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Patideki herkese 1000er kaat dağıt. En fazla getirisi olan adama 1000 lirayı hibe et. Parayı geri vermeyen olursa diye numaram: Neyse şaka bir yana senin de bileceğin üzere ne kadar risk almak istediğinle alakalı. Bende o kadar para olsa franchise tarzı bir şeylere bakardım heralde. Bi anda başka bişe aklıma gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar