Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu konulara girmeyelim:)

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

spompas said:

...bu acıma yetimi askerde kaybettim, küçük köpek beyinli anadolu gençlerinin evli olup dj lik yaptıgı, içtiği biradan esrardan mutluluk duydugu ske sürülemez zekalarıyla yardıma muhtaç olduklarını düşünmüyorum.

askerliğin bir kötü yanı da insanları memleket raalitesi hakkında böyle bilinçlendirmesi...

40 kişi karakoldaydık ve bir tane vanlı çocuk haricinde bende benzer şeyler düşünüyorum

hele bir tane çocuk vardı, bilgisayarı açıp kapamayı anca öğrenmiş -istanbullu- ne yapacaksın diyoruz sivilde, "bilgisayar biliyorum hekırcı dükkanı açacağım" diyor
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

hepiniz merak ettiniz değil mi? hangi konulara girmeyelim:) valla ülkemizin durumu berbat. hiç kimse biri için bişey yapmıyor. bu konu da gerçekten çok dertliyim. herkes hep bana diyor. mesela 10 tane gözlük varken 11. ye 1000tl vermek zor gelmiyor ama durumu bozuk zar zor okuyan birine bir 100tl verip yardım etmiyor. nasıl bir dünya burası. eminim herkes bütçesine göre bir yardım da bulunsa şu ülke ne güzel bir yere dönüşür. okuyamayan okur belki senin bir hastalığına çare bulur. Haksız mıyım paticik.? bunu niye açtım belki 100 kişi okur ama biri bunu icraate dönüştürür. diceğim o ki biraz faydalı işler yapalım. Hiç değilse birini mutlu etmeye çalışalım. Bu konulara gerçekten girmek lazım. Bu toplumda bir bireysek elbette yapacaklarımız var. Ben mesela kimsesiz çocukları bol bol ziyaret ederim. doğu anadoluda da kardeşlerim var yardımda bulunduğum. işte bunun gibi şeyler yapılabilir.

madem memleketin genel yapisindan memnun degilsin, insanlarin baskalarina yardim etmedigini nereden biliyorsun?
yaninda gezdigin arkadasin ayfon 5s aldiginda, sokaktan gecen dilenciye para vermediginde senin gibi dusunmuyor mu zannediyorsun hic hayatinda?
tanidiklarin disinda insanlari yargilayip tahmin edemezsin.
para ile imanin kimde oldugu belli olmadigi gibi, yaptigi iyiligi gorgusuz gibi saga sola yaymayan insanlar da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

spompas said:

...bu acıma yetimi askerde kaybettim, küçük köpek beyinli anadolu gençlerinin evli olup dj lik yaptıgı, içtiği biradan esrardan mutluluk duydugu ske sürülemez zekalarıyla yardıma muhtaç olduklarını düşünmüyorum.

askerliğin bir kötü yanı da insanları memleket raalitesi hakkında böyle bilinçlendirmesi...

40 kişi karakoldaydık ve bir tane vanlı çocuk haricinde bende benzer şeyler düşünüyorum

hele bir tane çocuk vardı, bilgisayarı açıp kapamayı anca öğrenmiş -istanbullu- ne yapacaksın diyoruz sivilde, "bilgisayar biliyorum hekırcı dükkanı açacağım" diyor

abi o adamların bilgi düzeyinin sizden düşük olmasını garipsiyor musunuz cidden?

edit: istanbullu demişsin de, anadoluda büyümüş ve istanbul taş toprak altın diye göç etmişlerden mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Feamer said:

spompas said:

abi o adamların bilgi düzeyinin sizden düşük olmasını garipsiyor musunuz cidden?

edit: istanbullu demişsin de, anadoluda büyümüş ve istanbul taş toprak altın diye göç etmişlerden mi acaba?

yok doğma büyüme, ya ekstra bir örnekti safça bir çocuk, misal onun bir benzeri hataylı bir çocuk vardı, bunlar yine saflıktan ama bunlar dışında çok şark kurnazı var
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Feamer said:

yok doğma büyüme, ya ekstra bir örnekti safça bir çocuk, misal onun bir benzeri hataylı bir çocuk vardı, bunlar yine saflıktan ama bunlar dışında çok şark kurnazı var

var tabii ama çok saf insanlar da var. askerde benim gördüğüm buydu en azından.

kesinlikle sadece duyarlı olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

KehKeh said:

döwlet bixe bachmıyır

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/120612_bahceli640.hlarge.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/96/Georges_bizet.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/Johann_Sebastian_Bach.jpg http://www.clker.com/cliparts/T/G/C/H/K/W/no-sign-md.png
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

hepiniz merak ettik, evet hangi konulara girmeyelim :) valla forumumuzun durumu berbat. hiç bir kız bizim için caps koymuyor. bu konu da gerçekten çok dertliyim. kızlar yok sana diyor. mesela 10 tane caps varken 11. yi fesbuka yüklemek zor gelmiyor ama durumu bozuk zar zor caps bulan birine bir caps verip yardım etmiyor. nasıl bir dünya burası. eminim herkes profiline göre bir yardım da bulunsa şu forum ne güzel bir yere dönüşür. caps bulamayanın capsi olur belki senin bir derdine çare bulur. Haksız mıyım polyanagirl.? bunu niye açtım belki okursun da bunu icraate dönüştürürsün. diceğim o ki biraz faydalı işler yap. Hiç değilse birini mutlu etmeye çalış. Bu konulara gerçekten girmek lazım. Bu forumda bir bireysek elbette yapacaklarımız var. Ben mesela kimsesiz profilleri bol bol ziyaret ederim layklarım. fesbukta da çirkinler var yardımda bulunduğum. işte bunun gibi şeyler yapılabilir.

AHUAAUHAUAHAUHAUAHAUHAUA
10 OUT OF 10 WOULD READ AGAIN
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

Dworgian said:

Feamer said:

spompas said:

bende karakolda 8 askerdim düzceli dogum hatası cocuk vardı iphone görünce elmayı senmi yapıştırdın demişti.
kimseyi küçük görmüyorum ama facebook a girip sheqil chocuk fotoaları koymayı heves bilen 15 yaşındaki kızla aşk yaşayıp karizmatik durdugunu sanan bilekleri jiletlemekten kokoreç gibi olan, komutanım çalışmak bana göre deyel yeau deyip içtimada ırzımızı sktren bi anadolu cocuguna acıyamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

hepiniz merak ettik, evet hangi konulara girmeyelim :) valla forumumuzun durumu berbat. hiç bir kız bizim için caps koymuyor. bu konu da gerçekten çok dertliyim. kızlar yok sana diyor. mesela 10 tane caps varken 11. yi fesbuka yüklemek zor gelmiyor ama durumu bozuk zar zor caps bulan birine bir caps verip yardım etmiyor. nasıl bir dünya burası. eminim herkes profiline göre bir yardım da bulunsa şu forum ne güzel bir yere dönüşür. caps bulamayanın capsi olur belki senin bir derdine çare bulur. Haksız mıyım polyanagirl.? bunu niye açtım belki okursun da bunu icraate dönüştürürsün. diceğim o ki biraz faydalı işler yap. Hiç değilse birini mutlu etmeye çalış. Bu konulara gerçekten girmek lazım. Bu forumda bir bireysek elbette yapacaklarımız var. Ben mesela kimsesiz profilleri bol bol ziyaret ederim layklarım. fesbukta da çirkinler var yardımda bulunduğum. işte bunun gibi şeyler yapılabilir.

:):):):):):):):):):):):)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...