pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: pontipati said: bekaret şart +1 peki biz adam da neye şart olarak bakalım:) bi kere adam olcak, karısını el üstünde tutcak, geliri düzgün olcak, eğitim almış olcak pipisi ortalamanın üstünde olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: bence herkes hak ettiğini bulur;) polyanagirl said: Ben evde kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130711153412/austinally/images/3/30/Burn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 beyler biz mesajlaşmaya başladık. dağılın. yengeniz artık. maço yanımı göstertmeyin burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 darkwingduck said: sene 2014 kadınla evlenmek ne ya. erkekle evlenirim tabii ki. helal lan hector, konsey çıkışı agoraya gel de iki diyalektik parçalayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: BalisticGel said: Güzel kadın evde kalmaz. allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. evlenmek için evlenmem. istediğimi bulursam da vakit kaybetmem yavaş yavaş kabul edelim, senin ilacın benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Tr'de anüsün de zarı olması lazım o zaman. Sen gerizekalı gibi mutlu olursun bakire diye gel gör ki... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: Feamer said: gözlerine baktığın zaman gözlerinin içi parlayan ve tebessümünde küçük gamzeleri olan... en güzel cevabı sen yazmışssın valla diğerlerinin aklı hep bekarette ama her boku yerler:) bekaret ararlar sonra evlenirler sonrada o güzel karısını aldatırlar bazı kızlarımızda zar yoksa bazı erkeklerimizde de beyin yok malesef. daha hiç bi kızı bozmadım, pakedi açıp kenara atmam selincim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 barbu said: beyler biz mesajlaşmaya başladık. dağılın. yengeniz artık. maço yanımı göstertmeyin burada. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 smileys top 3 1. B)- 2. ;D 3. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ilk koşul benden zengin olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bok var evlenip ne yapacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. Resim koy biz karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Remus said: polyanagirl said: allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. Resim koy biz karar verelim. şu çok gereksiz. Turkiye'de en çirkinini bile isteyen oluyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 remusun niyet farklı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ben çirkin istemem, troll değilse resmi kor biz seviyeli şekilde yorumlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hep bizim suçumuz şu turk kızlarının durumu. çok net. bizim derken turk erkekleri yani. benim gibi süper insanlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ortam vıcık vıcık olmuş 3 postta, cacık bazı hazırlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 beni sevsin saygı duysun. ggbbnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bingildak said: remusun niyet farklı asdasd ne niyeti olabilir ki. biz artık mesajlaşıyoruz. yengesine yan gözle bakmayacaktır heralde. bana atar özel mesajdan resmini şimdi. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Seele said: bok var evlenip ne yapacaksiniz. cidden şimdi bnu düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 barbu said: Remus said: polyanagirl said: allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. Resim koy biz karar verelim. şu çok gereksiz. Turkiye'de en çirkinini bile isteyen oluyor ki. evet çirkin şansı istyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: Seele said: bok var evlenip ne yapacaksiniz. cidden şimdi bnu düşünmeye başladım o sana deil, erkeklere diyo erkek evlenmezse istemediğinden, kız evlenmezse isteyen olmadığından hesabı senin başına bağlayak barbuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl aylık gelirin ne kadar? offshore hesaplarında ne kadar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: Remus said: polyanagirl said: allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. Resim koy biz karar verelim. kendimi deşifreye gerek yok. ihtiyacım da yok. ayrıca buarya fake bi resim de koyablrm buna nasıl inancaksın:) atyrum koydum orya taş bi foto;)şöyle söyliyim bakarlar bana snra dönerler bidha bakarlar:) güzel değil çekiciyim Diye ÖM atmış, paticik fake'i yemez. Koy resmi yargılarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar