Seru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 cok iyi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 104 tl ye aldım meksikadan ultimate editionu. sağolasın lath (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 "Next gen" pıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ne zaman preload açılıyodu ya buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 23 müş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 preload başladı. oyun 26sında çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 pcde 22 eylül diyor yav halen kapalı download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 valla reddit'te çatır çatır preload yapıyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 doların iki buçuk milyon olduğu ekonomimizde 160 lira veremem herhalde şu oyuna, orijinalini alamamak içime çok oturacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 96 tl oyun play storeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 TTNet kullanmayanlar alışveriş yapabiliyor mu oradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 g2a'da 43,61$ diyor. Şimdi bu pre order alsak offline vs oynama şansımız var mı ? 26.09.2015'te geliyor diye yazıyor aralda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 pc mi alsam ps3 mü karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ben pc alırım sanırım alırsam. Ps3'le ps4 arasında çok fark var diyorlar. Pc ps3'ten iyi olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ost http://www.youtube.com/watch?v=PfoBGmDWu9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 PC, PS4 ve X-Box One versiyonları NEXT-GEN (GEN 4) PS3 ve X-Box 360 versiyonları LAST-GEN (GEN 3) Producer Sebastian Enrique said: "The Gen 3 [Xbox 360, PS3] team, they work next to us, and they're picking as much as they can to apply it to the Gen 3 platforms, but not everything is coming there." said: "We're very confident in the amount of innovation and depth we're delivering for FIFA 15 on PS3 and Xbox 360 but there are some things we couldn't do for FIFA 15 on PS3 and Xbox 360, either based on the limitations of these consoles, or our time and resources," said an EA Sports statement. "Pro Clubs will not be a mode in FIFA 15 on Xbox 360 and PS3." Tam olarak yazmıyorlar platformlar arasında ki farklar nedir diye. Bazıları takıma veriğin komutların last-gen'de olmadığını yazmış. Emotion engine yok diyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 fifa 15 indiriyorum şu preloadu, bunda da var mı önceden girme gibi çakallıklar psteki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ben originden demo indirmiştim ama şimdi tıkladım oynamak için bana key soruyor? demo belli bir gün mü oynanabiliyodu. daha 2 maç yapmamıştım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 origin üzerinden oyunu alan var mı arkadaşlar? biri yardımcı olsa da şifresini verse preload yapsak dışardan alanlar olaraktan? var mı böyle bir babayiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 VPN'le falan preload imkanı var. Redditte konuyla ilgili bir topik var da iş yerinde açamıyorum. Korean VPN falan yazarsan çıkar muhtemelen. VPN ile preload başladıktan sonra hatta kapatıyosun VPN'i aynen devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ya olay o değil ki cd-key gelmedi henüz originde ekli olsa sıkıntı yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Liebe said: fifa 15 indiriyorum şu preloadu, bunda da var mı önceden girme gibi çakallıklar psteki gibi? var şu an usa de çıktı oyun, lokasyonu us olarak gösterirsen sanırım girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ultimate almaya gerek var mı? 10 sene sonra fifaya dönüyorum. Birde ps3 kolunu pc ye baglayip oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ^^ üsttekinin aynısıyım, aynısını sorucaktım online maç atabilmek için bir de dlc mi almak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ne dlcsi la fifada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar